agalind 24.02.2012 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Jezu teraz ja przeczytałam pozycja i pomyslałam o zupełnie czyms innym:D:D Tak to jest jak za szybko piszecie i w róznych miejscach:p Oszaleję z Tobą W tym kontekście moje pytanie do Esiaka zabrzmiało ciekawie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.02.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 pozycji można znaleźć 356 na każdy dzień roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.02.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Proszę Cię czego ty ode mnie chcesz?? czy ja te świństwa wypisuję??:D:D Chyba zajęcia w grupach czas zacząc na dziś:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.02.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 pozycji można znaleźć 356 na każdy dzień roku... Taa obiecanki cacanki, chciałabym to zobaczyć Na papierze oczywiście:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.02.2012 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Proszę Cię czego ty ode mnie chcesz?? czy ja te świństwa wypisuję??:D:D Chyba zajęcia w grupach czas zacząc na dziś:D Ilu osobowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.02.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Lukarna, chyba powinnaś ładnie przeprosić Ministra za śmianie się z niego, bo Twoje skojarzenia (pozycje, węże) wiele mówią o potrzebach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.02.2012 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Taa obiecanki cacanki, chciałabym to zobaczyć Na papierze oczywiście:D:D Jakiś film byłby lepszy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.02.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Taa obiecanki cacanki, chciałabym to zobaczyć Na papierze oczywiście:D:D można się obrócić z lewego boku na prawy i już są 2 pozycje... trochę wyobraźni i działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.02.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Jakiś film byłby lepszy;) a podobno to faceci są wzrokowcami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.02.2012 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 a podobno to faceci są wzrokowcami.. To Lukarna chciała "to zobaczyć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.02.2012 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Niemożliwi jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.02.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Ja jestem słuchowcem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.02.2012 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Ja jestem słuchowcem;) To masz cieżkie życie w bloku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.02.2012 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Niemożliwi jesteście My tu o literaturze a wpadła Lukarna i rozmowa przeniosła sie na inne tory;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.02.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Niemożliwi jesteście zgrana paczka się robi... i z tego powodu na wiosnę lub lato trza by jakiś wyjazd integracyjny wymyślić... p.s. będziemy czytać literaturę na głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.02.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 To masz cieżkie życie w bloku;) Dlatego się przeprowadzam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.02.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Lukarna, chyba powinnaś ładnie przeprosić Ministra za śmianie się z niego, bo Twoje skojarzenia (pozycje, węże) wiele mówią o potrzebach;) Ardea ja Ci tam wypominać nie będę ale: - kto chciał w Lapisowie dzis sypialnię urzadzac a nie gabinet?? - o wężach to Pumpaluna mówiła a nie ja:D Ktoś tu rozkojarzony jest?? Ilu osobowych? Aga no co mam Ci tu na forum publicznym napisac?? Oczywiście w dwuosobowych swoich osobistych:D Oj ta Kopenhaga ma widac magiczny urok:D:D można się obrócić z lewego boku na prawy i już są 2 pozycje... Tez mi urozmaicenie:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.02.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 My tu o literaturze a wpadła Lukarna i rozmowa przeniosła sie na inne tory;) Jeden rozdział mojej pracy dr jest poświęcony symbolom fallicznym;) i komin do nich należy, więc nie ma co się dziwić Lukarnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.02.2012 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Aga no co mam Ci tu na forum publicznym napisac?? Oczywiście w dwuosobowych swoich osobistych Oj ta Kopenhaga ma widac magiczny urok Jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.02.2012 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 To Lukarna chciała "to zobaczyć" My tu o literaturze a wpadła Lukarna i rozmowa przeniosła sie na inne tory Ładnie to tak:D:D?? Cytat Napisał Ardea Zobacz post Ja jestem słuchowcem To masz cieżkie życie w bloku Umarłam:D:D zgrana paczka się robi... i z tego powodu na wiosnę lub lato trza by jakiś wyjazd integracyjny wymyślić... p.s. będziemy czytać literaturę na głos W koncu jakies konkrety:D:D Możemy jeszcze muzyki posłuchac:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts