MusiSieUdac 27.01.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Dowiozła płytki sankami, a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.01.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Aga, chyba nie utknęłaś w zaspie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.01.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Zakwasy i ciężko kompa odpalic;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.01.2012 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 (edytowane) Dowiozła płytki sankami, a? Na szczęście nie musiała, bo drogę odśnieżyli:) CHoć jadąc na działke nie wykluczałam i takiej możliwości. Edytowane 29 Stycznia 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.01.2012 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 (edytowane) Aga, chyba nie utknęłaś w zaspie? Udało się nie;) Za to jeden kurier nie dojechał, więc mam tylko płytki do górnej łazienki. Jutro rano będzie reszta. Edytowane 29 Stycznia 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.01.2012 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Zakwasy i ciężko kompa odpalic;) Zakwasy tak, ale nie wiem od czego:confused: Chyba od rozgrzewającego dreptania w miejscu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.01.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Aga, poddasze ładnie wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.01.2012 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Aga, poddasze ładnie wygląda... Dziękuję Całkiem inaczej pomieszczenia wyglądają. 4 tygodnie wystarczyły na przemianę. Teraz nie będzie już takich spektakularnych zmian, tylko dłubanina, ale każdy drobny szczegół cieczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.01.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Ale Wam fajnie!!! A powiedz, ściany ostatecznie też gładzią będziecie robić czy tylko delikatne muśnięcie papierem/rękawicą i malujecie? Piszesz że teraz będzie wolniej, oj ja to myślę że niekoniecznie, łazienka czy kuchnia to już chwila moment i efekty będą spektakularne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.01.2012 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Będziemy gładzić, bo już widzę różnicę na łączeniu ścian. Poza tym tu coś przekuwali, tam coś przekuwali i te placki będą widoczne. Efekty będą oczywiste, ale praca dosyć mozolna. Teraz jak skończą szlifowanie skosów i sufitów to 2 fachowców wchodzi do łazienek a 3 będzie robić gładzie. Trochę tam posiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.01.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 no my też cała chatę mamy szpachlowaną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.01.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 U nas ta dolina nidy o tyle jest super że po przekuwaniu i ponownym położeniu tynku nie widać różnicy pod światło nawet. Ciekawe jak to będzie wyglądało jak kolor pójdzie ale na razie jestem dalej przekonana że gładź nie jest konieczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.01.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Aga, no śliczności masz te okna... i ta biel i w środku na na zewnątrz;) Czasami jak sobie patrzę na te Wasze dachowe okna to żałuję że nie dałam jednego w naszej sypialni - fajnie byłoby leżec w łózku i patrzec na gwiazdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 29.01.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 faktycznie - wygląda bosko ( a raczej niebiańsko, bo tak biało jak w chmurach ) aga, dlaczego macie taki niby parapecik pod oknem dachowym? my mamy od razu zejście pod skosem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.01.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 faktycznie - wygląda bosko ( a raczej niebiańsko, bo tak biało jak w chmurach ) aga, dlaczego macie taki niby parapecik pod oknem dachowym? my mamy od razu zejście pod skosem... taki parapecik powoduje to, że mieści się więcej wełny i przez to okno nie będzie przemarzać... http://images30.fotosik.pl/263/d7735b347e17f554.jpg http://images31.fotosik.pl/347/a801094de473a705.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.01.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Piękna zima:) i urocza okolica. Poddasze wygląda tak czyściutko i aż sie prosi, zeby szybko się wprowadzić. Dobrze kojarzę, że będziesz miała Masto w łazience dolnej, NG piaskową w górnej i NG szarą na podłogach parteru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.01.2012 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Aga, no śliczności masz te okna... i ta biel i w środku na na zewnątrz;) Czasami jak sobie patrzę na te Wasze dachowe okna to żałuję że nie dałam jednego w naszej sypialni - fajnie byłoby leżec w łózku i patrzec na gwiazdy... Nad łóżkiem będzie planetarium;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.01.2012 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 faktycznie - wygląda bosko ( a raczej niebiańsko, bo tak biało jak w chmurach ) aga, dlaczego macie taki niby parapecik pod oknem dachowym? my mamy od razu zejście pod skosem... Ewa, jest dokąłdnie jak Esiak napisał i pokazał (dziękuję). Początkowo myślałam, ze będzie "na prosto" tak jak piszesz, ale mi wytłumaczyli, ze wtedy okna słabiej ocieplone bedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.01.2012 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 (edytowane) Piękna zima:) i urocza okolica. Poddasze wygląda tak czyściutko i aż sie prosi, zeby szybko się wprowadzić. Dobrze kojarzę, że będziesz miała Masto w łazience dolnej, NG piaskową w górnej i NG szarą na podłogach parteru? Z chęcią bym się wprowadziła, ale na zdjeciach nie widać tej tony pyłu i innego brudu;) Dolna łazienka - Masto grys i Bianco Górna łazienka - Nowa Gala Signum 02 (piaskowa) Hol, wiatrołap i kuchnia - Masto grys Zmieniasz płytki u siebie? Myślałam, ze masz już kupione? Acha, płytki przyjechały i mi się podobają Edytowane 30 Stycznia 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.01.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Nie ja płytek już nie zmieniam. Po prostu pytałam, a kupione mam tylko do wc i gospodarczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts