Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Będziemy gładzić, bo już widzę różnicę na łączeniu ścian. Poza tym tu coś przekuwali, tam coś przekuwali i te placki będą widoczne.

Efekty będą oczywiste, ale praca dosyć mozolna. Teraz jak skończą szlifowanie skosów i sufitów to 2 fachowców wchodzi do łazienek a 3 będzie robić gładzie. Trochę tam posiedzą;)

faktycznie - wygląda bosko ( a raczej niebiańsko, bo tak biało jak w chmurach :) )

aga, dlaczego macie taki niby parapecik pod oknem dachowym?

my mamy od razu zejście pod skosem...

taki parapecik powoduje to, że mieści się więcej wełny i przez to okno nie będzie przemarzać...

http://images30.fotosik.pl/263/d7735b347e17f554.jpg

http://images31.fotosik.pl/347/a801094de473a705.jpg

Aga, no śliczności masz te okna... i ta biel i w środku na na zewnątrz;)

Czasami jak sobie patrzę na te Wasze dachowe okna to żałuję że nie dałam jednego w naszej sypialni - fajnie byłoby leżec w łózku i patrzec na gwiazdy...

Nad łóżkiem będzie planetarium;)

faktycznie - wygląda bosko ( a raczej niebiańsko, bo tak biało jak w chmurach :) )

aga, dlaczego macie taki niby parapecik pod oknem dachowym?

my mamy od razu zejście pod skosem...

Ewa, jest dokąłdnie jak Esiak napisał i pokazał (dziękuję:)). Początkowo myślałam, ze będzie "na prosto" tak jak piszesz, ale mi wytłumaczyli, ze wtedy okna słabiej ocieplone bedą.

Piękna zima:) i urocza okolica. Poddasze wygląda tak czyściutko i aż sie prosi, zeby szybko się wprowadzić.

Dobrze kojarzę, że będziesz miała Masto w łazience dolnej, NG piaskową w górnej i NG szarą na podłogach parteru?

Z chęcią bym się wprowadziła, ale na zdjeciach nie widać tej tony pyłu i innego brudu;)

Dolna łazienka - Masto grys i Bianco

Górna łazienka - Nowa Gala Signum 02 (piaskowa)

Hol, wiatrołap i kuchnia - Masto grys

Zmieniasz płytki u siebie? Myślałam, ze masz już kupione?

Acha, płytki przyjechały i mi się podobają:wiggle:

Edytowane przez agalind