Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

Witanko:)

Ładnie i sprawnie u Ciebie idzie budowa.

Bardzo fajna ta lampa, którą pokazywałaś.

Jak znajdziesz tańszą wersję, to podzielisz się namiarem? Pliss.

Mi się strasznie spodobało oświetlenie jadalniane z światłowodów (chyba), ale jakieś masakrycznie drogie jest:(

Pozdrawiam serdecznie:D

Kasia

raczej nie światłowody tylko węże ledowe... ;)

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dla mnie wcale nie blee jakby je tak po kilkanaście spuścić w przepaści klatki schodowej... mógłby być fajny efekt. Aga, wrzucę Ci fotkę lampy, gdy mąż wróci, bo wiadomo, że ja mam ciągłe problemy techniczne, ale niestety nie jest tańsza, coś mi się pokręciło, podobna do Twojej, a ładniejsza od miskowatej Muchy - cena w granicach 1000 - 1100 model Philipsa.

Naprawdę widziałam tak puszczone w środku schodów węże świecące na biało na kilka kondygnacji w galerii handlowej w Berlinie, wyglądały fajnie.

A z zagłówkiem to wybrałaś najlepszą wersję;) Ja w najbliższym otoczeniu mam osobę z takim pomysłem i zachwycać się nie będę, bo to fałszywe, ale krytkować też nie, bo to nie moje łóżko. Najgorzej gdy pytają co o tym myślę i są bardzo dumni ze swojej realiazacji...

Pumpaluna, nawet półek w łazience nie podświetlicie?;) Mój elektryk był tylko zdziwiony brakiem podwieszanych sufitów.

Właśnie wczoraj z mężem odbyłam burzliwą dyskusję jak ukryć ekran bez podwieszania sufitu. Stanęło na niczym, mąż stwierdził, że brakuje pokoju kinowego;) Jasne na 150m!