Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Joanno, już się martwiliśmy, ze mąż Cię nie dopuszcza do komputera, bo tak zamilkłaś:) Oczywiście rozumiem, ze godziny przed kompem to nie jest najzdrowszy sposób spędzania czasu;) Pochwalcie się nową koncepcją łazienki.

Aga - myślałam, ze Ty dziś w imprezowym nastroju, a tu muza taka nastrojowa:)

Zajrzałam na wątek kuchenny a tam jak zwykle słowna napi!@#$%anka:sick:

Wpadłam, przeczytałam i potwierdza się to, co myślę o FM - spotykają sie tu ludzie z różnych grup społecznych, o różnym poziomie kulturalno-intelektualnym i dlatego spięcia muszą być, ja w dyskusje toksyczne nie wchodzę:no: Dużo o ludziach mówi sposób w jaki piszą, zwroty, których używają i konstrukcje zdaniowe...;)

Mnie zawsze poraża sposób odnoszenia się do innych. Wiem, ze nie każdemu musi się podobac, ale sposób w jaki to piszą jest wg. mnie kompletnie nieakceptowalny. A najciekawsze jest to, że w swiecie rzeczywistym na pewno by sobie na to nie pozwolili. Tutaj jad się leje wiadrami. Grunt to dobić drugiego, od razu można lepiej się poczuć:sick:

Agalind a propos tych twoich naświetleń kuchennych (to się chyba downlight fachowo nazywa co?) - fajne tylko czemu takie drogie? Jakbyś trafiła na jakieś podobne ale tańsze to daj znać. Myślę ze w ciągu najbliższych 2tyg nic nie zamówię bo będę czekała na dostawę obecnego zamówienia oświetleniowego ale wszelkie namiary mile widziane.

Agalind a propos tych twoich naświetleń kuchennych (to się chyba downlight fachowo nazywa co?) - fajne tylko czemu takie drogie? Jakbyś trafiła na jakieś podobne ale tańsze to daj znać. Myślę ze w ciągu najbliższych 2tyg nic nie zamówię bo będę czekała na dostawę obecnego zamówienia oświetleniowego ale wszelkie namiary mile widziane.

Tam Monika pokazywała Brilluxa. I chyba byl tańszy.

Jak znajde coś w niższej cenie dam znać.