agalind 09.03.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 a tak poza tym co słychać...? A tak poza tym, to dobrze;) A u was? Jakieś postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.03.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 góra przygotowana do malowania, dół jeszcze dopieszczają (krzywe tynki), czeka ich jeszcze klejenie listew przysufitowych na całym parterze...płytki do dolnej łazienki, wiatrołapu i kuchni zamówione, będą w poniedziałek/wtorek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.03.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 No to świetnie. Teraz zacznie się najlepsza część Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.03.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 No to świetnie. Teraz zacznie się najlepsza część tak, najlepsza: koniec gotówki wczoraj pododawałem do koszyka produkty w lazienkaplus.pl: wanna, 2 brodziki, baterie umywalkowe, wannowa i prysznicowe, 2 kibelki, 2 umywalki i wyszło 11 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.03.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Esiak, zazdroszczę Aga, magici wszystkie z bluma? Mnie stolarz proponował jeszcze Pekę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.03.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Esiak, zazdroszczę Aga, magici wszystkie z bluma? Mnie stolarz proponował jeszcze Pekę. bo magic corner to produkt peki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.03.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 tak, najlepsza: koniec gotówki wczoraj pododawałem do koszyka produkty w lazienkaplus.pl: wanna, 2 brodziki, baterie umywalkowe, wannowa i prysznicowe, 2 kibelki, 2 umywalki i wyszło 11 tys Esiak, gdy się zamawia baterie podtynkowe, to od razu z tym ustrojstwem, które jest pod tynkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.03.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Esiak, gdy się zamawia baterie podtynkowe, to od razu z tym ustrojstwem, które jest pod tynkiem? zazwyczaj są to 2 osobne produkty, z tego co wiem to paffoni sprzedaje jako komplety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.03.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Ardea, a jaką baterię? to poszukamy odpowiedniego elementu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.03.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Ja wiem, wiem że nie ma co się spieszyć ale w tej sytuacji to ja nawet mieszkania na sprzedaż nie mogę wystawić bo nie wiemy od kiedy moglibyśmy sprzedać. Żeby było ciekawiej to mój mąż niedawno wrócił i mi oświadczył, że w poniedziałek znowu wyjeżdża i wróci w piątek i pewnie też to tylko przyjazd na weekend będzie. Jak tak ma wyglądać marzec to nasza przeprowadzka się przeciągnie do lipca Esiak no to faktycznie drogo Ci wyszło, nam 13tys poszło na baterie, ceramikę, armaturę i wszystkie płytki Ardea u nas wszystko z bluma, magic corner nie przewidujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.03.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Esiak no to faktycznie drogo Ci wyszło, nam 13tys poszło na baterie, ceramikę, armaturę i wszystkie płytki Ardea u nas wszystko z bluma, magic corner nie przewidujemy Pumpaluna, przedrożyła wszystko nasza wymarzona wanna, kosztuje teraz 4600zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.03.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 O jaaaa, kosmos. My za wannę z obudową nawet tysiąca nie zapłaciliśmy, ale mamy zwykłą koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.03.2012 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 tak, najlepsza: koniec gotówki wczoraj pododawałem do koszyka produkty w lazienkaplus.pl: wanna, 2 brodziki, baterie umywalkowe, wannowa i prysznicowe, 2 kibelki, 2 umywalki i wyszło 11 tys Też się podłamałam jak zobaczyłam kwotę za wyposażenie łazienek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.03.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Aga, magici wszystkie z bluma? Mnie stolarz proponował jeszcze Pekę. Okucia z Bluma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.03.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Esiak, ja prawie wszystko Paffoni i znalazłam ją od razu w zestawie. U mnie okucia, szuflady Blum, a sortownik i magic chyba z Peki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.03.2012 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Paffoni sprzedaje całą baterie w zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.03.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Mnie wyszło mniej więcej tak, jak się spodziewałam, jedno taniej to inne drożej i w sumie rachunek mnie nie zaskoczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.03.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Tu 500, tam 900 a jak się pozbiera to się robi kwota. Domyslałam sie ile to moze kosztować, ale do końca miałam nadzieję, że może sie wcześniej pomyliłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.03.2012 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Magic corner i le mans są z Peki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.03.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 My się zmieściliśmy, zakładaliśmy 15tys plus 5tys kleje, fugi silikony. Robociznę mamy za całość na zasadzie płytki+biały montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts