Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To my chcemy bardzo podobnie tyle że z wnęką na drewno prawie pod samą górę. Na drugim komputerze mam wybrane inspiracje to jak nie zapomnę to wieczorem wrzucę. Myślimy o jakimś szarym bądź czarnym kamieniu - minimalnie od góry i na dole, może by się udało bez półki. Ja chciałam bez niczego ale mi tu podpowiadają że nawet jak będziemy używać sporadycznie to i tak będzie brudne i trzeba ciągle malować będzie więc jednak tego kamienia trochę damy. Chociaż wczoraj znalazałm na kratkach coś takiego - i nawet mi się widzi KLIK , szkoda że na taką mnie nie stać

Aga, fajny ten kominek, bardzo mi się podoba...

Ja się właśnie zastanawiałam ostatnio nad miejscem na drewno. Jeżeli zrobię zabudowę kominka taki ścięty róg to nie ma opcji na jakiekolwiek miejsce. Jeżeli zrobię z dwustronną szybą to ewentualnie os ściany możnaby małą wnękę zostawić...

Wszyscy "kominkowi" robicie miejsce na drewno??

Ardea, a ty jak? Pytam osobno bo u Ciebie dokładnie pamiętam jak kozo-kominek pięknie wygląda...

Wiesz co, myślałam że i u nas mało miejsca na to będzie ale jak dzisiaj wyrysowaliśmy to wyszło że nawet 1,5m wszystko razem nie zajmie ale my mamy dość mały kominek.

U nas wnęka na kominek ma niecałe 130cm, więc nie wiem czy sie zmieści. Zamówiłam już wkład i muszę pogadać o projekcie.