Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żeby nie uciekło wklejam na przyszłość, co by potem znów nie szukać. Ktoś gdzieś wklejał coś w tym stylu, ale odgrzebać nie mogę.

http://www.subito.com.pl/ftp/5/75/%5B77643%5D_91442.jpg

Sompex Lampa wisząca "Toledo" SO_91442

Cena nie najniższa, ale rozwiązanie mi się podoba, tym bardziej, że zdarza mi się przy okazji imprez ze stołem "jeździć". Nie do końca o ten styl mi chodzi, ale pomysł fajny.

Edytowane przez agalind

Podczas domowej imprezy oczywiście rozmawialiśmy o domu, jeden ze znajomych ma sklepy z farbami i bardzo dobrze wypowiadał się na temat Duluxa, nawet kazał mi przemyslec, czy nie wymienic Kabe, więc Aga chyba dokonałaś dobrego wyboru. Czy Dulux będzie tylko na sufity?

Nobiles miał być na wykończenie po gładziach jako pierwsza warstwa na ściany i sufit.

Aga, jak znajdę to Ci dam namiary na fajną lampę tego typu, nie zbyt droga, a ciekawa i właśnie na takim ramieniu, mam gdzieś ściągniętą. Nie mogę pomalować wszystkiego jednym podkładem i na to dwie warstwy farby takiej samej?

Czekam na lampę. A z pytaniem to nie do mnie, bo nie wiem:sick: Pewnie można, a u mnie jak zwykle inaczej.

Witanko:)

Ładnie i sprawnie u Ciebie idzie budowa.

Bardzo fajna ta lampa, którą pokazywałaś.

Jak znajdziesz tańszą wersję, to podzielisz się namiarem? Pliss.

Mi się strasznie spodobało oświetlenie jadalniane z światłowodów (chyba), ale jakieś masakrycznie drogie jest:(

Pozdrawiam serdecznie:D

Kasia