Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aż muszę edytować bo takie masło-maślane wyszło że aż wstyd.

Grzejnik ten grafitowy z instal projekt co linkowałam jest ciemny i ma jakieś takie srebrnawe drobinki. Ja go brałam z netu bo na miejscu nie mieli pokazać nic w kolorze do obejrzenia. Też się obawiam że będzie za ciemny ale już trudno, mleko się rozlało bo go nie podmienię. Moje płytki tubądzina to chyba jeszcze jaśniejsze niż Twoje.

Dzisiaj widziałam ten grzejnik Retto w graficie właśnie i wg. mnie jest za ciemny. Ostatecznie będzie biały, ale innej firmy (kwestia szerokości rozstawu przyłączy).

Cześć:) Robicie dalej dach? U nas odwilż i praktycznie cały śnieg zniknął.

Dzwonił murarz że wejdą we wtorek murować szczyty. Cieśla się nie odzywa, jutro Piotr do niego zadzwoni.

Na działce masakryczne błoto:/

Zanim się wprowadzimy NA pewno musi być front domu chociaż zagospodarowany...

Wiesz co, do nas od drogi głównej jest hmmm z 400m przy czym jakies 150 jest kostka, potem z 200m błocko:/ i ostatnie kilkadziesiąt metrów wielkie płyty betonowe;). Podobno maja robić tą drogę "na gotowo" w 2013 a nasza przy której mamy wjazd w 2014:)

Podjazd do garażu i jakąś ściezkę do drzwi wejściowych obowiązkowo:)

W naszym firmowym salonie Paradyża robią wizki i to całkiem profesjonalne, ale nie wiem czy jest sens zawracac im głowę minimalną ilością płytek w bardzo prostym układzie. Moja łazienka dośc bezproblemowa, gorzej widzę miniwc... zwłaszcza, że tam bateria podtynkowa i przycisk muszą sie w płytkę wpasowac