agalind 05.03.2012 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Nie wiem jak to rozplanować, bo wychodzi na to, ze jak mało płytek to dużo k-g? Aga, jeżeli idzie wąski pas płytek to całą ścianę trzeba pokryć płytami, żeby to dobrze wyglądało? Wiesz co, u mnie w dolnej łazience dokładnie tak będzie. Mam pas płytek miedzy lustrem a blatem (dł. 150cm, wys. 45cm) i resztę ściany chce pokryć płyta. Lustro wtedy będzie "wtopione" w ścianę, bo nie chciałam żadnej ramki dookoła a takie odstające to już wcale mi się nie podoba. Łazienka ma 3m długości i 2,70wys, wiec całkiem sporo płyty będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.03.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 I znow mnie ominela parapetowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.03.2012 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Spokojnie, to była dopiero pierwsza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.03.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ja bym nawet na takie równanie płytą nie wpadła. W sumie jak będę miała okazję to zagadam z tym naszym glazurnikiem czy kiedyś tak robił. U nas ten problem odpadł bo zdecydowaliśmy się wyłożyć obydwie ściany płytkami po całości a nie tylko tu gdzie prysznic, no i cieszę się z tej decyzji bo ta szarość modern square jest baaaardzo fajna, dużo lepsza niż na pokazywana na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.03.2012 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Już kiedyś widziałam takie rozwiązanie i u siebie musiałam tak zrobić. Po pracy jade na budowę i zobaczę czy już wyszlifowali połaczenia. Jak będzie gotowe to pstryknę fotki. Panele przyjechały!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.03.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 A kiedy zaczynają układać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.03.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Niezła karuzela:) Płytki, panele - coraz bliżej przeprowadzka:) Już za chwilę będziesz do nas pisała ze słonecznego tarasu, a ja będę Cię męczyła odcieniami farb itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.03.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 I co były już gotowe?? W naszym poprzednim mieszkaniu wykończyli nam fatalnie połaczenie ściana-płytki:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.03.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Byłam, ale fotek nie mam, bo jeszcze nie wyrównali i nie ściągnęli taśm. Jak tylko to zrobią obiecuję, że pokażę. Panele przyjechały i już przymierzałam sobie do kafli w kuchni. Mi się podoba;) Ach, no właśnie, od dziś mam już kafle w kuchni!!!!! Ekipa uwija się jak w ukropie. Poddasze już posprzątane, jeszcze tylko łazienkę uporządkować i pod koniec tygodnia ruszy układanie paneli na górze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.03.2012 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Niezła karuzela Płytki, panele - coraz bliżej przeprowadzka Już za chwilę będziesz do nas pisała ze słonecznego tarasu, a ja będę Cię męczyła odcieniami farb itp. Rzeczywiście prace nabierają tempa. Będę siedzieć na tarasie i klikac z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.03.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ja sobie w tym roku na tarasie jeszcze nie posiedzę ale jak się tylko zrobi ciepło to sprzątamy, równamy w miarę teren i robimy imprezę ogrodowa:DJuz się nie mogę doczekać... aaa jaką grubośc ma drewno którym obkłada się schody?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.03.2012 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 aaa jaką grubośc ma drewno którym obkłada się schody?? aaa nie wiem:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.03.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 najpierw będziecie kłaść panele a potem malować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.03.2012 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Wczoraj mnie wyrzuciło z FM. Co prawda ma to też pewną zaletę: idę wcześniej spać najpierw będziecie kłaść panele a potem malować? Poddasze już pomalowane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.03.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ooooo nic nie pisałaś, że kolory wybierałaś (albo ja to przegapiłam). To jeszcze raz proszę - jakie farby wybraliście, jak się nimi malowało no i kolorystykę też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.03.2012 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Wszystko wymalowane na biało. Na razie kolorów nie planuję. No, tylko dolna łazienka będzie bardzo jasną szarością pomalowana, ale jeszcze nie kupiłam farby. Jak wygładzili poddasze to było właśnie białe i już wtedy wiedziałam, ze na razie kolorów nie bedzie. Tak spodobała mi się ta jasność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.03.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Tak spodobała mi się ta jasność Heh, na pytanie o wykonczeniowke, zawsze odpowiadam ze nie bede miala problemow z wyborem farb, bo wiekszosc bedzie BIALA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.03.2012 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Heh, na pytanie o wykonczeniowke, zawsze odpowiadam ze nie bede miala problemow z wyborem farb, bo wiekszosc bedzie BIALA W obecnym mieszkaniu mamy trochę kolorów i chcę od nich odpocząć Przynajmniej jeden wybór mniej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.03.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 aaaa czyli jednak nie do końca na zasadzie już pomalowane u nas dół w szarościach, pokoje dzieci w kolorach, sypialnia mi tylko spokoju nie daje bo nie wiem który odcień brudnej bieli/złamanego kremu do czarnej tapety dorzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.03.2012 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 aaaa czyli jednak nie do końca na zasadzie już pomalowane u nas dół w szarościach, pokoje dzieci w kolorach, sypialnia mi tylko spokoju nie daje bo nie wiem który odcień brudnej bieli/złamanego kremu do czarnej tapety dorzucić Jak nie pomalowane?! Biel to też kolor;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts