agalind 09.03.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Ardea, chcesz magic corner z frontem montowanym na koszach (ciągniesz za front i wyciągasz go razem z koszem) czy tradycyjnie, czyli otwierasz drzwiczki i wtedy ciągniesz za kosze? u mnie bedzie to drugie rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.03.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 na płytki do dolnej łazienki, wiatrołapu i kuchni poszło 4 tys...a przecież oprócz tej wanny to żadne super drogie elementy...dolna łazienka do umywalka i kibel roca gap, no brodziki kosztują po 700zł każdy (sanplast), do górnej łazienki baterie kludi zenta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.03.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 O jaaaa, kosmos. My za wannę z obudową nawet tysiąca nie zapłaciliśmy, ale mamy zwykłą koła a ta jest zwykła wolnostojąca Excellentu... podobna V&B kosztuje 16 tys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.03.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Nie wiem z jakiej firmy mamy brodzik, siroco czy siros się nazywał jakoś tak, kabinę braliśmy radaway'a więc pewnie coś co "pasuje" ale wiem że cenowo nie przekroczyliśmy 1600zł po rabacieEsiak a ta wanna excellentu to nie jest żółtawa? Jak oglądałam wannę excellent właśnie to ona była strasznie żółta przy roce Mam pytanie, bo (przyznaję bez bicia) trochę mi szperać w necie ciężko jak ja tylko lewą ręką online jestem, co z tych rzeczy do łazienek można w odpisie vat odliczać? szczególnie chodzi mi o płytki, fugi, kleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.03.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Esiak, czyli to jest koszt całkowity z płytkami ? No to tanio Cię to wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.03.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Mam pytanie, bo (przyznaję bez bicia) trochę mi szperać w necie ciężko jak ja tylko lewą ręką online jestem, co z tych rzeczy do łazienek można w odpisie vat odliczać? szczególnie chodzi mi o płytki, fugi, kleje właściwie wszystko z tego asortymentu: płytki, baterie, wanny, brodziki, fugi, kleje do płytek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.03.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Esiak, czyli to jest koszt całkowity z płytkami ? No to tanio Cię to wyszło... to było bez płytek... same baterie i ceramika sanitarna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.03.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 na górną łazienkę jeszcze nie mamy oszacowanych płytek, bo do końca nie wiadomo, jakie będą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.03.2012 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 to było bez płytek... same baterie i ceramika sanitarna... Już myślałam, że to było za wszystko. Uff.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.03.2012 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 na górną łazienkę jeszcze nie mamy oszacowanych płytek, bo do końca nie wiadomo, jakie będą... Rozmowy nadal w toku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.03.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Już myślałam, że to było za wszystko. Uff.... nie powiem Ci ile kosztują płytki Villeroy&Boch, ale tych na szczęście mamy tylko 4m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.03.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Rozmowy nadal w toku? walka trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.03.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 To znowu wychodzi, że ja idę po największej linii oszczędności Chociaż jak dzisiaj usłyszałam że na kleje wuzetkę mamy otwartą już na 3,5tys to mi ciary przeszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.03.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 nie powiem Ci ile kosztują płytki Villeroy&Boch, ale tych na szczęście mamy tylko 4m2 Powiedz, może sie pośmiejemy przez łzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.03.2012 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 To znowu wychodzi, że ja idę po największej linii oszczędności Chociaż jak dzisiaj usłyszałam że na kleje wuzetkę mamy otwartą już na 3,5tys to mi ciary przeszły Trochę tego idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.03.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Powiedz, może sie pośmiejemy przez łzy? 127zł/m2 to są płytki oktagonalne, a najlepsze, że te małe wypełniające czarne są za sztukę i wyszły drugie tyle co za duże: http://www.keramika-foehr.de/mediapool/77/771082/resources/16742761.jpg Aga, wiem że fugę bierzesz epoksydową Mapei, kleje też bierzesz Mapei? na podłogówkę dajesz elastyczne oczywiście, ale który dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.03.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Ja to się dzisiaj zapytałam wykonawcy czy oni to na drugie śniadanie jedzą :/ Mapei ponoć jest najlepszy ale też chyba jeden z droższych jak nie najdroższy Esiak ale ze mnie prosię, DZIĘKI WIELKIE za odp. w sprawie vatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.03.2012 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 127zł/m2 to są płytki oktagonalne, a najlepsze, że te małe wypełniające czarne są za sztukę i wyszły drugie tyle co za duże: Aga, wiem że fugę bierzesz epoksydową Mapei, kleje też bierzesz Mapei? na podłogówkę dajesz elastyczne oczywiście, ale który dokładnie? No to trochę Was pociągnęły te płytki. Te małe płytki potraktowali jak dekory i stąd cena. Fuge mamy epoksydową z Mapei, ale kleje wzięliśmy elastyczne Quick-Mix. Nie ukrywam, że chodziło o koszty, bo tego kleju całkiem sporo poszło. A Quick-Mix sprawdzony u kilku osób. Ale Ty chyba masz jakieś rabaty na Mapei, więc moze lepiej bedzie Ci pójść w tym kierunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.03.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 No to trochę Was pociągnęły te płytki. Te małe płytki potraktowali jak dekory i stąd cena. Fuge mamy epoksydową z Mapei, ale kleje wzięliśmy elastyczne Quick-Mix. Nie ukrywam, że chodziło o koszty, bo tego kleju całkiem sporo poszło. A Quick-Mix sprawdzony u kilku osób. quick-mix jest bardzo dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.03.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Aga, ja też drugie rozwiązanie, bo boję się opadania drzwi od szafki, może niesłusznie, ale wolę nie ryzykować. Sortownik będę miała mocowany do drzwi (chcę otworzyć przez naciśnięcie kolanem, wyrzucić i dopchnąć), ale on mniej ciężki niż wypełniony magic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts