Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie wiem z jakiej firmy mamy brodzik, siroco czy siros się nazywał jakoś tak, kabinę braliśmy radaway'a więc pewnie coś co "pasuje" ale wiem że cenowo nie przekroczyliśmy 1600zł po rabacie

Esiak a ta wanna excellentu to nie jest żółtawa? Jak oglądałam wannę excellent właśnie to ona była strasznie żółta przy roce

Mam pytanie, bo (przyznaję bez bicia) trochę mi szperać w necie ciężko jak ja tylko lewą ręką online jestem, co z tych rzeczy do łazienek można w odpisie vat odliczać? szczególnie chodzi mi o płytki, fugi, kleje

Mam pytanie, bo (przyznaję bez bicia) trochę mi szperać w necie ciężko jak ja tylko lewą ręką online jestem, co z tych rzeczy do łazienek można w odpisie vat odliczać? szczególnie chodzi mi o płytki, fugi, kleje

właściwie wszystko z tego asortymentu: płytki, baterie, wanny, brodziki, fugi, kleje do płytek...

Powiedz, może sie pośmiejemy przez łzy?;)

127zł/m2 to są płytki oktagonalne, a najlepsze, że te małe wypełniające czarne są za sztukę i wyszły drugie tyle co za duże:

http://www.keramika-foehr.de/mediapool/77/771082/resources/16742761.jpg

Aga, wiem że fugę bierzesz epoksydową Mapei, kleje też bierzesz Mapei? na podłogówkę dajesz elastyczne oczywiście, ale który dokładnie?

127zł/m2 to są płytki oktagonalne, a najlepsze, że te małe wypełniające czarne są za sztukę i wyszły drugie tyle co za duże:

Aga, wiem że fugę bierzesz epoksydową Mapei, kleje też bierzesz Mapei? na podłogówkę dajesz elastyczne oczywiście, ale który dokładnie?

No to trochę Was pociągnęły te płytki. Te małe płytki potraktowali jak dekory i stąd cena.

Fuge mamy epoksydową z Mapei, ale kleje wzięliśmy elastyczne Quick-Mix. Nie ukrywam, że chodziło o koszty, bo tego kleju całkiem sporo poszło. A Quick-Mix sprawdzony u kilku osób. Ale Ty chyba masz jakieś rabaty na Mapei, więc moze lepiej bedzie Ci pójść w tym kierunku?

No to trochę Was pociągnęły te płytki. Te małe płytki potraktowali jak dekory i stąd cena.

Fuge mamy epoksydową z Mapei, ale kleje wzięliśmy elastyczne Quick-Mix. Nie ukrywam, że chodziło o koszty, bo tego kleju całkiem sporo poszło. A Quick-Mix sprawdzony u kilku osób.

quick-mix jest bardzo dobry...