agalind 01.03.2012 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Zalezy Ci na beżach czy szarościach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.03.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ja bym je określiła jako ciepłą biel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 01.03.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Też tak mi się zdawało, że jasnoszare, ale zdjęcia mnie trochę zmyliły. A dobrze się tną te paradyże, nie pękają, czy coś takiego? Bo przyznam że te ciemne szare by mi pasowały, właśnie przeglądam www paradyża może znajdę jeszcze jakieś białe, przynajmniej by była ta sama firma co ułatwia sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.03.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ja bym je określiła jako ciepłą biel No właśnie wszystko zależy od światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.03.2012 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Też tak mi się zdawało, że jasnoszare, ale zdjęcia mnie trochę zmyliły. A dobrze się tną te paradyże, nie pękają, czy coś takiego? Bo przyznam że te ciemne szare by mi pasowały, właśnie przeglądam www paradyża może znajdę jeszcze jakieś białe, przynajmniej by była ta sama firma co ułatwia sprawę Żadnego narzekania nie było. Nic się nie kruszy, nie pęka. Panowie byli bardzo zadowoleni. A Signum nie mogli się nachwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 01.03.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 To dobrze wiedzieć, bo u mnie wystarczająco namęczą się przy mugatach, to niech mają wytchnienie przy górnej łazience:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.03.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Paradyż jest bardzo twardy i ciężko się szlifuje, ale nie słyszałam, żeby pękał, czy był wybrakowany. Masto mają tło w ciepłej bieli i na tym tle jaśniutko szare mazy i przez to tło mogą sprawiac wrażenie beżowych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.03.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 W górnej łazience było dużo narożników do szlifowania i nic się nie ukruszyło. Bałam się trochę tego szlifowania, ale Signum nie zawiodło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.03.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Paradyż jest bardzo twardy i ciężko się szlifuje, ale nie słyszałam, żeby pękał, czy był wybrakowany. Masto mają tło w ciepłej bieli i na tym tle jaśniutko szare mazy i przez to tło mogą sprawiac wrażenie beżowych;) W ciepłym świetle biel wpada w beż, więc możliwe, że ktoś tak je odbierze. Ja tam na razie tego nie widzę, bo u mnie zimne swiatło., więc sa białe w szare mazy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.03.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Co Cię obchodzi jak ktoś to odbierze ważne, że Tobie się podoba:) Jakie umywalki wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.03.2012 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Guzik mnie to obchodzi;) Asia pytała o ich kolor, więc napisałam jak jest (lub może być), żeby potem nie było reklamacji;) W górnej łazience będzie Roca Diverta http://www.santehnika.shop.by/pics/items/ico_327116xx0.jpga w dolnej: http://superceramika.pl/image_func.php?img=gfx/b9d24bda66e20c935f8b215814913da6.jpg&maxwidth=220 Ta owalna jest po prostu boska. Idealnie pasuje do kibelka Roca Meridian:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.03.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 U nas dolna łazienka skończona, jeszcze tylko fugowanie i montaż ceramiki i przenoszą się na górę. Na woodentica (też już tylko fugowanie zostało) trochę glazurnik narzekał, że łódkowaty jest i trzeba się trochę nagimnastykować przy układaniu o próbach cięcia pod kątem nie wspominając. Muszę poszukać jakiegoś lakieru drewnopodobnego i zamalować boki płytek bo mnie to jednak za bardzo drażni. Fuga na nic się zda :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.03.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 W dolnej obłości będą o ile się zorientowałam po bateriach i pewnie dlatego też Geberit zamiast Grohe, więc umywaleczka pięknie się wpasuje. A ta Roca wpuszczana w blat, a blat z drewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 01.03.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 W górnej łazience będzie Roca Diverta Ta owalna jest po prostu boska. Idealnie pasuje do kibelka Roca Meridian:) Aga, a wystarczająco głęboka jest ta Roca Diverta - bo nie chcę straszyć ale moja koleżanka miała w podobnym stylu i bardzo jej się woda na boki rozpryskiwała, ale chyba miała płytszą. Jeśli jest w miarę głęboka to na pewno się sprawdzi. Owalna - jest super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.03.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 W dolne wszystko zaokraglone, więc umywalka owalna/okrągła była konieczna. Choć nie jest łatwo znaleźć fajną w sensownej cenie. Roca jest wpuszczana (zachcianka męża;)) a pod nią będą szuflady. Wszystkie meble mają być drewniane. W sobote stolarz będzie nam montował parapety i przy okazji pomierzy meble w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.03.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 No ja też chcę blat z szufladami drewniane i nie wiem jakie drewno? W co celujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.03.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 a w dolnej: http://superceramika.pl/image_func.php?img=gfx/b9d24bda66e20c935f8b215814913da6.jpg&maxwidth=220 Ta owalna jest po prostu boska. Idealnie pasuje do kibelka Roca Meridian:) a co to za umywalka...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.03.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Aga, a wystarczająco głęboka jest ta Roca Diverta - bo nie chcę straszyć ale moja koleżanka miała w podobnym stylu i bardzo jej się woda na boki rozpryskiwała, ale chyba miała płytszą. Jeśli jest w miarę głęboka to na pewno się sprawdzi. Owalna - jest super!!! Roca ma 13cm głębokości i 55cm szerkosci. Wydaje się ok, ale oczywiście chlapanie sprawdzę na sobie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.03.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Moja ma 12cm, wiec też sprawdzę na sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.03.2012 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 a co to za umywalka...? Esiak, zajrzyj tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts