Ardea 26.02.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Śmiej się, ale ja już wzbijam się na wyżyny dyplomacji - teściowa chciała, żebym deskę do prasowania postawiła pod schodami, tv i kanapę na trasie do drzwi tarasowych, a otwartą kuchnię przemyślała, bo będzie nieestetycznie:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.02.2012 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 To u mnie będzie dopiero nieestetycznie:sick: Moja tesciowa zdziwiła sie, że balkonu nie robie, bo gdzie ja będę pranie suszyć?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.02.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 My wykańczamy dom równo ze szwagrem, który będzie mieszkał z moją teściową i na pewno porównań nie unikniemy. Już wiem, ze szaro wypadniemy przy nich:D No moja kuzynka rzuciła tekstem, że skądinąd rozumie tą małą ilość płytek w łazienkach i brak tychże w kuchni bo przecież koszty musimy ciąć z końcem budowy bo pewnie kasy braknie. Ona NIESTETY jest z tych co to uważają, że im więcej płytek tym wyższy status społeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.02.2012 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Pewnie ma całą łazienkę i kuchnie do sufitu w kaflach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.02.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 No przecież wiadomo, ze płytki decydują o statusie społecznym, a kolorowe to już w ogóle nobilitacja:rotfl: U mnie balkony się podobały: na jednym wyniosę poduchy, na drugim wywieszę pranie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.02.2012 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 A ja tylko mogę przewiesić pościel przez barierkę Całe szczęście, ze chociaż to;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.02.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 No, nie udało mi się znaleźć tej kolorowej ledowej ale inną "ulubioną" mogę wam pokazać KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.02.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Pewnie ma całą łazienkę i kuchnie do sufitu w kaflach;) z czego jedna jest... brązowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.02.2012 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 No to jest dopiero wysoka pozycja społeczna:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.02.2012 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 z czego jedna jest... brązowa A to zaskoczenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.02.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Inaczej pralnia na górze byłaby bez sensu, bo z misą do ogrodu latac, ale jak są balkony to co innego. Dużo takich złotych myśli muszę wysłuchiwac z uśmiechem debila:bash: Dlatego, gdy czytam niektóre swoje wpisy w dzienniku, to brzmią jakbym sie tłumaczyła, ale czasami mam dośc słuchania o zaletach parterówek i bezsensowności mojego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.02.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 U mnie pralnia w piwnicy, więc latanie na balkon na pietrze oczywiście uzasadnione;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.02.2012 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Dlatego, gdy czytam niektóre swoje wpisy w dzienniku, to brzmią jakbym sie tłumaczyła, ale czasami mam dośc słuchania o zaletach parterówek i bezsensowności mojego projektu. Wyzszość parterówki to oczywista oczywistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.02.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 No ja będę z michą do ogródka latać latem a zimą pranie zalegnie na suszarce u nas w sypialni. Na szczęście jest na tyle duża, że mimo koromesła i tak damy radę się ganiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.02.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Mnie generalnie nie ruszają takie uwagi, tylko tu muszę milczec, bo wiadomo, a ja nie lubię milczec;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.02.2012 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Nawet nie zaglądam do niektórych wątków, bo tam ciągle ta sama przepychanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.02.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Forum mnie nie rusza, ale teściowa to co innego:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.02.2012 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Teściowej nie da się zbanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.02.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Pierwszy raz jak moja mama usłyszała o szarościach to aż purpurowa się zrobiła. Potem doszła cała biała kuchnia i sypialnia z czarnym. Miała niezłe używanie aż do momentu kiedy nie wytrzymałam i nie odpaliłam, że wcale nie musi nas odwiedzać skoro ją ma to tak drażnić. No i może dalej jej się to nie podoba to już zaczęła się zachwycać nieistniejącą białą kuchnia z betonowym blatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.02.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Moja nie jest zła, ale po prostu robimy wszystko gorzej niż tamci;) i chce nas sprowadzic na właściwą drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts