agalind 07.03.2012 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Aga, lecisz do domu, w którym toczy się kosmetyka Masz rację, powoli to do mnie dociera;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.03.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Pamiętaj, nauczyciel ma ZAWSZE racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.03.2012 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Czekamy na sprawozdanie po powrocie. Panowie położyli płytki na ścianie w pralni, podłogę w kuchni, holu i część w wiatrołapie. Płytki na schodach do piwnicy sa w trakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.03.2012 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Pamiętaj, nauczyciel ma ZAWSZE racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.03.2012 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Wydarzeniem dnia było spotkanie sołectwa z wójtem. Omówili wykonanie budżetu zeszłorocznego i plan na rok bieżący. No i mamy obietnicę, że zajmą się naszą drogą. Zobaczymy co z go wyjdzie. Acha, i dostałam od wójta tulipana na Dzień Kobiet:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.03.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Pumpaluna i kto to mówi;) Aga, kiedy fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.03.2012 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Chciałam coś pstryknąć, ale miałam wrażenie, że trochę przeszkadzam, więc się wycofałam:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.03.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Było ich na chwilę przegonić i poweidzieć że sępy czekają Ja dzisiaj przez telefon mało wykonawcy nie zbeształam, że mi mmsa nie wysłał z łazienką ale się opanowałam w ostatniej chwili;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.03.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Aga to gratuluje postępów:) Pumpaluna dobrze że taka opanowana jestes:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.03.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Aga, a tu ludzie czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.03.2012 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Było ich na chwilę przegonić i poweidzieć że sępy czekają Obawiam się, że jakbym znów ich przegoniła to mogłoby to być już na dobre;) Oni i tak na mnie Super Express mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.03.2012 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Aga, a tu ludzie czekają Obiecuję, ze będą jak tylko uda mi się coś strzelić, bez tyłka/pleców wykonawcy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.03.2012 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Nie przywitałam sie, więc: Dzień dobry i najlepszego Kobitki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.03.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Wszystkiego dobrego Paniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.03.2012 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Umówiłam się na dziś ze stolarzem w sprawie mojej kuchni. To ten sam co nam robił parapety. Wstępnie w sobotę sobie pogadaliśmy i zrobił pozytywne wrażenie, zwłaszcza jego pracownik, który kuchnie robi i montuje. Pokazałam im moją wizję, nie mówili, że się czegoś nie da, albo, że da sie wszytsko;) Zobaczymy co zaproponują i za ile. Mają termin oczekiwania 4 tyg. więc idealnie by się wpasowali z montażem. Dodatkowo będą nam robić szafki do łazienki. Pomierzyli co, gdzie, muszę tylko ostatecznie wybrać kolory. Proponują fornir, zwłaszcza do dolnej łazienki, bo będzie często używana i nie zawsze można liczyć, że goście wytrą po sobie jak nachlapią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.03.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Już się nie mogę doczekać Twojej kuchni! Będzie Ci robił wizualizację czy nie oferują takiej opcji? Fajnie, że nie trzeba miesiącami czekać. U nas w prawdzie od pomiaru też będzie niedługo ale my to klienci spoza kolejki Moja koleżanka na zabudowę przedpokoju u tego gościa czekać ma 8 miesięcy, no ale facet nie jest drogi, ma głowę na karku to i klientów ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.03.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Wszystkiego najlepszego drogie Panie... http://emoty.blox.pl/resource/223.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.03.2012 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Wszystkiego najlepszego drogie Panie... http://emoty.blox.pl/resource/223.gif Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.03.2012 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Już się nie mogę doczekać Twojej kuchni! Będzie Ci robił wizualizację czy nie oferują takiej opcji? Fajnie, że nie trzeba miesiącami czekać. U nas w prawdzie od pomiaru też będzie niedługo ale my to klienci spoza kolejki Moja koleżanka na zabudowę przedpokoju u tego gościa czekać ma 8 miesięcy, no ale facet nie jest drogi, ma głowę na karku to i klientów ma. Czas oczekiwania faktycznie niezbyt długi. Wiesz, ze ja nawet nie zapytałam o wizualizacje:sick: Taka zakręcona byłam, że to juz ten etap, że kompletnie mi wyleciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.03.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Esiak dobrze że trzymasz fasonJa to się moim małym mężczyzną i jego wyznaniami miłości muszę zadowolić bo mąż wyjechany, goździka nie budziet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts