agalind 03.03.2012 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Dałam stolarzowi wzór okleiny okiennej i na ten kolor mial zabejcować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.03.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Dałam stolarzowi wzór okleiny okiennej i na ten kolor mial zabejcować. to ja się sam męczę... dziś lakierowałem ostatnią warstwę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.03.2012 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 patrząc na mój nastrój to powinnam zastosować chyba większego znieczulacza, chociażby krwawą mary zapijaną błękitną laguną Może to chwilowe? Na poprawę humoru: http://www.przepysznie.pl/uploads/recipes/746/0/4b8ec8be2e452.jpg http://polki.pl/work/privateimages/formats/mt_polki/76682.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.03.2012 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 to ja się sam męczę... dziś lakierowałem ostatnią warstwę... Wolałam nie eksperymentować. Stolarz to fachowiec i tez żyć musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.03.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Wiesz co kolejny raz nie zdjęli mi szwów, mooooże zdejmą za tydzień - będzie miesiąc wtedy. Jestem zależna od innych a teraz mój mąż będzie wyjechany więc niewesoły okres przede mną. Poza tym zaraz na budowie powinniśmy ruszać z robotą tą którą dla naszej 2 zaplanowaliśmy, a tu wszystko się pokomplikowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.03.2012 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Lepiej mieć szwy dłużej, bo wtedy większa szansa, że się rana nie rozejdzie. Zresztą nawet po zdjęciu nie powinnaś zbytnio pracować ta ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.03.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 aaaale impreza:) To ja poproszę po kolei i będe popijała moim prywatnym winem różowym;) Parapety śliczności, gratuluję... Kolejny krok do prawdziwego domu:yes: ps. a co to za biało-szare płytki do kotłowni?? Przegapiłam coś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.03.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 No wiem właśnie i to mnie strasznie irytuje. Nie lubię od innych być zależna ani niezaradna a już w ogóle stagnacji nie znoszę i bezradności. Płytki chciałam porozkładać sobie w łazience dzisiaj i musiałam na chłopaków czekać i o każde przesunięcie prosić. Dla mnie nie do przyjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.03.2012 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Dziękować, dziękować. Przez te parapety to ja dzisiaj spać nie mogłam. Śniło mi się, ze przyjechały w kolorze sosny i tylko ja widziałam, że to nie te kolor:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.03.2012 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 ps. a co to za biało-szare płytki do kotłowni?? Przegapiłam coś?? Płytki białe w delikatne szare paseczki pójdą do pralni. Niczego nie przegapiłaś, bo niczego nie pokazywałam;) W kotłowni niezmiennie panują beżowe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.03.2012 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 No wiem właśnie i to mnie strasznie irytuje. Nie lubię od innych być zależna ani niezaradna a już w ogóle stagnacji nie znoszę i bezradności. Płytki chciałam porozkładać sobie w łazience dzisiaj i musiałam na chłopaków czekać i o każde przesunięcie prosić. Dla mnie nie do przyjęcia Tu Cię bardzo dobrze rozumiem, bo ja muszę wszystko sama. Myślę jednak, że lepiej się przebiedzić trochę niż potem jakiegoś większego problemu nabawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.03.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Płytki białe w delikatne szare paseczki pójdą do pralni. Niczego nie przegapiłaś, bo niczego nie pokazywałam;) W kotłowni niezmiennie panują beżowe;) To albo pokaz bardzo proszę albo wyjaw jakie to bo jak wiesz moja łazienka dolna ma byc biało-szara a pralnię tez mam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.03.2012 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 (edytowane) Płytki z castoramy i nie wiem jakiej sa jakości. Wzięłam, bo do pralni pasują, no i dosyć tanie były;) Nawet nie wiem jak się dokładnie nazywały. Pamiętam tylko firmę Ceramika Color. Obawiam się jednak, że to typowy marketowy produkt. Edytowane 3 Marca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.03.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Ja was opuszczam i lecę się oddać lekturze, nocka przede mną zarwana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.03.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Spokojnej nocy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.03.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Ja was opuszczam i lecę się oddać lekturze, nocka przede mną zarwana Natchnęłaś mnie może tez coś poczytam... Bo ostatnio ksiązki się kurzą wstyd przyznać... Ale jeszcze się najpierw napije a co;) ps. Aga dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.03.2012 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Mi z wiekiem tolerancja na alkohol spada i po kieliszku wina czuję, ze powinnam iść spać Parapety opite, więc idę spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.03.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Wczoraj się nie załapałam - praca, zresztą Wy tak mieszałyście, że i tak szybko bym odpadła;) Dziś też tylko na chwilę, bo wracam do papierów:( Aga, parapety rewelacja, są przepiękne i idealnie pasuj do okien - mam nadzieję że też takie będę miała (kiedyś). Płyt k-g dużo montujecie? Trochę się obawiałam klejenia płyt do ścian bez stelaży, ale popytałam i podobno kleje mają właściwości amortyzujące pracę ścian i nic nie powinno pękać, jeśli się dobrze położy. Pokaż fotki po zaszpachlowaniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.03.2012 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 (edytowane) Płyt k-g dużo montujecie? Trochę się obawiałam klejenia płyt do ścian bez stelaży, ale popytałam i podobno kleje mają właściwości amortyzujące pracę ścian i nic nie powinno pękać, jeśli się dobrze położy. Pokaż fotki po zaszpachlowaniu Wydaje mi się, ze płyty klejone były klejem elastycznym. Będą w miejscach, gdzie płytki "odstawałyby" od ściany. Aga, parapety rewelacja, są przepiękne i idealnie pasuj do okien - mam nadzieję że też takie będę miała (kiedyś). Będziesz miała i to całkiem szybko;) Bałam sie, ze beda sie mocno różnić, ale faktycznie dobrze dobrali kolor. Fajnie mieć kawałek prawdziwego drewna w domu:) Edytowane 5 Marca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.03.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Nie wiem jak to rozplanować, bo wychodzi na to, ze jak mało płytek to dużo k-g? Aga, jeżeli idzie wąski pas płytek to całą ścianę trzeba pokryć płytami, żeby to dobrze wyglądało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts