Ardea 13.08.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 To o jeden wybór do przodu:) MS był w czołówce naszych poszukiwań, to dobre okna i wykazałaś się lokalnym patriotyzmem - Pomorska Fabryka Okien:) i my mamy tylko 5komorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 13.08.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 No właśnie a skąd Wy w ogóle jesteście? Ja z Wielkopolski, okolice Poznania:) a ja z opolszczyzny:) pozdrawiam Was dziewczyny a ja ciągle dumam nad oknami mąż naciska na jednostronny kolor a ja nie wiem na co się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.08.2011 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 To o jeden wybór do przodu:) MS był w czołówce naszych poszukiwań, to dobre okna i wykazałaś się lokalnym patriotyzmem - Pomorska Fabryka Okien:) i my mamy tylko 5komorowe Drzwi KMT też są ze Słupska:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 13.08.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 hi Agalind super że decyzja okienna podjeta, będę czekac z niecierpliowscia na twoje okienka my tez mamy obustronny złoty dab i cała wykończeniowka drewniana idzie w tym kolorze i baaardzo mi sie to podoba oczywiscie w połaczeniu z wszem obecnym szarym lokalizując sie to jak widac ja buduje na śląsku (mimo ze ślazaczka nie jestem ) przywiało mnie znad morza a dosłownie za rogiem mam opolszczyzne do tego stopnia ze jadąc rano do pracy w opolskim kupuje świeze bułeczki a jadę oczywiscie na śląsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.08.2011 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Chcesz powidzieć, że wszystkie drogi prowadzą na Śląsk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 14.08.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Chcesz powidzieć, że wszystkie drogi prowadzą na Śląsk? nie no bez przezasdy , jak dla mnie wszystkie drogi mogłyby prowadzić nad morze ja zakładam że mnie tu wywiało tylko czasowo , wprawdzie pomieszkuję tu chwilę, ale plany docelowe sa nieco inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 15.08.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 nie no bez przezasdy , jak dla mnie wszystkie drogi mogłyby prowadzić nad morze ja zakładam że mnie tu wywiało tylko czasowo , wprawdzie pomieszkuję tu chwilę, ale plany docelowe sa nieco inne Wcale się nie dziwię, ja osobiście też mogłabym mieszkać nad morzem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.08.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 i ja i ja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.08.2011 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Nadszedł czas na kolejny etap budowy: elektrykę. Spodziewałam się, że zaplanowanie wszystkich gniazdek i włączników łatwe nie będzie i faktycznie nie było. Dwa dni chodziliśmy po naszym przyszłym domu z kredą w ręku i malowaliśmy kółeczka na ścianie. Teraz tylko muszę nanieść to wszystko na projekt, żeby nasz elektryk się połapał w tych naszych malunkach ściennych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.08.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 a pamiętałaś o gniazdku na zewn domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.08.2011 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Nawet 3 będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.08.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 (edytowane) O matko! to już trzeba robić? Nic nie wiem, kompletnie mam to nieprzemyślane:(Za to zaimponowałam hydraulikowi:) Edytowane 15 Sierpnia 2011 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.08.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Poszło lepiej niż z oknami;). Co prawda trzeba wiedzieć mniej więcej co gdzie będzie stało i tu faktycznie potrzebowałam trochę czasu na zastanowienie. Zreszta kredę można łatwo zetrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.08.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Nieoceniona była pomoc męża, który lepiej ode mnie zna się na tych wszystkich kabelkach, włącznikach schodowych i wie jak je połączyć, żeby nie trzeba było po ciemku chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.08.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Jeszcze nie mam okien a już mam wiedzieć, gdzie co będzie stało? NIe, chyba elektrykę przełożymy na luty... Muszę to zrobić tak jak lubię, czyli "po mojemu";) A bez męża to sobie nie wyobrażam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 15.08.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 agalind - super okna wybraliście, niezłe parametry! Ciekawe jak wyglądać będzie profil, bo klamka to już wiem, że czaderska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.08.2011 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Profil będzie zaokrąglony z obu stron, co w sumie jest trochę dziwne przy moim zamiłowaniu do kanciastych kształtów;) Zobaczymy co przyjdzie, mam nadzieję, ze się nie rozczaruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.08.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 mnie rozbroiło pytanie wykonawcy o hydraulikę i wodę na etapie fundamentów, teraz już też mam doprowadzone rury tam gdzie zlew, umywalka, sedesy czy wanna i pralka. Z elektryką mamy już na planie rozrysowane a teraz trzeba w realu pozaznaczać i zobaczyć czy starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.08.2011 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Podobno i tak nie da się przewidzieć wszystkiego. Zawsze jakiegoś gniazdka zabraknie a inne będzie nie tam gdzie trzeba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.08.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Też to kiedyś przemyślę (chodzi o elektrykę), a co do profili to ja tak daleko nie poszłam i z jednej strony są kanciki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts