agalind 12.08.2011 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Widzę, że impreza zatacza coraz szersze kręgi To może kawa na początek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.08.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Agalind każdy tak z kawa na początku ściemnia:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.08.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 ech ja to zupełnie inne strony niż wy... zawsze mam pod górkę ze znajomościami wirtualnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.08.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 My wszyscy z różnych stron, a do Agi to właśnie Ty masz najbliżej:) Kiedyś była koncepcja jeżdżenia autobusem "wesołym" po całej Polsce od forumowiczki do forumowiczki:) Niestety wiele znajomości się ucina po zakończeniu budowy, może kończą się wspólne problemy... Ja z ewanz i klaudiuszozo jesteśmy z jednego miasta a do wspólnego spotkania w realu jeszcze nie doszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.08.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 no to już jak z jednego miasta to w ogóle się dziwię, toć to nawet wypożyczalnia i stójkowy-kolejkowy mogą funkcjonowaćA Ty Aga skąd jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.08.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 No właśnie a skąd Wy w ogóle jesteście?Ja z Wielkopolski, okolice Poznania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.08.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Podlasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 12.08.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 No właśnie a skąd Wy w ogóle jesteście? Ja z Wielkopolski, okolice Poznania:) To ja kiedyś wpadnę do Ciebie ...mam całą rodzinkę w Luboniu i okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.08.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Gdańsk:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.08.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 My rzut beretem od Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.08.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Fulek, jasne, zapraszam:) Ha, cała Polska nasza:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.08.2011 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Witam Cię Fulek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 13.08.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Witam Cię Fulek! Ale mio wstyd!!! Przepraszam nie przywitałam się. Wtargnęłam bez pytania.Jeszcze raz przepraszam. Witam i podglądam Cię tutaj troszeczkę . Generalnie integruję się ze wszystkimi budującymi kobitkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.08.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 zauważyłyście, że teraz co raz więcej kobiet bierze sprawy (budowlane) w swoje ręce? faceci tylko do roboty a całokształt na naszych barkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.08.2011 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 (edytowane) Fulek, nie ma za co przepraszać. Miło, ze zajrzałaś Pampaluna - minęły czasy kiedy kobiety siedziały w domu a mężczyźni podejmowali "męskie" decyzje. Teraz większość kobiet angażuje się we wszystko co dotyczy ich życia. Nie ma się, więc co dziwić, że za budowanie się zabieramy. Poza tym przecież szybko się uczymy:) Edytowane 13 Sierpnia 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.08.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 U nas podział obowiązków;) ja od strategii, a mąż od wykonawstwa i co tu dużo mówić on wykonuje całą brudną robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.08.2011 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Z budowalnych newsów donoszę, że okna wybrane! Wybór padł na mojego faworyta - M&S Pomorska Fabryka Okien. Okna będą 6-komorowe, 3-szybowe, kolor obustronny złoty dąb, uszczelka czarna i "niepasująca" srebrna klamka:P. Ze względu na izolację okno tarasowe będzie z wysokim progiem, ale planujemy "schować" go trochę w podłodze. Wczoraj był pomiar i wszystkie szczegóły zostały dopięte. Czas realizacji 3-4tyg. Deskowanie dachu skończone, w tym tygodniu będzie położona membrana. Blachę położą we wrześniu, jak dekarz skończy swoją obecną budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.08.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 super że tak szybo te okna będą, u nas 5-6tyg trzeba czekaća Ty też kryjesz blachą? nie doczytałam widać, jaki kolor wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.08.2011 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Blacha płaska na rabek, kolor grafit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.08.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 aż musiałam wygooglować bo nie byłam do końca pewna jaka to, my mamy falowaną ale też grafitową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts