Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A teraz kwestia wejścia. W sumie wspominałam o tym już wcześniej, ale teraz mam fotki.

W związku z tym, że chcieliśmy wygodne (o ile to możliwe przy zabiegowych) schody, wyszły trochę dłuższe niz w projekcie. Oczywiście pociągnęło to za soba dalsze zmiany w postaci zmniejszenia wiatrołapu. A co za tym idzie musieliśmy zrezygnować z okna i przesunąć drzwi wejściowe.

Przed:

http://images45.fotosik.pl/943/3a1db139d56ee15fmed.jpg

Po:

http://img855.imageshack.us/img855/7488/20110802.jpg

Jak łatwo da sie zauważyć drzwi nie są na środku tej ścianki, więc będę musiała pokombinować z elewacją. No cóż, kolejny problem, który trzeba rozwiązać...

To jeszcze coś optymistycznego! Za chwilę będziesz miała daszek (i to ładny, nietuzinkowy) i w pełni będziesz mogła cieszyć się SSO! Potem to już tylko krok do SSZ i URZĄDZANIE WNĘTRZ!!!:D

Daszek będzie, ale nie za chwilę tylko we wrześniu. Na razie zadeskujemy, położymy membranę a blacha pójdzie w połowie września. A że nie lubimy leżeć z założonymi rękami to wpuścimy elektryka, potem tynki i okna (lub odwrotnie).

Ja się już nie wypowiadam na temat terminów, bo jak tylko coś ustalę to za chwilę się to zmienia.:bash: a ja z tych co to sie nie spóżniają i od innych też tego wymagają. Lubię mieć wszytsko zaplanowane, ale widze, że podczas budowy to się nie zawsze sprawdza. Edytowane przez agalind