Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No właśnie dlatego, jak na fotce, bo tv będzie na ścianie. Nie wiem czy jest na to miejsce, bo na tej ścianie jeszcze koza będzie i nie wiem czy mi się takie wnęki podobają... Sytuacja patowa - mąż mówi, że chcę go pozbawić przyjemności oglądania, ja mówię, ze chce mi zrobić salę konferencyjną z salonu ;)

Ekran jest dużo większy od tv i gdzieś trzeba go powiesić, bo co mam z nim zrobić? Ja tylko czasami bajki córce na tym puszczam, mąż korzysta częściej, ale żeby musowo w salonie to:no: zaproponowałam ścianę w sypialni, będzie miał spokój, wyciągnie się na łóżku , zasłoni okno, przecież ze znajomymi filmów w domu nie oglądamy, fotki może pokazać na tv... - dobrze myślę prawda?

A bo się mężowi jakieś ekrany zamaniły ;) Mam nadzieję że znajdziesz dobry sposób na zamaskowanie, taka wnęka tylko na tv i ekran bez półeczek może by jeszcze uszła.

A tak a propos półeczek kg - na innym forum jest laska która buduje dom podobny do naszego i jej foty pokazują jak można maksymalnie wykorzystać przestrzeń przy okazji marnując widok gaciową kolorystyką i miliardem półeczek z podświetleniami

Ekran jest dużo większy od tv i gdzieś trzeba go powiesić, bo co mam z nim zrobić? Ja tylko czasami bajki córce na tym puszczam, mąż korzysta częściej, ale żeby musowo w salonie to:no: zaproponowałam ścianę w sypialni, będzie miał spokój, wyciągnie się na łóżku , zasłoni okno, przecież ze znajomymi filmów w domu nie oglądamy, fotki może pokazać na tv... - dobrze myślę prawda?

Dobrze myślisz. Tak też mi się wydawało, ze jeśli duży tv jest na ścianie to ekran nie jest koniecznością (pewnie Twój mąż by mi udowodnił, ze się mylę;)) W każdym razie bedąc na Twoim miejscu przekonywałabym do zmiany zdania;)

mężowie też budują po coś dom, po coś czego np nie mieli lub nie mogli mieć w mieszkaniu...

czy to garaż dla motoru, czy też siłownia, lub pomieszczenie na na kino domowe lub bilard... :p

nie odbierajcie im marzeń... ;)

Tu masz rację. Mój mąż już zapowiedział, że pokój nad garażem (ten wysoki z odkrytymi jętkami) będzie "pokojem męskim": tv, sprzęt audio, koza dla klimatu, barek, piłkarzyki (stół do bilarda niestety nie wejdzie;))