Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj dziewczyny bo Wy się nie znacie:D

Ja mam spokój bo u nas nikt się nie interesuje tym jak nasz dom będzie wyglądał. Jedynie teśc robi swoje uwagi ale te staram się puszczać koło uszu:)

Z jednej strony świetnie bo nie mam się czym przejmować - z drugiej taka konstruktywna krytyka jest czasem potrzebna... Ale nic, dam sobie radę sama, z Wami:)

Ooooo wiem, o co miałam pytać - jakie macie baterie kuchenne wybrane? Czy brałyście z wyciąganą wlewką? Ja przyznaję, że biorę pod uwagę tylko takie i teraz sięwaham co jeśli ten drut jest okręcony wokół wylewki, czy tam się nei będzie bród jakoś szczególnie gromadził? czy to się zaraz nie rozwali? bierzemy pod uwagę paffoni - ja chcę prościutką mąż z tą zakręconą spiralą. Zastanawiam się co bardziej do naszej biało-betonowo-ochrowej kuchni będzie pasowało.

ja bym chciała taką

http://photos05.redcart.pl/templates/images/thumb/131/295/295/pl/0/templates/images/products/131/1782eabb9a07e4f7188cb03a1880d5fd.jpg

a mąż taką

http://photos05.redcart.pl/templates/images/thumb/131/295/295/pl/0/templates/images/products/131/a8849c9b7eeaee4cca5cc471be776bcc.jpg

z drugiej strony u nas sprząta mąż więc może powinnam być wredna i dać mu wybrać :D :D :D

Jeśli idzie o porządki to mój mąż przebija mnie na głowę i z dokładnością i zamiłowaniem. Ja w kuchni to głównie bałaganię pichceniem i pieczeniem a on to dzielnie ogarnia. Poza tym, chociaż raz w życiu alergia się do czegoś przydaje ;)

Na dzisiaj znikam, trzeba dać ręce odpocząć. 3 palce prawej dłoni doszły to świetnej wprawy w pisaniu. Dobrej nocy.

Lukarna nikt się JESZCZE nie interesuje, poczekaj aż będziesz bliżej wykończeniówki :D

Mówisz??

W sumie to nie ma za bardzo kto, nikogo z bliższej rodziny tu na miejscu nie mam, teściowa już wie że ma uważać;) siora daleko, moja mama uważa że wszystko co robimy jest idealne:D

Zostają jeszcze koleżanki w sumie... chociaż one są nieszkodliwe:)

W takim razie, nie mam na co narzekac. Pelna akceptacja wszystkiego

Moja rodzina wie, ze tak odkąd skonczylam 3 lata, nie narzucą mi zadnego zdania i nie ma sensu sie silowac, wiec wszystko im sie podoba :lol:

Tesciowa sie nie miesza, a tesciu cos probuje marudzic, ale to bardziej z przekory i checi dostania po glowie :lol:

Raz tylko moja mama, jak zobaczyla dachowke westchnęła “Ojej taka ciemna i wogole sie nie blyszczy”. Odpowiedziałam jej “Spokojnie, wiem ze Tobie sie podoba czerwona i blyszczaca, ale zobaczysz, ze ta bedzie równie fajna. Poczekaj az poloza”. Po polozeniu dachu mamuska nie mogła wyjsc z zachwytu i zmienila zdanie.

Reszta ludzi sie nie przejmuje

Jak chodzi o baterie, to mam obecnie w domu taką wysoką i na pewno nie będę mieć takiej nigdy więcej. Chlapie to to dookoła i szlag trafia z tym wycieraniem. Wygodna jest, żeby wysokie naczynie podstawić, ale to chlapanie do szału mnie doprowadza. Przy każdym użyciu powódź murowana.

Jest jeszcze możliwość, że moja jakaś wybrakowana może?:( W każdym razie, nie będę sprawdzać czy inne też tak mają.

Ja biorę tej samej firmy, którą mam w domu, nawet model podobny, tylko teraz mam bardziej okrągłą, a chcę kanciastą. Gdy puszczę mocny strumień wody, są pojedyncze krople na blacie, ale mi nie przeszkadza to bardzo. Wielkimi naczyniami bym się nie przejmowała, przecież jest wyciągana wylewka, ja biorę taką, bo inne mi się nie podobają;)