agalind 30.01.2012 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Na kamieniach sie nie znam. Wiem tylko, że ma byc w szarości i niezbyt maziajowaty, więc pójdę, wybiorę i już. Z parapetami było podobnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.01.2012 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 A ja, nie liczyłam garażu i kotłowni, wtedy wyszłoby trochę wiecej i tylko ciut mniej niż u Ciebie. A Ty w górnej łazience chyba w drewnie bedziesz troche robić, dlatego mniej płytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.01.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Mało jest ładnych szarych granitów, wiem bo kiedyś szukałam takiego na blat, ale może w marmurach wiekszy wybór, tylko marmur niepraktyczny na blat kuchenny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.01.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 A Ty w górnej łazience chyba w drewnie bedziesz troche robić, dlatego mniej płytek? Nie w łazience będą tylko meble drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.01.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 To my chcemy bardzo podobnie tyle że z wnęką na drewno prawie pod samą górę. Na drugim komputerze mam wybrane inspiracje to jak nie zapomnę to wieczorem wrzucę. Myślimy o jakimś szarym bądź czarnym kamieniu - minimalnie od góry i na dole, może by się udało bez półki. Ja chciałam bez niczego ale mi tu podpowiadają że nawet jak będziemy używać sporadycznie to i tak będzie brudne i trzeba ciągle malować będzie więc jednak tego kamienia trochę damy. Chociaż wczoraj znalazałm na kratkach coś takiego - i nawet mi się widzi KLIK , szkoda że na taką mnie nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.01.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Aga, fajny ten kominek, bardzo mi się podoba... Ja się właśnie zastanawiałam ostatnio nad miejscem na drewno. Jeżeli zrobię zabudowę kominka taki ścięty róg to nie ma opcji na jakiekolwiek miejsce. Jeżeli zrobię z dwustronną szybą to ewentualnie os ściany możnaby małą wnękę zostawić... Wszyscy "kominkowi" robicie miejsce na drewno??Ardea, a ty jak? Pytam osobno bo u Ciebie dokładnie pamiętam jak kozo-kominek pięknie wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.01.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Koza będzie stała przy schodach, a pod schodami mam pustą przestrzeń i wstawimy tam jakiś duży kosz - skrzynię na drewno. Lukarna mała wnęka to tylko do dekoracyjnego ułożenia szczap będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.01.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Ja bym chciała wnękę w tym stylu, obudowę też pewnie bardzo podobną tyle że bez tej jednej płyty (bo tam albo szyba będzie albo zabudowana kg) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.01.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 No w sumie pewnie masz rację - mała wnęka = mało drewna:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 31.01.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Agalind, kominek bedzie fajny. Prostota to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.01.2012 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Agalind, kominek bedzie fajny. Prostota to jest to Zdobny portal kominkowy to następnym razem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.01.2012 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ja bym chciała wnękę w tym stylu, obudowę też pewnie bardzo podobną tyle że bez tej jednej płyty (bo tam albo szyba będzie albo zabudowana kg) [ATTACH=CONFIG]98356[/ATTACH] U nas chyba trochę mało miejsca na takie cos, ale wygląda super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.01.2012 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Nie w łazience będą tylko meble drewniane Myslałam, ze na podłodze czy wannie też bedzie drewno. Zagalopowałam sie troche;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.01.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Wiesz co, myślałam że i u nas mało miejsca na to będzie ale jak dzisiaj wyrysowaliśmy to wyszło że nawet 1,5m wszystko razem nie zajmie ale my mamy dość mały kominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.01.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Zdobny portal kominkowy to następnym razem;) Trzymamy za słowo;) chociaż po tej deklaracji nie sądzę, żeby był następny raz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.01.2012 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Wiesz co, myślałam że i u nas mało miejsca na to będzie ale jak dzisiaj wyrysowaliśmy to wyszło że nawet 1,5m wszystko razem nie zajmie ale my mamy dość mały kominek. U nas wnęka na kominek ma niecałe 130cm, więc nie wiem czy sie zmieści. Zamówiłam już wkład i muszę pogadać o projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.01.2012 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Trzymamy za słowo;) chociaż po tej deklaracji nie sądzę, żeby był następny raz;) Jak Ty mnie znasz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.01.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Myslałam, ze na podłodze czy wannie też bedzie drewno. Zagalopowałam sie troche;) Miałaś podstawy tak sądzić, bo kiedyś myślałam o wannie w drewnie teakowym, ale stchórzyłam jak zawsze, jeśli chodzi o drewno. I mam drewnopodobne okna i drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.01.2012 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Miałaś podstawy tak sądzić, bo kiedyś myślałam o wannie w drewnie teakowym, ale stchórzyłam jak zawsze, jeśli chodzi o drewno. I mam drewnopodobne okna i drzwi. To tak jak ja. Nawet śniła mi się zalana podłoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.01.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ale z baterii w półeczce nie zrezygnowałam... Będzie miała jednak z jednej strony wygodne dojście i po każdej kąpiel, będę mogła sprawdzić, czy nic się tam nie zbiera i ewentualnie wytrzeć - na pewno mnie to uspokoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts