Esiak 08.02.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 a dlaczego aż tak odsunięty od ściany...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.02.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 a coś takiego? http://m.wm.pl/2011/03/n/2-telewizor-i-ekran-43476.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 No właśnie dlatego, jak na fotce, bo tv będzie na ścianie. Nie wiem czy jest na to miejsce, bo na tej ścianie jeszcze koza będzie i nie wiem czy mi się takie wnęki podobają... Sytuacja patowa - mąż mówi, że chcę go pozbawić przyjemności oglądania, ja mówię, ze chce mi zrobić salę konferencyjną z salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ekran będzie dużo większy od tv? Myślę o tym, czy jest konieczny. Wszystko zależy ile bedziecie z niego korzystac. No chyba, ze to jest MUST HAVE męża;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.02.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 (edytowane) Ardea coś takiego wchodziłoby w grę...? http://www.viz-art.pl/image/ekrany/elektryczne/uran/ekran_elektryczny_uran_r2.jpg Edytowane 8 Lutego 2012 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ekran jest dużo większy od tv i gdzieś trzeba go powiesić, bo co mam z nim zrobić? Ja tylko czasami bajki córce na tym puszczam, mąż korzysta częściej, ale żeby musowo w salonie to:no: zaproponowałam ścianę w sypialni, będzie miał spokój, wyciągnie się na łóżku , zasłoni okno, przecież ze znajomymi filmów w domu nie oglądamy, fotki może pokazać na tv... - dobrze myślę prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Esiak, może być tylko wraz z całym wnętrzem, z jego wysokością, wielkością, betonem i byłoby cudnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.02.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Esiak, może być tylko wraz z całym wnętrzem, z jego wysokością, wielkością, betonem i byłoby cudnie:) heh, chodziło mi o same ekrany do montażu w sufitach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Teraz mam na suficie nawet w jakiejś specjalnej (niby estetycznej kasecie), ale to widać, a ja bym wolała, zeby nie było widać. Nie wypowiesz się na temat mojej wyceny drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.02.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 nam stolarz od parapetów za drzwi sosnowe z ościeżnicą klamkami i montażem zaśpiewał na wstępie 1500zł brutto... nie stać nas jak na razie na wydanie 12 tys na drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ja mam 6 sztuk i cena bez klamek, ale jeszcze do negocjacji. W tej chwili wyszło prawie 10tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.02.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 A bo się mężowi jakieś ekrany zamaniły Mam nadzieję że znajdziesz dobry sposób na zamaskowanie, taka wnęka tylko na tv i ekran bez półeczek może by jeszcze uszła. A tak a propos półeczek kg - na innym forum jest laska która buduje dom podobny do naszego i jej foty pokazują jak można maksymalnie wykorzystać przestrzeń przy okazji marnując widok gaciową kolorystyką i miliardem półeczek z podświetleniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Na ekran pod sufitem już się napatrzyłam, teraz spróbuję go przekonac do sypialni i tam ukryjemy to za belką drewnianą. Ja przestałam wchodzic na bławatkowe forum, bo mało brakowało, a Bławateczek przestałby mi się podobac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ekran jest dużo większy od tv i gdzieś trzeba go powiesić, bo co mam z nim zrobić? Ja tylko czasami bajki córce na tym puszczam, mąż korzysta częściej, ale żeby musowo w salonie to:no: zaproponowałam ścianę w sypialni, będzie miał spokój, wyciągnie się na łóżku , zasłoni okno, przecież ze znajomymi filmów w domu nie oglądamy, fotki może pokazać na tv... - dobrze myślę prawda? Dobrze myślisz. Tak też mi się wydawało, ze jeśli duży tv jest na ścianie to ekran nie jest koniecznością (pewnie Twój mąż by mi udowodnił, ze się mylę) W każdym razie bedąc na Twoim miejscu przekonywałabym do zmiany zdania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.02.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 mężowie też budują po coś dom, po coś czego np nie mieli lub nie mogli mieć w mieszkaniu... czy to garaż dla motoru, czy też siłownia, lub pomieszczenie na na kino domowe lub bilard... nie odbierajcie im marzeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.02.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Oddzielne pomieszczenie ok, ale pomysły na inne pomieszczenia tylko wtedy o ile nie kolidowałyby z moją wizją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Właśnie stwierdził, że pokój telewizyjny by się przydał... tylko trzeba by budowac dom o zupełnie innym układzie i wielkości, sam się zgodził na taki układ, więc ekran do sypialni powędruje;) Zawsze mi ustępuje:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 mężowie też budują po coś dom, po coś czego np nie mieli lub nie mogli mieć w mieszkaniu... czy to garaż dla motoru, czy też siłownia, lub pomieszczenie na na kino domowe lub bilard... nie odbierajcie im marzeń... Tu masz rację. Mój mąż już zapowiedział, że pokój nad garażem (ten wysoki z odkrytymi jętkami) będzie "pokojem męskim": tv, sprzęt audio, koza dla klimatu, barek, piłkarzyki (stół do bilarda niestety nie wejdzie;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 I dobrze, ze stół nie wejdzie, bo będzie można częściej na bilard do klubu wyskoczyc;) U nas takiego pokoju brak. Niektórzy mają brydżownię, inni salę kinową, prywatne spa, a my co najwyżej kroplę północy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Juz coś o lunecie mówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts