agalind 02.03.2012 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Okap będzie klasyczny, bo skośny jest dosyć spory i zbytnio zasłoni mi okno narożne w kuchni. Kuchnia jest otwarta na salon, więc szkoda byłoby widoku za oknem. Myśle o Ciarko Quatro Black. Ma dobrą wydajnosć 900m3/h i jest stosunkowo cichy w porównaniu do innych. http://www.ciarko.pl/gfx/ciarko/oferta_produktowa/pl/24/m1412484896.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.03.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Mnie poza tubą niewiele się podoba, ale tuba mi całkowicie teraz nie pasuje, musi być czarne szkło. Też chyba wezmę Ciarko, znalazłam same dobre opinie o firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.03.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Pisałaś też o parapetach, jakie będą? Drewno czy fornir? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.03.2012 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Ja chciałam skośny, ale przymierzyłam sobie do ściany i niestety jest zbyt duży. Myślałam o tubie ale ona tez spora, a kominowa część klasycznego okapu ma z boku 23-25cm. Ta plaska część ze sterowaniem ma tylko kilka cm wysokości. Przyjdzie go polubić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.03.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 dziś widzieliśmy na żywo ceramikę Roca z serii Gap no i jest bardzo fajna chyba ja zakupimy do dolnej łazienki, umywalka stanie na szafce na dębowym blacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.03.2012 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Pisałaś też o parapetach, jakie będą? Drewno czy fornir? 100% debu:) Jutro rano montaż, więc mam nadzieję, ze będzie czym się pochwalić wieczorem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.03.2012 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 dziś widzieliśmy na żywo ceramikę Roca z serii Gap no i jest bardzo fajna chyba ja zakupimy do dolnej łazienki, umywalka stanie na szafce na dębowym blacie... Kibelek Gap będzie w naszej górnej łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.03.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Z przyjemnością zobaczę, bo boję się czy naturalne drewno nie wydobędzie plastikowości okien;) Oczywiście wolałabym drewno niż fornir. Esiak, ja nawet korzystałam z Gap;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.03.2012 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Z przyjemnością zobaczę, bo boję się czy naturalne drewno nie wydobędzie plastikowości okien;) Zobaczymy jak wyjdzie. Mam nadzieję, ze plastik nie będzie w oczy kolił. Okna całkiem nieźle "naśladują", więc może nie będzie tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.03.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Aga da się tak idealnie zgrać płytki z k-g? Ja do pralni dam tego samego Pilcha co w wc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.03.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 no i jak ten Gap...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.03.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 no i jak ten Gap...? Bez zarzutu, tez będę miała kibelki Gap x2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.03.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Aga da się tak idealnie zgrać płytki z k-g? Ja do pralni dam tego samego Pilcha co w wc. Są płyty różnej grubości, więc na pewno dobierzesz. Potem i tak musisz gładzią przejechać, więc ewentualne różnice zgubisz. Ja nie chciałam żadnych listew ani żeby płytki odstawały od ściany. Z płyta wygląda to jakbyś miała płytki wkute w tynk (zagłębione w ścianie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.03.2012 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Ja do pralni dam tego samego Pilcha co w wc. Rozmiarowo mi nie pasowały łazienkowe płytki. Znalazłam białe w delikatne szare paseczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.03.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Wiem o co chodzi, ja bym tak chciała zlicować w jednym miejscu łazienki i myślałam o tynku strukturalnym, ale chyba się nie da samym tynkiem... Jeśli możesz wrzuć zdjęcia tego łączenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.03.2012 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Jutro zrobie i wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.03.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Rozmiarowo mi nie pasowały łazienkowe płytki. Znalazłam białe w delikatne szare paseczki. Dopuszczam w pralni mniej estetyczne cięcia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.03.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Nasze łazienkowe mają 30x60cm, więc trochę spore jak do malej pralni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.03.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Skoro tu się toczą najgorętsze rozmowy to postanowiłam się pochwalić - odebraliśmy dzisiaj numer domu, możemy się meldować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.03.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 O małej pralni to ja się mogę wypowiedzieć (6m) nasz Pilch 25x45 i tam też nie położę pod sufit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts