Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pierwsze słyszę o tym przemrożeniu, ale mój przemroziło;) Lupusa widziałam na żywo właśnie w tym soft lofcie, o którym wspominałam - piękny, zaraz Ci napiszę jak sie konkretnie nazywał. A Ty chcesz ciemny?

Niektórzy się dziwili, że ociepliliśmy przed zimą i nie pozwoliliśmy ścianom przemarznąć. Kiedyś budowało się wiele lat, bo systemem gospodarczym, więc przemrażanie ścian było czymś normalnym. Na pewno nie zaszkodzi, ale my nie chcieliśmy czekać.

Blat ma być ciemny. Pokaż co widziałaś.

Dobrze, że jednak z tymi kupcami wyszło jak wyszło. Byśmy nie dali rady się do tego 20 kwietnia wynieść, a tak spokojnie sobie będziemy czekać na wyschnięcie. U nas nawet nie ma gdzie osuszaczy wypożyczyć, żeby to schnięcie wspomóc.

Pumpaluna, ile macie w domu stopni?

Wiesz Aga, ta Twoja propozycja jak dla mnie jest podobna do tego Lupusa 201K tylko pod innym kątem ujęte.

A mnie się wydaje, ze ten Agi ma gładszą strukturę i podchodzi mi pod F353M lub 328Q

Ardea ma rację: F353M:)

Jeszcze wpadł mi w oko H100:

http://lupus.eu/uploaded/news_pictures/thumb_pic_865695882_h100p.jpg

Pasowałby do podłogi (Masto Grys)

Edytowane przez agalind

Jeżeli chcesz dopasować blat do podłogi to ten H100 będzie idealny, tamte bardziej kontrastowe. Ja mam blat bardzo praktyczny, rewelacja w użytkowaniu (jasny Pfleiderer), ale gdybym teraz się decydowała na laminat to tylko Lupus:)

Zamówiłam zlew - antracyt. Jeszcze tylko okap z większych rzeczy kuchennych;) A Ty się zdecydowałaś na któryś?