Ardea 19.02.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Aga, jaki Ty masz dziś humorek, powiedzonkami rzucasz jak z rękawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.02.2012 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) Budowa powoli staje się domem, wiosna choć trochę nieśmiało to chyba jednak przyjdzie, więc humor dopisuje;) Edytowane 19 Lutego 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.02.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 To doskonały poprawiacz nastroju:) Ja ciągle te pół roku za Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.02.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Weźcie mnie nie straszcie tymi milimetrami no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.02.2012 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Czas szybko leci, a Ty masz wszystkie już wybrane, więc dla Ciebie top bedzie przyjemność. Tylko pozazdrościć. Ja pół roku temu jeszcze o połowie rzeczy nie myślałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.02.2012 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Weźcie mnie nie straszcie tymi milimetrami no! Lukarna, nie martw sie, bo w tej skali 1 milimetr = 1 centymetr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.02.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Lukarna to żarcik;) Teraz na poważnie - byłam w pokazowym lofcie (wnętrze zaprojektowane, aby pokazało możliwości wnętrza i zachęcało do kupna podobnych na tym pofabrycznym osiedlu). Fugi się nie zgrywały i nie były symetrycznie rozplanowane na ścianie, ale przyciski wpisane były idealnie. Nic mnie nie raziło, wnętrza, niedoskonałe i piękne. Lukarna, chyba Cię uspokoiłam, bo ja wyluzowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.02.2012 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Oj, nad przyciskami to ja siedziałam, ale fugi nie zgrają się wszędzie i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.02.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Przyciski przyciskami a gniazdka??Tez by wypadało jakos równo, nie?? Taaaak bardzo mnie uspokoiłyście:DW sumie to gdybym tyle o tym wszystkim nie czytała to chyba bym bardziej na spokojnie podchodziła do tematu budowy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.02.2012 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Od dawna twierdzę, że wiedza szkodzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.02.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Ja gniazdka w wc nie mam, czyli jeden problem z głowy;) W łazience mam dwa, ale na ścianie bez płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.02.2012 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Przede mna ciężki tydzień, więc grzecznie ide spać Trzymajcie kciuki za płytki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.02.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Trzymamy Aga oczywiście:) I juz się nie mogę doczekać fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.02.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Mnie też czekają kolejne dwa pracowite tygodnie i stresujące, przynajmniej będziesz miała odskocznię w postaci płyteczek. Mam nadzieję, że znajdziesz czas i wrzucisz efekty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.02.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 A ja mam tydzien urlopu:D:D:D Sorry to wyznanie nie na miejscu ale nie mogłam się powstrzymac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.02.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 To Lukarna dobrze go wykorzystaj, bo ja nawet w ferie pracowałam i jedyne co zrobiłam to wybawiłam się z córką za wszystkie czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.02.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Tak, juz mam plany:) - fryzjer dzieci- fryzjer ja;)- badania krwi Wery- dentysta maluchy I kombinuję jakby tu zrobić, żeby trochę czasu samej Weronice poświęcić - ona jest poszkodowana przez Marcina, który jest mega absorbujący:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.02.2012 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Ja też zawsze początek roku mam medyczny - kompleksowe badania profilaktyczne u wszystkich lekarzy. U fryzjera też byłam - teraz jestem szatynką Nie wiem jak to z dziecmi, ale chyba każde ma potrzebę posiadania rodzica przez chwilę tylko dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.02.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 teraz jestem szatynką Ja zobaczę co mi moja Sylwia zaproponuje;) Z Wiką nie ma problemu - zawsze znajdziemy chwilę żeby pogadać, chociażby jak maluchy spią. Marcin absorbuje każdą minutę jaką się uda. Najbardziej poszkodowana jest Weronika - ona jest taka cichutka i spokojna, łobuz ją zagłusza i nie daje dojsc do słowa:( I dlatego ona bedzie w tym tygodniu najważniejsza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.02.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Lukarna a zrobiłaś Weronice wolne od przedszkola? a propos przycisków i gniazdek to ja sobie właśnie uświadomiłam że tego nie przemyślałam. Znaczy się wykonawca mówił że będzie jakby co przekuwał/pasował ale np taki grzejnik już zamontowany więc to może nieciekawie wyjść :/ ale nie, dobra nie będę się na zapas martwiła (napisała i zaczęła obgryzać pazury) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts