Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

Nie wiem jak to rozplanować, bo wychodzi na to, ze jak mało płytek to dużo k-g? Aga, jeżeli idzie wąski pas płytek to całą ścianę trzeba pokryć płytami, żeby to dobrze wyglądało?

Wiesz co, u mnie w dolnej łazience dokładnie tak będzie. Mam pas płytek miedzy lustrem a blatem (dł. 150cm, wys. 45cm) i resztę ściany chce pokryć płyta. Lustro wtedy będzie "wtopione" w ścianę, bo nie chciałam żadnej ramki dookoła a takie odstające to już wcale mi się nie podoba. Łazienka ma 3m długości i 2,70wys, wiec całkiem sporo płyty będzie.

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja bym nawet na takie równanie płytą nie wpadła. W sumie jak będę miała okazję to zagadam z tym naszym glazurnikiem czy kiedyś tak robił. U nas ten problem odpadł bo zdecydowaliśmy się wyłożyć obydwie ściany płytkami po całości a nie tylko tu gdzie prysznic, no i cieszę się z tej decyzji bo ta szarość modern square jest baaaardzo fajna, dużo lepsza niż na pokazywana na stronie.

Byłam, ale fotek nie mam, bo jeszcze nie wyrównali i nie ściągnęli taśm. Jak tylko to zrobią obiecuję, że pokażę.

Panele przyjechały i już przymierzałam sobie do kafli w kuchni. Mi się podoba;) Ach, no właśnie, od dziś mam już kafle w kuchni!!!!! Ekipa uwija się jak w ukropie. Poddasze już posprzątane, jeszcze tylko łazienkę uporządkować i pod koniec tygodnia ruszy układanie paneli na górze:)

Wszystko wymalowane na biało. Na razie kolorów nie planuję. No, tylko dolna łazienka będzie bardzo jasną szarością pomalowana, ale jeszcze nie kupiłam farby.

Jak wygładzili poddasze to było właśnie białe i już wtedy wiedziałam, ze na razie kolorów nie bedzie. Tak spodobała mi się ta jasność.

aaaa czyli jednak nie do końca na zasadzie już pomalowane ;)

u nas dół w szarościach, pokoje dzieci w kolorach, sypialnia mi tylko spokoju nie daje bo nie wiem który odcień brudnej bieli/złamanego kremu do czarnej tapety dorzucić

Jak nie pomalowane?! Biel to też kolor;)