agalind 11.03.2012 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Wysoka i szeroka. Głęboka będzie na ok.25 Czyli kwadrat:) Drzwiczki pojedyncze, podwójne? Powinno być ok, ale chyba wyjdą tylko 2 półki, bo gdyby miały być 3 to moga być za niskie. U mnie w szafce kubki wkładam po 2 (jeden w drugim) i jest wygodnie, bo pólka ma 23cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.03.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Pumpaluna, uprzedzałam, a i tak te Twoje to najlepszy produkt tej fabryki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.03.2012 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 no to gut... a ile ta fuga kosztowała Cię, bo jeszcze nie sprawdzałem cen... Wiadro 2kg ok. 65zł a 5kg ok. 140zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.03.2012 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Agalind czyli też się na 1,5mm między glazurą zdecydowałaś? U nas niestety mniejsza fuga by nie przeszła. Tubądzin okazał się bardzo wymagający bo nie trzyma wymiarów a już górne podłogowe ponoć w ogóle w garb idą niektóre :/ Wszystkie fugi 1,5mm. No, nie licząc pralni, bo tam marketowe płytki i musiało być na 2,5mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.03.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Chociaż cholernie drogi woodentic też pozostawiał wiele do życzenia. Normalnie było widać jak się wygina w łódkę. Dobrze, że byliśmy cenowo umówieni za całość bez wcześniejszego pokazania płytek bo jeszcze by nam stawkę podnieśli Jakby nie było, chłopak się musiał mocno nakombinować przy tej 1.5mm fudze ale jestem zadowolona i uważam, że i elegant natur i modern square są śliczne i bym nie zmieniła zdania i innych nie wybrała, nawet już pomijając super-duper cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.03.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Aga, chcę drzwiczki podwójne i raczej 3 półki. Jak wysoką mogę zrobic tę szafkę, żeby było wygodnie korzystac z górnej półki? Chyba, ze nie będzie kwadrat i dam dłuższą na dwie półki... Chciałabym, żeby wyglądała dobrze przy okapie 90x67. Miejsca na niż mam 120cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.03.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 U nas 2,5mm fuga poszła tylko na podłogę z woodenticiem, w prawdzie producent sugerował 3mm ale zaryzykowaliśmy i wyszło tak jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.03.2012 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Teraz mam szafki wysokie na 90cm i 4 półki. Spokojnie dosięgam do 3-ej półki. Do tej najwyższej muszę wejsć na stołek, ale trzymam tam mało uzywane rzeczy. Szafka z 3 półkami musiałaby mieć 70cm. Tak przynajmniej u mnie wychodzi. Mozę ktoś ma inne zdanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.03.2012 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 U nas 2,5mm fuga poszła tylko na podłogę z woodenticiem, w prawdzie producent sugerował 3mm ale zaryzykowaliśmy i wyszło tak jak trzeba. 3mmm to wiekszość producentów zaleca. Nasz kafelkarz mówił, ze praktycznie wcale nie robi wg. tych zaleceń ale reklamacji też nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.03.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Teraz mam 70 z 3 półkami, ale chyba za wysoko powieszone, bo z trudem sięgam do trzeciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.03.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Jak czytałam o woodenticu to jednak sporo osób te 3mm robiło, chociaż te 2,5 też się przewijało. Wg naszego majstra woodentica na mniejszą by już nie położył (znaczy na naszą odpowiedzialność tylko) bo za dużo odpadu by wychodziło przez to łódkowanie. A ponoć ten większy rozmiar to już w ogóle daje czadu :/ no nic moi mili, ja uciekam pożegnać się z mężem nim wybędzie do pokoju z lukarną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.03.2012 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Pumpaluna, musisz mu zrobić odprawę przed wyjazdem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.03.2012 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Dobranoc Państwu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.03.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 No jasne mówisz że mam nie uciekać, na chwilę mnie z netu wyrzuca, wracam a tu juz czułe pożegnania;) Pumpaluna podnosisz poprzeczkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 12.03.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 MSU my mamy woodentic ochra ale nie można go nazwać "dykretnym", no taki drewno-podobny jest Mialam takie wrazenie jak go ogladalam na zywo, ale co innego calosc na podlodze, a pojedyncza plytka w reku w sklepowym oswietleniu. Na zdjeciach pokazywanych na forum wyglada fajnie, na szczescie mam jeszcze chwile do namyslu. Jak narazie faworytem jest Novabell Eco Dream, tylko ta cena kosmiczna. Jak nie wyjdzie to zostane przy "drewnianym paradyzu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.03.2012 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 No jasne mówisz że mam nie uciekać, na chwilę mnie z netu wyrzuca, wracam a tu juz czułe pożegnania;) Ile można czekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 12.03.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Chociaż cholernie drogi woodentic też pozostawiał wiele do życzenia. Normalnie było widać jak się wygina w łódkę. Dobrze, że byliśmy cenowo umówieni za całość bez wcześniejszego pokazania płytek bo jeszcze by nam stawkę podnieśli Jakby nie było, chłopak się musiał mocno nakombinować przy tej 1.5mm fudze ale jestem zadowolona i uważam, że i elegant natur i modern square są śliczne i bym nie zmieniła zdania i innych nie wybrała, nawet już pomijając super-duper cenę. A pochwalisz sie jakims zdjeciem, prosze bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.03.2012 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 MSU, a gdzie planujesz "drewniane" płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 12.03.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Salooon, zawsze zapieralam sie ze na salony tylko drewno, ale jednak praktycznosc i podlogowka wziely gore. Dol bedzie caly w plytkach, gora w panelach. Przy okazji, moze ktos z was wie, jakie drewno moge szukac do lazienki( gornej) zebym mogla je polozyc w lazience, na podlogowce. Chodzi mi o cos w stylu okretowego drewna olejowanego, ale obawiam sie, ze przy podlogowce to odpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.03.2012 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Salooon, zawsze zapieralam sie ze na salony tylko drewno, ale jednak praktycznosc i podlogowka wziely gore. Dol bedzie caly w plytkach, gora w panelach. Przecież panele można kłaść na podłogówce. Przy okazji, moze ktos z was wie, jakie drewno moge szukac do lazienki( gornej) zebym mogla je polozyc w lazience, na podlogowce. Chodzi mi o cos w stylu okretowego drewna olejowanego, ale obawiam sie, ze przy podlogowce to odpadnie No nie! W salonie płytki a w łazience drewno? Jak chcesz działającą podłogówkę to lepiej poszukaj drewnopodobnych płytek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts