Esiak 06.03.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 zacznijmy trochę z jajem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.03.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Joanno, już się martwiliśmy, ze mąż Cię nie dopuszcza do komputera, bo tak zamilkłaś Oczywiście rozumiem, ze godziny przed kompem to nie jest najzdrowszy sposób spędzania czasu;) Pochwalcie się nową koncepcją łazienki. Aga - myślałam, ze Ty dziś w imprezowym nastroju, a tu muza taka nastrojowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.03.2012 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Aga - myślałam, ze Ty dziś w imprezowym nastroju, a tu muza taka nastrojowa Imprezowy nastrój to nie dzisiaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.03.2012 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Zajrzałam na wątek kuchenny a tam jak zwykle słowna napi!@#$%anka:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.03.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=hBcXe2B97TQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.03.2012 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ich koncert to dopiero ciarki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.03.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Jestem gorącą fanką Cezika, a zaczęło się od "Ta ostatnia niedziela":) Nie nadążam się przestraiać, bo tak zmieniacie klimaty muzyczne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.03.2012 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ardea, jak u Was pogoda? Czekacie jeszcze z tynkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.03.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Zajrzałam na wątek kuchenny a tam jak zwykle słowna napi!@#$%anka:sick: Wpadłam, przeczytałam i potwierdza się to, co myślę o FM - spotykają sie tu ludzie z różnych grup społecznych, o różnym poziomie kulturalno-intelektualnym i dlatego spięcia muszą być, ja w dyskusje toksyczne nie wchodzę Dużo o ludziach mówi sposób w jaki piszą, zwroty, których używają i konstrukcje zdaniowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.03.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Mnie zawsze poraża sposób odnoszenia się do innych. Wiem, ze nie każdemu musi się podobac, ale sposób w jaki to piszą jest wg. mnie kompletnie nieakceptowalny. A najciekawsze jest to, że w swiecie rzeczywistym na pewno by sobie na to nie pozwolili. Tutaj jad się leje wiadrami. Grunt to dobić drugiego, od razu można lepiej się poczuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.03.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Agalind a propos tych twoich naświetleń kuchennych (to się chyba downlight fachowo nazywa co?) - fajne tylko czemu takie drogie? Jakbyś trafiła na jakieś podobne ale tańsze to daj znać. Myślę ze w ciągu najbliższych 2tyg nic nie zamówię bo będę czekała na dostawę obecnego zamówienia oświetleniowego ale wszelkie namiary mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.03.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Mnie bawi, zaczynanie wypowiedzi od " nie chcę Cię urazić, ale..." i taka tendencja - im mniejsze wykształceni, tym "okrąglejsze" zdania (większość moich fachowców mówiła takim językiem stylizowanym na naukowy - proszę panią - obowiązkowo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.03.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Z tynkami czekamy do poniedziałku, w nocy są przymrozki. Jakie naświetlenia pokazywałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.03.2012 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Takie, czyli Massive Nero:http://www.oswietlenie.predom.pl/imagemagic.php?img=images/_produkty/salon/now/sufitowe/563303110.jpg&w=220&h=220&page=prod_info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.03.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Agalind a propos tych twoich naświetleń kuchennych (to się chyba downlight fachowo nazywa co?) - fajne tylko czemu takie drogie? Jakbyś trafiła na jakieś podobne ale tańsze to daj znać. Myślę ze w ciągu najbliższych 2tyg nic nie zamówię bo będę czekała na dostawę obecnego zamówienia oświetleniowego ale wszelkie namiary mile widziane. Tam Monika pokazywała Brilluxa. I chyba byl tańszy. Jak znajde coś w niższej cenie dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.03.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Też je planowałam, jak miała być tuba w kuchni, ale teraz przerzuciłam się na kanciaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.03.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 U mnie miały być w holu, ale pojawił się nowy plan, tyle, ze droższy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.03.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 U mnie w holu będzie wersja garażowo-piwniczna;) Zdradzisz co za nowy plan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.03.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 A wlasnie może widzieliście gdzieś tańsze wersje takich lampek?:http://magiaswiatel.pl/upload/190/147606_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.03.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Zdradziłam post wyżej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts