Ardea 03.02.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Pumpaluna, a dlaczego macie tak konkretnie wyznaczony termin przeprowadzki, czyżby mieszkanie sprzedane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.02.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Sprzedaliśmy od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.02.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Gratuluję, bo dziś rynek nieruchomości kapryśny strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.02.2012 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Pumpaluna, gratuluję sprzedaży. Jeden kłopot głowy, teraz tylko presja czasu;) PS. Piszę z naszego przyszłego domu. Internet bezprzewodowy śmiga aż miło. I nawet FM mnie nie wyrzuca;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.02.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Podczas domowej imprezy oczywiście rozmawialiśmy o domu, jeden ze znajomych ma sklepy z farbami i bardzo dobrze wypowiadał się na temat Duluxa, nawet kazał mi przemyslec, czy nie wymienic Kabe, więc Aga chyba dokonałaś dobrego wyboru. Czy Dulux będzie tylko na sufity? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.02.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Aga wybierała Nobiles chyba a nie Dulux... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.02.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Nam znajomy ze sklepu z farbami powiedział że jak gotowce to najlepiej magnat lub dekoral. Magnat ma fajne kolory nawet. Odradzał gotowego Beckersa że mimo ceny nijak się ma do jakości oferowanej z mieszalnika.My obecne mieszkanie mamy malowane nobilesem i śnieżką, nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.02.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Aga wybierała Nobiles chyba a nie Dulux... No właśnie o Nobiles myślałam, bo o Duluxie mówił wręcz przeciwnie;) Ja jestem fanką Kabe i tak zostanie a do kuchni Para. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.02.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Aga, żeby było jasne o farbach Nobiles pisałam, że są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.02.2012 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 (edytowane) Aga, żeby było jasne o farbach Nobiles pisałam, że są ok. Jest jasne:) Edytowane 7 Lutego 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.02.2012 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 (edytowane) Żeby nie uciekło wklejam na przyszłość, co by potem znów nie szukać. Ktoś gdzieś wklejał coś w tym stylu, ale odgrzebać nie mogę. http://www.subito.com.pl/ftp/5/75/%5B77643%5D_91442.jpg Sompex Lampa wisząca "Toledo" SO_91442Cena nie najniższa, ale rozwiązanie mi się podoba, tym bardziej, że zdarza mi się przy okazji imprez ze stołem "jeździć". Nie do końca o ten styl mi chodzi, ale pomysł fajny. Edytowane 7 Lutego 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.02.2012 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Podczas domowej imprezy oczywiście rozmawialiśmy o domu, jeden ze znajomych ma sklepy z farbami i bardzo dobrze wypowiadał się na temat Duluxa, nawet kazał mi przemyslec, czy nie wymienic Kabe, więc Aga chyba dokonałaś dobrego wyboru. Czy Dulux będzie tylko na sufity? Nobiles miał być na wykończenie po gładziach jako pierwsza warstwa na ściany i sufit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.02.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Aga, jak znajdę to Ci dam namiary na fajną lampę tego typu, nie zbyt droga, a ciekawa i właśnie na takim ramieniu, mam gdzieś ściągniętą. Nie mogę pomalować wszystkiego jednym podkładem i na to dwie warstwy farby takiej samej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.02.2012 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Aga, jak znajdę to Ci dam namiary na fajną lampę tego typu, nie zbyt droga, a ciekawa i właśnie na takim ramieniu, mam gdzieś ściągniętą. Nie mogę pomalować wszystkiego jednym podkładem i na to dwie warstwy farby takiej samej? Czekam na lampę. A z pytaniem to nie do mnie, bo nie wiem:sick: Pewnie można, a u mnie jak zwykle inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.02.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Lampy szukam, nie była to Mucha Senso, ale coś podobnego... Temat drzwi dziś domknęłam, więc biorę się za farby, może uda się oszczędnie machnąć cały dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.02.2012 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Lampy szukam, nie była to Mucha Senso, ale coś podobnego... Temat drzwi dziś domknęłam, więc biorę się za farby, może uda się oszczędnie machnąć cały dom. Może Mucha esseo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.02.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Genialna jestem;) chodziło o esseo (napisałam senso, bo mi sie z rocą skojarzyło;)), ale to która ściągnęłam i ciekawe gzie zapisałam była inna - znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.02.2012 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 08.02.2012 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Witanko:)Ładnie i sprawnie u Ciebie idzie budowa.Bardzo fajna ta lampa, którą pokazywałaś.Jak znajdziesz tańszą wersję, to podzielisz się namiarem? Pliss.Mi się strasznie spodobało oświetlenie jadalniane z światłowodów (chyba), ale jakieś masakrycznie drogie jest:(Pozdrawiam serdecznie:DKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Witaj Kasiu, Miło, że się podoba. Jak znajdę tańszą wersję lampy oczywiście Ci napiszę Światłowody to nie moje klimaty. Halogeny tylko tam gdzie konieczne. Dziękuje za odwiedziny i zapraszam. Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts