agalind 19.02.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Cześć Aga:) Cześć Robicie dalej dach? U nas odwilż i praktycznie cały śnieg zniknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.02.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Aż muszę edytować bo takie masło-maślane wyszło że aż wstyd. Grzejnik ten grafitowy z instal projekt co linkowałam jest ciemny i ma jakieś takie srebrnawe drobinki. Ja go brałam z netu bo na miejscu nie mieli pokazać nic w kolorze do obejrzenia. Też się obawiam że będzie za ciemny ale już trudno, mleko się rozlało bo go nie podmienię. Moje płytki tubądzina to chyba jeszcze jaśniejsze niż Twoje. Dzisiaj widziałam ten grzejnik Retto w graficie właśnie i wg. mnie jest za ciemny. Ostatecznie będzie biały, ale innej firmy (kwestia szerokości rozstawu przyłączy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.02.2012 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Pumpaluna, jak nastroje przed płytkami? U mnie lekki stresik, tym bardziej, że nie nie bedę mogła przypilnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.02.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Ja jestem uziemiona więc też nie przypilnuję. Wykonawca ma wizualizację i ma się tego trzymać. Podchodzę do sprawy spokojnie, nic nerwy nie zmienią a zdrowia szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.02.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Schemat płytek rozrysowałam i jak nie zrobią jak trzeba będą mieli ze mną do czynienia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.02.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Cześć Robicie dalej dach? U nas odwilż i praktycznie cały śnieg zniknął. Dzwonił murarz że wejdą we wtorek murować szczyty. Cieśla się nie odzywa, jutro Piotr do niego zadzwoni. Na działce masakryczne błoto:/ Zanim się wprowadzimy NA pewno musi być front domu chociaż zagospodarowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.02.2012 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 U nas ten sam problem. Trzeba będzie zagospodarować front. Najgorsze, ze nasz dom jest najdalej od drogi i jeszcze jakoś będziemy musieli drogę "ucywilizować" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.02.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Zazdroszczę stresu z powodu płytek;) Mnie on czeka dopiero za pół roku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.02.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 A u nas sucho zawsze, taką mamy 'glebę' że susza nawet jak się pół dnia podlewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.02.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Wiesz co, do nas od drogi głównej jest hmmm z 400m przy czym jakies 150 jest kostka, potem z 200m błocko:/ i ostatnie kilkadziesiąt metrów wielkie płyty betonowe;). Podobno maja robić tą drogę "na gotowo" w 2013 a nasza przy której mamy wjazd w 2014:) Podjazd do garażu i jakąś ściezkę do drzwi wejściowych obowiązkowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.02.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Zazdroszczę stresu z powodu płytek;) Mnie on czeka dopiero za pół roku;) Spoko, mnie za rok:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.02.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Zazdroszczę stresu z powodu płytek;) Mnie on czeka dopiero za pół roku;) Cieszę się ogromnie, ale mam obawę czy moja wizja sprawdzi sie w rzeczywistości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.02.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 A bo Ty nie miałaś wizualki ze sklepu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.02.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 W naszym firmowym salonie Paradyża robią wizki i to całkiem profesjonalne, ale nie wiem czy jest sens zawracac im głowę minimalną ilością płytek w bardzo prostym układzie. Moja łazienka dośc bezproblemowa, gorzej widzę miniwc... zwłaszcza, że tam bateria podtynkowa i przycisk muszą sie w płytkę wpasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 19.02.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Czesc i znow mam do nadrobienia, kilka stron..jak Wy to robicie Agalind - fajnie, ze masz juz ten etap. Po cichutku na wakacje do siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.02.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 A bo Ty nie miałaś wizualki ze sklepu? Ano nie miałam. Zresztą cudów żadnych nie bedzie, dekorów też minimum, więc mam nadzieję, ze nie schrzaniłam sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.02.2012 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 zwłaszcza, że tam bateria podtynkowa i przycisk muszą sie w płytkę wpasowac O to jest dopiero akcja! Papier milimetrowy i jedziesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.02.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Czesc i znow mam do nadrobienia, kilka stron..jak Wy to robicie Agalind - fajnie, ze masz juz ten etap. Po cichutku na wakacje do siebie:) Kto po wsi chodzi swojej d...e szkodzi:lol2: Musisz częściej bywać Wakacje musowo w domu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.02.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Najpierw tynki skoro ma byc co do milimetra;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.02.2012 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Kup już blok, bo jeszcze chwila i będziesz rysować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts