Esiak 08.02.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Witanko:) Ładnie i sprawnie u Ciebie idzie budowa. Bardzo fajna ta lampa, którą pokazywałaś. Jak znajdziesz tańszą wersję, to podzielisz się namiarem? Pliss. Mi się strasznie spodobało oświetlenie jadalniane z światłowodów (chyba), ale jakieś masakrycznie drogie jest:( Pozdrawiam serdecznie:D Kasia raczej nie światłowody tylko węże ledowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Światłowody czy węże ledowe - tak samo bleee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Dla mnie wcale nie blee jakby je tak po kilkanaście spuścić w przepaści klatki schodowej... mógłby być fajny efekt. Aga, wrzucę Ci fotkę lampy, gdy mąż wróci, bo wiadomo, że ja mam ciągłe problemy techniczne, ale niestety nie jest tańsza, coś mi się pokręciło, podobna do Twojej, a ładniejsza od miskowatej Muchy - cena w granicach 1000 - 1100 model Philipsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Za wężami nie przepadam, bo kojarzą mi się z podwieszanymi sufitami:sick: Na lampę poczekam, nie spieszy mi się Mam jeszcze troche czasu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 No nie mów, że nie fajne byłyby takie luzem puszczone na kilka metrów w dół i świecące - dla mnie to jedyne sensowne zastosowanie takich węży. No chyba, ze wannę podświetlić lub ołtarzyk tv, albo zagłówek łóżka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Te węże to puszczone tak na środku od sufitu czy przy ścianie? Może jeszcze w kolorach teczy? To ja sobie pierdyknę zagłówek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Naprawdę widziałam tak puszczone w środku schodów węże świecące na biało na kilka kondygnacji w galerii handlowej w Berlinie, wyglądały fajnie. A z zagłówkiem to wybrałaś najlepszą wersję Ja w najbliższym otoczeniu mam osobę z takim pomysłem i zachwycać się nie będę, bo to fałszywe, ale krytkować też nie, bo to nie moje łóżko. Najgorzej gdy pytają co o tym myślę i są bardzo dumni ze swojej realiazacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 A z zagłówkiem to wybrałaś najlepszą wersję Ołtarzyk tv to już zbyt popularne. Wolę być bardziej oryginalna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Najgorzej gdy pytają co o tym myślę i są bardzo dumni ze swojej realiazacji... Co im powiedziałaś? Pewnie delikatnie wybrnęłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Powiedziałam, ze mi przywodzi na myśl baśnie 1001 nocy, ale nie mówiłam czy to dobre czy złe skojarzenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 baśnie 1001 nocy A to niezłe:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ja się staram, żeby dobrze wszystko zabrzmiało, a nie było fałszem, a sama bez ogródek usłyszałam, że to bardzo nieestetyczne rozwiązanie mieć kuchnię otwartą przy jadalni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.02.2012 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Dzieje sie tutaj, lampa zajefajna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ja się staram, żeby dobrze wszystko zabrzmiało, a nie było fałszem, a sama bez ogródek usłyszałam, że to bardzo nieestetyczne rozwiązanie mieć kuchnię otwartą przy jadalni... Nie ma to jak mieć wyczucie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Dzieje sie tutaj, lampa zajefajna:) W sumie to mało się dzieje. Nawet nie chce mi się szukać i kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.02.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Nasz elektryk był zdziwiony że nie będzie ledów na schodach, w korytarzu ani wanny nie podświetlimy. Mówił że to pierwszy dom od roku że nie kładą czegoś tam pod to ustrojstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Takie mało modne jesteśmy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Pumpaluna, nawet półek w łazience nie podświetlicie? Mój elektryk był tylko zdziwiony brakiem podwieszanych sufitów. Właśnie wczoraj z mężem odbyłam burzliwą dyskusję jak ukryć ekran bez podwieszania sufitu. Stanęło na niczym, mąż stwierdził, że brakuje pokoju kinowego;) Jasne na 150m! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.02.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 możesz ukryć ekran tak jak się ukrywa karnisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Esiak już myśleliśmy o tym i takie obniżenie bym zaakceptowała, ale ekran będzie u nas bardziej odsunięty od ściany i to wyglądałoby okropnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts