pumpaluna 08.02.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 A mój będzie miał kotłownię, musi mu wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Luneta nie zajmuje dużo miejsca, moja na półce się mieści, a statyw się składa. Nie powiem mojemu o opcji piłkarzyków, bo też by pewnie chciał, a u nas miejsca nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Kotłownia to jego drugie królestwo. Jeszcze chwila i okaże sie, ze dla mnie nie ma miejsca;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Luneta nie zajmuje dużo miejsca, moja na półce się mieści, a statyw się składa. No i mam już prezent urodzinowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 No i mam już prezent urodzinowy:) Bardzo kosztowny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Bardzo kosztowny;) Urodziny we wrześniu, moze coś uzbieram w skarbonkę Jaki jest koszt takiego cacka tak mniej więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Moja kosztowała tyle co wszystkie drzwi wewnętrzne razem wzięte;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.02.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ty królowała będziesz w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Moja kosztowała tyle co wszystkie drzwi wewnętrzne razem wzięte;) To najpierw musze kupić większą skarbonkę. Chyba, ze znajdę wspólników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ty królowała będziesz w sypialni Jakkolwiek to nie brzmi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Mój by trupem padł, gdyby teraz dostał prezent za ponad 10tys. Ja w sypialni będę miała konkurencję - ekran;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Spokojnie, nie dostanie tak szybko. Najwyżej statyw w tym roku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.02.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Sypialnia to będzie mój gwóźdź do trumny, kolejny trudny wybór po kominku. Nie umiem się na łóżko zdecydować. Te które robią lokalni stolarze na zamówienie są niskie co z moim problemem z kręgosłupem nie jest dobrym pomysłem. Zastanawiamy się ciągle nad malm'em z ikei ale jakoś średnie mam przekonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ja Ci nie pomogę, moje łóżko niskie i z kanciastym rantem (zawsze takie miałam) i bez pojemnika na pościel - narzutę kupię jakąś folkową i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.02.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ja już nawet jestem gotowa zrezygnować z tego pojemnika na pościel oby tylko niskie nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.02.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Co probuje nadazyc za Wami to znow mam 4 strony do nadrobienia, normalnie z Wam jak z inflacja, co uzbieram to mi znow brakuje:D Jestem na etapie ledow, no nie gadaj ze takie różowiótkie lub niebieściutkie, albo najlepiej różowiotko-niebiesciutko-zielone Ci sie nie podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 (edytowane) Co probuje nadazyc za Wami to znow mam 4 strony do nadrobienia, normalnie z Wam jak z inflacja, co uzbieram to mi znow brakuje Trzeba bywać! Zresztą u Ciebie też zawsze nadrabiam. A o tym, ze nie ma hasła: "impreza i picie" nawet nie wspominam;) Jestem na etapie ledow, no nie gadaj ze takie różowiótkie lub niebieściutkie, albo najlepiej różowiotko-niebiesciutko-zielone Ci sie nie podobaja No wiesz, taki gaciowy róż to zawsze jest cool;) Edytowane 8 Lutego 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ja już nawet jestem gotowa zrezygnować z tego pojemnika na pościel oby tylko niskie nie było. Z wysokością moze być problem. Chyba, ze na zamówienie zrobisz, albo materac wysoki dasz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.02.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 No u nas właśnie na zamówienie same takie niskie robią Te wyższe malm w ikei ma już odpowiednią wysokość i jeśli nikogo lokalnie nie znajdziemy to przy tym malmie zostaniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 A gdzie dewiza: "klient nasz Pan"? Powinni nawet na metr wysokie zrobić jeśli chcesz za to zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts