Ardea 06.03.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Jaką bielą malowałaś? Z bielami to jest nawet większy problem niż z kolorowymi kolorami;) U mnie trzy pomieszczenia w jasnej szarości, jedno w błękicie, reszta biel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.03.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Przy remoncie 3 lata temu kupiliśmy jakąś białą farbę z polecenia chłopaka ze sklepu i wyszła sina. Mąż pognał do sklepu po nowe wiadro a tamtą wymalowaliśmy nam i 2 sąsiadkom balkony :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.03.2012 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Nasza biel jest rzeczywiście biała, choć obawiałam się, czy sinych kątów nie bedzie. Na razie baaardzo mi się widzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.03.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 A z jakiej firmy farba? Na sufity bym wzięła. W sumie powinnam sprawdzić chyba czym pierwszy raz pomalowali skosy bo też biała się wydaje. Chociaż przy tych szarych tynkach to nawet sina biel byłaby biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.03.2012 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Cała góra pomalowana Nobilesem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.03.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Pumpaluna, przestań, nasze tynki są najbielsze jakie widziałam;) Tylko przy ciepłej bieli można uniknąć sinych kątów, ale ja i tak wolę neutralną biel, nie zimną i nie ciepłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.03.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 To jeszcze mnie uświadomcie proszę o co z tymi sinymi kątami chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.03.2012 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Pumpaluna, przestań, nasze tynki są najbielsze jakie widziałam;) Tylko przy ciepłej bieli można uniknąć sinych kątów, ale ja i tak wolę neutralną biel, nie zimną i nie ciepłą No własnie u nas nie ma poświaty niebieskiej, zółtej czy szarej. No chyba, ze czas na zmianę okularów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.03.2012 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Coś tu dzisiaj wyjątkowo pusto?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.03.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 gdzie tam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.03.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Tęsknisz za nami? Esiak, co tam u Joannk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.03.2012 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Wiedziałam, ze można na Was liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.03.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Coś tu dzisiaj wyjątkowo pusto?! napisałem na temat Twoich paneli Tęsknisz za nami? Esiak, co tam u Joannk? u Joann ok, właśnie skończyliśmy zamawiać płytki, a teraz siedzi i ogląda nowe wizualizacje górnej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 06.03.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Tęsknisz za nami? Esiak, co tam u Joannk? Ardea - miło że pytasz - leżę głównie i dlatego ograniczyłam aktywność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.03.2012 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 To może dzisiaj ja coś zaproponuję na dobry początek:) Dobry wieczór Państwu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.03.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 To może dzisiaj ja coś zaproponuję na dobry początek:) Dobry wieczór Państwu:) ale żeś spokojną nutę zapodała... na wieczór dobra... teraz trzeba coś mocnego dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.03.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Jak zawsze jesteśmy Kurcze zaczynam odczuwać mocno moją niemobilność, nie tylko ze względu na rękę ale też dotychczasową niechęć do jazdy samochodem. Wykonawca dzwonił,że ruszyli z górną łazienką a dół już zafugowany i lustro przywiózł i że jeszcze chwila i założą ceramikę i armaturę. Mam nadzieję, że w piątek będę same wooooow mogła powiedzieć a nie się rozczaruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.03.2012 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 napisałem na temat Twoich paneli Właśnie przeczytałam, dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.03.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 u Joann ok, właśnie skończyliśmy zamawiać płytki, a teraz siedzi i ogląda nowe wizualizacje górnej łazienki a pokażecie nową wizualizację i nam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.03.2012 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 ale żeś spokojną nutę zapodała... na wieczór dobra... teraz trzeba coś mocnego dać Taka pościelówa trochę Czekam na rewanż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts