Klesia 08.08.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Ależ Wy poważne dyskusje prowadzicie.... To może ja też się na kawę wproszę? pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.08.2011 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Zapraszam, zapraszam. Kawkę już parzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.08.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Wrzuciłam u siebie w komentarzach fotki tych KMT, to sobie zerknij:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.08.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Dziękuję, kochana jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.08.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Teraz ja się zarumienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.08.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Wracając do tych uszczelek to czarne nie rażą, ale gdybym miała wybór to nie wiem, które bym wzięła? Ciekawe jaka ta szarość, jasna? ciemna? Może niech Ci w salonie pokażą taką uszczelkę a Ty sobie przyłożysz do złotego dębu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.08.2011 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Tak już robiłam, zle nie wyglada, ale chyba coś mi jednak nie gra. Troche za jasna chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.08.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Mój mąż uważa, że gdyby miał w ciemno obstawiać jaki kolor wybiorę (obojętnie czego) to stawiałby na szary:D Zawsze to był jeden z moich ulubionych kolorów, tylko nie zdawałam sobie sprawy, żejest aż tak popularny, nawet na forum jest specjalny wątek o wnętrzach w szarościach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.08.2011 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Ja też lubię szarości, a w tym przypadku jakoś nie jestem do końca przekonana. Pierwszy raz mi się to zdarzyło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.08.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 (edytowane) Ardea a w domu też szarości jakieś planujesz? myślę że u mnie trochę szarych wstawek się znajdzie, na bank dolna łazienka i myślę że salon też chociaż np rogówkę bardzo ale to bardzo bym chciała mieć .... czerwoną wyraczastą tyle że mój mąż już tego zapału nie podziela więc pewnie na szarości stanie. WIdziałam szarą taką z plecionego jakby płótna czy jak to się nazywa, skórzanych nie chcę więc tu pojawi się pewnie problem jak coś porządnego znaleźć ja też miałam plan zakupowy na przestrzeni tygodni/miesięcy tyle że już wiemy że nie wypali. postanowiliśmy maxymalnie dużo zrobić na jesieni więc nic już nie zaoszczędzimy na zakupy. O zwrot vatu też pierwotnie mieliśmy się teraz starać ale czekamy na zakup pieca, grzejników etc. W sumie panele i drzwi już z 8% vatem będziemy mieli więc pewnie nie wcześniej niż w marcu o zwrot się postaramy. Kasy zapasowej niestety brak Edytowane 11 Sierpnia 2011 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.08.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 My budujemy z kredytu;) więc to inaczej wygląda Paleta moich ulubionych barw ogranicza do bieli i czerni oraz mieszanki tych niekolorów;) tak jest od lat i nie sądzę, żeby mi się odmieniło:) To już wiesz w jakich kolorach będzie nasz dom (mąż lubi biel a pozostałe akceptuje). Gdy będą wszystkie okna to pomyślę nad szczegółami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.08.2011 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Stawiam na biel i szarość. Jak to mówi Ardea "klasycznie i nudno":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.08.2011 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Ardea, może mi się coś pomieszało, ale myślałam, ze nie macie kredytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.08.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 no to u nas też bardzo podobnie, biel, szarość, złamana biel, a sypialnia z czernią pokoje dzieci za to pozwalam im samym wymyślać, u córki biel i lila, u syna niebieskie wszelkiej maści pewnie będą ale to przeżyję. U Lukarny niedawno wrzucałam moje kolorystyczne inspiracje do łazienek jakby wam się chciało poszperać bo myślę że też coś podobnego kombinujecie Ardea my też budujemy z kredytu, właściwie zero oszczędności bo te poszły na wszystkie sprawy przygotowawcze. Teraz kolejna transza przyjdzie jak wstawią okna ale już cała rozdysponowana a następna duża w marcu żeby wykończeniówkę pociągnąć. Przydałby się jakiś spadek od nieznanej cioci z hameryki albo chociaż wygrana w totka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.08.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Stawiam na biel i szarość. Jak to mówi Ardea "klasycznie i nudno":) Tak mówię i dodaję;) Mam zgrabny kredycik (tak doradził doradca finansowy;)), ale ograniczenia kasowe też mamy, parę limitów sami sobie wyznaczyliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.08.2011 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Tak mówię i dodaję;) Już sie poprawiam:) "...klasycznie i nudno;)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.08.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Pumpaluna, chyba czas na reaktywację dziennika, nie znalazłam Twoich inspiracji, mimo że przejrzałam komentarze Lukarny:(Zresztą ja jeszcze nie jestem na tym etapie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.08.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 hahaha nic dziwnego że nie znalazłaś u Lukarny bo ja je u ... Fulek wrzuciłam sorki za roztropność ale dzisiaj zamotany dzień mam tutaj masz ten post z linkami >> KLIK << Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.08.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Kolekcje Tubądzina znam, aż za dobrze, bo nasz domek buduje się 2 km od ich fabryki... Opoczno Metalic - bardzo ładne. U mnie to jeszcze odległa sprawa, ale pewnie też coś z krajowych producentów, bo na moje ulubione hiszpańskie kolekcje braknie kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.08.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Właśnie chciałam się odezwać, że jedyne inspiracje łazienkowe jakie mam od Ciebie Pumpaluna są na moim privie:):) To jak tam Ardea ma je obejrzeć:) A ja do Fulka/Fulek:) też za Wami zawędrowałam.. Wiecie co, w ogóle to widzę że się jakoś w jednym kręgu poruszamy:) Może faktycznie kiedyś jakaś imprezka wspólna:) Mam kilka takich forumowych znajomości które się do reala przeniosły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts