agalind 26.02.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 i chce nas sprowadzic na właściwą drogę Powinnaś napisać: KOLOROWĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.02.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Oj dziewczyny bo Wy się nie znacie:D Ja mam spokój bo u nas nikt się nie interesuje tym jak nasz dom będzie wyglądał. Jedynie teśc robi swoje uwagi ale te staram się puszczać koło uszu:)Z jednej strony świetnie bo nie mam się czym przejmować - z drugiej taka konstruktywna krytyka jest czasem potrzebna... Ale nic, dam sobie radę sama, z Wami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.02.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Nie tylko kolorową, jeszcze parterową, z garażem przerobionym na gospodarcze, a auto do blaszaka... szkoda słów:offtopic: Moja mam za to jest artystycznie zakręcona, sama ma czarną łazienkę, łupkowe ściany i bajeranckie lampy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.02.2012 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Przynajmniej mamę masz po swojej stronie:) Moja jest zachwycona wszystkim co robimy, bo wie, że przemyśleliśmy wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.02.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Lukarna nikt się JESZCZE nie interesuje, poczekaj aż będziesz bliżej wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.02.2012 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Lukarna moze juz teraz wizualizacje pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.02.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Ooooo wiem, o co miałam pytać - jakie macie baterie kuchenne wybrane? Czy brałyście z wyciąganą wlewką? Ja przyznaję, że biorę pod uwagę tylko takie i teraz sięwaham co jeśli ten drut jest okręcony wokół wylewki, czy tam się nei będzie bród jakoś szczególnie gromadził? czy to się zaraz nie rozwali? bierzemy pod uwagę paffoni - ja chcę prościutką mąż z tą zakręconą spiralą. Zastanawiam się co bardziej do naszej biało-betonowo-ochrowej kuchni będzie pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.02.2012 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Baterii jeszcze nie wybrałam, ale na pewno nie będzie ze sprężyną. Czyszczenie tego jest nei dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.02.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Ja oczywiście;) mam wybraną. Do Twojej kuchni taka sprężynowa by pasowała, ale ja nie biorę ze względów... tu Aga już powiedziała jakich;) Moja z tych chlapiących, bo wysokich i z wyciaganą wylewką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.02.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 ja bym chciała taką http://photos05.redcart.pl/templates/images/thumb/131/295/295/pl/0/templates/images/products/131/1782eabb9a07e4f7188cb03a1880d5fd.jpg a mąż taką http://photos05.redcart.pl/templates/images/thumb/131/295/295/pl/0/templates/images/products/131/a8849c9b7eeaee4cca5cc471be776bcc.jpg z drugiej strony u nas sprząta mąż więc może powinnam być wredna i dać mu wybrać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.02.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Weź tańszą Poważnie to mnie to czyszczenie sprężyny przeraża, a gdy mąż wyjedzie, nie doczyści czy coś to spadnie to na CIebie. W kuchni jednak musi lśnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.02.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Jeśli idzie o porządki to mój mąż przebija mnie na głowę i z dokładnością i zamiłowaniem. Ja w kuchni to głównie bałaganię pichceniem i pieczeniem a on to dzielnie ogarnia. Poza tym, chociaż raz w życiu alergia się do czegoś przydaje Na dzisiaj znikam, trzeba dać ręce odpocząć. 3 palce prawej dłoni doszły to świetnej wprawy w pisaniu. Dobrej nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.02.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Śpij dobrze Pumpaluna:) i dbaj o rękę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.02.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Lukarna nikt się JESZCZE nie interesuje, poczekaj aż będziesz bliżej wykończeniówki Mówisz?? W sumie to nie ma za bardzo kto, nikogo z bliższej rodziny tu na miejscu nie mam, teściowa już wie że ma uważać siora daleko, moja mama uważa że wszystko co robimy jest idealne:D Zostają jeszcze koleżanki w sumie... chociaż one są nieszkodliwe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.02.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Moje kumpele to mają mocno wyostrzone poczucie humoru, więc czasem natchną mnie do jakieś wariacji (jak ten żarcik o stacji) mama mnie rozumie, mąż stara się zrozumiec;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 27.02.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 W takim razie, nie mam na co narzekac. Pelna akceptacja wszystkiego Moja rodzina wie, ze tak odkąd skonczylam 3 lata, nie narzucą mi zadnego zdania i nie ma sensu sie silowac, wiec wszystko im sie podoba Tesciowa sie nie miesza, a tesciu cos probuje marudzic, ale to bardziej z przekory i checi dostania po glowie Raz tylko moja mama, jak zobaczyla dachowke westchnęła “Ojej taka ciemna i wogole sie nie blyszczy”. Odpowiedziałam jej “Spokojnie, wiem ze Tobie sie podoba czerwona i blyszczaca, ale zobaczysz, ze ta bedzie równie fajna. Poczekaj az poloza”. Po polozeniu dachu mamuska nie mogła wyjsc z zachwytu i zmienila zdanie. Reszta ludzi sie nie przejmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.02.2012 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Napisałam wczoraj posta i nie dość, ze posta wcięło to mnie wyrzuciło z FM. Dawno mi się to nie zdarzyło. Choć może to był znak, że czas kończyć plotkowanie z Wami??? Przynajmniej sie wyspałam:) No prawie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.02.2012 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Jak chodzi o baterie, to mam obecnie w domu taką wysoką i na pewno nie będę mieć takiej nigdy więcej. Chlapie to to dookoła i szlag trafia z tym wycieraniem. Wygodna jest, żeby wysokie naczynie podstawić, ale to chlapanie do szału mnie doprowadza. Przy każdym użyciu powódź murowana. Jest jeszcze możliwość, że moja jakaś wybrakowana może? W każdym razie, nie będę sprawdzać czy inne też tak mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.02.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Ja biorę tej samej firmy, którą mam w domu, nawet model podobny, tylko teraz mam bardziej okrągłą, a chcę kanciastą. Gdy puszczę mocny strumień wody, są pojedyncze krople na blacie, ale mi nie przeszkadza to bardzo. Wielkimi naczyniami bym się nie przejmowała, przecież jest wyciągana wylewka, ja biorę taką, bo inne mi się nie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.02.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Aga ja czasami podejrzewam że mój mąż coś ustawił w kompie że mnie co godzinę wywala z internetu - może liczy że ze którymś razem zrezygnuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts