agalind 08.03.2012 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 goździka nie budziet Ani rajstop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.03.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Wszystkiego najlepszego drogie Panie... http://emoty.blox.pl/resource/223.gif Dziękuję Co o Esiaku drogi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.03.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ja dostałam kwiatki, słodycze i mnóstwo obietnic od bardzo młodych mężczyzn;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.03.2012 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ja dostałam kwiatki, słodycze i mnóstwo obietnic od bardzo młodych mężczyzn;) Jak tak zaczęłaś to musisz opowiedzieć jakies szczegóły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.03.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Chyba nie ma w tym żadnej tajemnicy, biorąc pod uwagę wykonywany zawód;) Robisz wycenę kuchni jeszcze w innym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.03.2012 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Chyba nie ma w tym żadnej tajemnicy, biorąc pod uwagę wykonywany zawód;) Robisz wycenę kuchni jeszcze w innym miejscu? Nie myślałam, ze aż tak młodzi;) Wycenę bedę robić jeszcze w jednym miejscu i zobaczymy jak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.03.2012 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ardea, robiłaś juz dokładną wycenę, ze wszystkimi bajerami? Ile Cię wyjdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.03.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ja tam bez bajerów;) Nie pamiętasz moich wycen, one wszystkie dotyczyły tego samego, teraz doszło więcej szkła. Najbardziej mnie przekonująca była za 18tys. Najtańsza -16tys., najdroższa 28,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.03.2012 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Nie pamiętasz moich wycen, one wszystkie dotyczyły tego samego, teraz doszło więcej szkła. Najbardziej mnie przekonująca była za 18tys. Najtańsza -16tys., najdroższa 28,5 Tyle tego, że czasem wylatuje z głowy. Ja tam bez bajerów;) Ta, jasne;) Myslalam o magic cornerach, blumach i takich tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.03.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Bajerem jest dla mnie servo drive, pomocne bardzo przy dużych cargo, ale u mnie nie będzie ani jednego ani drugiego. Wycena dotyczyła blumów, tandemboxów, 1 magic corner, 1 tip on, frezowanych frontów (ale chyba zrobię listwowe uchwyty, bo wygodniejsze), forniru naturalnego, sortownika, bez blatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.03.2012 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 U mnie w narożnych szafkach magic corner i le mans. Pod zlewem sortownik, ale bez servodrive. Będzie 1 niskie wąskie cargo, trochę szuflad (w tym Tandemboxy). Uchwyty listwowe. Fronty lakierowane białe. W szufladach i szafkach samodomykanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.03.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ciche domykanie też będzie, ale pomyśl nad tip on do sortownika. Ja nawet za szafkowymi frontami będę miała szuflady, tylko 1 szafka z klasycznymi półkami i płytka wisząca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.03.2012 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 U mnie półki będą tylko w wiszącej szafce i w wysokiej zabudowie nad mikrofalą. Reszta to szuflady i narożniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.03.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Zapomniałam, że jeszcze nad AGD będą półki, ale musiałam tak podzielić wizualnie, bo część zabudowy L ta ze zmywarką i sortownikiem będzie szafkowa, a druga ta z indukcją - szufladowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.03.2012 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 No u mnie zabudowa wysoka ma być do sufitu, wiec tam tez polki na rzadko używane rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.03.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 W mojej kuchni zabudowa pod sufit o szerokości 240 byłaby przytłaczająca, dlatego będzie taki nowoczesny kredens na ok. 220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.03.2012 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 O mnie wysoka zabudowa to tylko 2 slupki a obok wiszaca szafka 90cm. W kuchni obnizylismy troche sufit i teraz jest ok. 250-260cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.03.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 U mnie w narożnych szafkach magic corner i le mans. Pod zlewem sortownik, ale bez servodrive. Będzie 1 niskie wąskie cargo, trochę szuflad (w tym Tandemboxy). Uchwyty listwowe. Fronty lakierowane białe. W szufladach i szafkach samodomykanie. laski, błagam wy piszcie po polskiemu a nie jakimś szyfrem co to są tandemboxy i to całe servodrive? u mnie z tym rzeczy o których piszecie to będą tylko blumy i samodomykalne szuflady, plus niskie cargo 15 koło zmywarki. Myślałam o magic corner ale tak wyszło że nie ma miejsca na szafkę z koszem do śmieci i chyba tam będzie musiał wylądować. Porażka jak 150 bo duża szafka a kompletnie niewykorzystana będzie chyba że przeniosę kosz na śmieci między piekarnik a szafkę z płytą bo tam jest jedyna tradycyjna szafka przewidziana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.03.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 no dobra, zadzwoniłam do stolarza o tą narożną szafkę się zapytać i tak od słowa do słowa wyszło, że oprócz tej wsyzstkie inne to będą szuflady i że tak będzie lepiej bo uwaga uwaga "tandemboxy są porządne i wytrzymałe więc pani całą zastawę schowa i nic się działo nie będzie". Czyli jednak i ja je mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.03.2012 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 To już wiesz co to tandemboxy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts