Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie pamiętasz moich wycen, one wszystkie dotyczyły tego samego, teraz doszło więcej szkła. Najbardziej mnie przekonująca była za 18tys. Najtańsza -16tys., najdroższa 28,5

Tyle tego, że czasem wylatuje z głowy.

Ja tam bez bajerów;)

Ta, jasne;) Myslalam o magic cornerach, blumach i takich tam.

Bajerem jest dla mnie servo drive, pomocne bardzo przy dużych cargo, ale u mnie nie będzie ani jednego ani drugiego.

Wycena dotyczyła blumów, tandemboxów, 1 magic corner, 1 tip on, frezowanych frontów (ale chyba zrobię listwowe uchwyty, bo wygodniejsze), forniru naturalnego, sortownika, bez blatów.

U mnie w narożnych szafkach magic corner i le mans. Pod zlewem sortownik, ale bez servodrive. Będzie 1 niskie wąskie cargo, trochę szuflad (w tym Tandemboxy). Uchwyty listwowe. Fronty lakierowane białe. W szufladach i szafkach samodomykanie.

laski, błagam wy piszcie po polskiemu a nie jakimś szyfrem

co to są tandemboxy i to całe servodrive?

u mnie z tym rzeczy o których piszecie to będą tylko blumy i samodomykalne szuflady, plus niskie cargo 15 koło zmywarki. Myślałam o magic corner ale tak wyszło że nie ma miejsca na szafkę z koszem do śmieci i chyba tam będzie musiał wylądować. Porażka jak 150 bo duża szafka a kompletnie niewykorzystana będzie :( chyba że przeniosę kosz na śmieci między piekarnik a szafkę z płytą bo tam jest jedyna tradycyjna szafka przewidziana.

no dobra, zadzwoniłam do stolarza o tą narożną szafkę się zapytać i tak od słowa do słowa wyszło, że oprócz tej wsyzstkie inne to będą szuflady i że tak będzie lepiej bo uwaga uwaga "tandemboxy są porządne i wytrzymałe więc pani całą zastawę schowa i nic się działo nie będzie". Czyli jednak i ja je mam :p