MusiSieUdac 24.02.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Pumpaluna, a pokazałabys tego woodentica. Zastanawiam sie m.in. nad nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.02.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 MSU jak będę miała jakąś fotę to pokażę, na razie mój mąż stwierdził że chłopaki realizują moją wizję i jest total pieprznik (chciałam nieregularne przesunięcia a nie 1/3 hehe). U nas będzie woodentic ochra 16x65,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.02.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Ja go też chcę ja też NIGDY się nie zdecyduję jakie chcę płytki. To mnie przerasta:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.02.2012 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Już jestem i miło mi, ze ktoś tu zaglądał Naoglądałam się świetnego dizajnu i teraz spać nie mogę Dziewczyny, płytki w górnej łazience jeszcze nie skończone, więc nie pokażę fotek:no: Tempo nie jest błyskawiczne, ale wolę żeby się nie spieszyli i porządnie zrobili. Zresztą szlifowanie narożników w gresie podobno nie jest łatwe. W każdym razie widziałam i jestem zadowolona:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.02.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Kto to wrócił Gdzie byłaś, co widziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.02.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Witaj córo marnotrawna Agalind w jakim sensie szlifowanie? Mi coś wykonawca mówił o jakimś ścinaniu płytki pod kątek 45% żeby wpasować w kącikach ale nie wiem czy o to samo chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.02.2012 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 (edytowane) Design made in Copenhagen;) Ilekroć tam jestem nie moge wyjść jak mozna prosto i jednoczesnie gustowniezaprojektować rzeczy, od drobiagów po domy. Gdy do tego dołożyć jeszcze cenę (kilka razy NIŻSZĄ niż u nas) to żałuję, że więcej rzeczy do bagażu mi się nie zmieści;) Muszę przyznać, ze nie mogę się doczekać kiedy w Polsce projektanci rozwiną skrzydła. Edytowane 24 Lutego 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.02.2012 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Witaj córo marnotrawna Agalind w jakim sensie szlifowanie? Mi coś wykonawca mówił o jakimś ścinaniu płytki pod kątek 45% żeby wpasować w kącikach ale nie wiem czy o to samo chodzi. Dziękuję za powitanie:) Tak, o to właśnie mi chodziło. Na rogach zamiast listew (a fe!) płytki sa ścinane pod kątem 45st. Bałam się czy gres nie bedzie się kruszył, ale jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.02.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Nasi projektanci też rozwijają skrzydła, ale u nas ceny dobrego wzornictwa są powalające. Co kupiłaś, ciekawość mnie zżera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.02.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Nie ma to jak zakupy, opowiadaj na co kasę zdefraudowałaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.02.2012 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Z zakupów jestem zadowolona, ale żałuje, ze tak mało można do samolotu zabrać. Za każdym razem gdy tam jestem obiecuję sobie, że następnym razem autem przyjadę (ciężarówka byłaby wskazana) Skupiłam się na artykułach kuchennych, bo mam juz kilka rzeczy i była okazja dokupić kolejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.02.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 No ogólniej się nie dało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.02.2012 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Miałam 2 godziny na shopping i wykorzystałam to na ile tylko czas pozwolił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.02.2012 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 No ogólniej się nie dało;) Starałam się A tak serio to dokupiłam sobie kilka rzeczy z firmy Rosendahl seria Grand Cru: sztućce, talerz do ciasta, filiżanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.02.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Nawet służbowy wyjazd może być fajny i przybrać odpowiednie barwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.02.2012 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 2 godziny zakupów wynagradzają 3 dni spotkań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.02.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Nie znam tej marki:oops: skojarzyła mi się z moją porcelaną Rosenthal:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.02.2012 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Pierwszy raz widziałam ja w Danii i potem szukalam w necie, ale były dosyć drogie. Jak pojechałam kolejny raz to zaczęłam kupować i tak kompletuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.02.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Właśnie też sobie wyszukałam i bardzo mi się podoba, warta ceny i kompletowania. Lubię się otaczać ładnymi przedmiotami, nawet jeśli są użytkowe;) Ja mojego Rosenthala w większości odziedziczyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.02.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Aga zrobiłaś jakąś fotkę zimowej Kopenhadze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts