Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ardea a w domu też szarości jakieś planujesz? myślę że u mnie trochę szarych wstawek się znajdzie, na bank dolna łazienka i myślę że salon też chociaż np rogówkę bardzo ale to bardzo bym chciała mieć .... czerwoną wyraczastą :D tyle że mój mąż już tego zapału nie podziela więc pewnie na szarości stanie. WIdziałam szarą taką z plecionego jakby płótna czy jak to się nazywa, skórzanych nie chcę więc tu pojawi się pewnie problem jak coś porządnego znaleźć

ja też miałam plan zakupowy na przestrzeni tygodni/miesięcy tyle że już wiemy że nie wypali. postanowiliśmy maxymalnie dużo zrobić na jesieni więc nic już nie zaoszczędzimy na zakupy. O zwrot vatu też pierwotnie mieliśmy się teraz starać ale czekamy na zakup pieca, grzejników etc. W sumie panele i drzwi już z 8% vatem będziemy mieli więc pewnie nie wcześniej niż w marcu o zwrot się postaramy. Kasy zapasowej niestety brak :(

Edytowane przez pumpaluna

My budujemy z kredytu;) więc to inaczej wygląda

Paleta moich ulubionych barw ogranicza do bieli i czerni oraz mieszanki tych niekolorów;) tak jest od lat i nie sądzę, żeby mi się odmieniło:) To już wiesz w jakich kolorach będzie nasz dom (mąż lubi biel a pozostałe akceptuje). Gdy będą wszystkie okna to pomyślę nad szczegółami.

no to u nas też bardzo podobnie, biel, szarość, złamana biel, a sypialnia z czernią ;) pokoje dzieci za to pozwalam im samym wymyślać, u córki biel i lila, u syna niebieskie wszelkiej maści pewnie będą ale to przeżyję. U Lukarny niedawno wrzucałam moje kolorystyczne inspiracje do łazienek jakby wam się chciało poszperać bo myślę że też coś podobnego kombinujecie :)

Ardea my też budujemy z kredytu, właściwie zero oszczędności bo te poszły na wszystkie sprawy przygotowawcze. Teraz kolejna transza przyjdzie jak wstawią okna ale już cała rozdysponowana a następna duża w marcu żeby wykończeniówkę pociągnąć. Przydałby się jakiś spadek od nieznanej cioci z hameryki albo chociaż wygrana w totka ;)

Właśnie chciałam się odezwać, że jedyne inspiracje łazienkowe jakie mam od Ciebie Pumpaluna są na moim privie:):):) To jak tam Ardea ma je obejrzeć:):)

A ja do Fulka/Fulek:) też za Wami zawędrowałam..

Wiecie co, w ogóle to widzę że się jakoś w jednym kręgu poruszamy:)

Może faktycznie kiedyś jakaś imprezka wspólna:) Mam kilka takich forumowych znajomości które się do reala przeniosły:)