Ardea 12.03.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Czarny w miarę jednolity jest granit nero assoluto, na kominku świetnie wyglądałby star galaxy - ma takie złotawe, jak iskierki ognia drobinki, łupki też są czarne i grafitowe, ale to zupełnie inny rodzaj kamienia - mój nazywa się verde nero. Temat konglomeratu jest mi obcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.03.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 co za nazwy tego granitu... ciekaw jestem czy takie są też tam gdzie nagrobki robią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.03.2012 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 co za nazwy tego granitu... ciekaw jestem czy takie są też tam gdzie nagrobki robią? "star galaxy" dla lubiących podróże;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.03.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 "star galaxy" dla lubiących podróże;) panie, daj no mi tak ze 2m2 tego star galaxy, w sam raz będzie na mój wzrost... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.03.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 A trumny robią z drewna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.03.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Esiak no właśnie napisałam w moim elaboracie o tym konglomeracie i nawet pytałam czy ktokolwiek coś na ten temat wie. Możemy wziąć np taki o nazwie polare - prawie biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.03.2012 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Pumpaluna, jakie kolory będą w salonie? Kominek pomalowany i tylko ramka z kamienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.03.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Cały dół będzie w lekkiej szarości także i salon w taką kolorystykę uderzy. Na hallu będą białe listwy przypodłogowe i schody, kominek ma białe kratki już wmontowane także chce się tej bieli trzymać. Zwłaszcza że nie wiem czy mi się nie odmieni i salonu nie zostawię białego z szarym akcentem kominkowym jedynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.03.2012 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Rzeczywiście biały kamien najlepiej będzie pasował. Macie wokół kominka jakieś płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.03.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Do około idą 3 rzędy woodentic, w tej chwili wygląda to tak - na chwilkę Ci tu zaśmiecę, zaraz usunę http://farm8.staticflickr.com/7184/6827832396_6c8ce71ee3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.03.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Pumpaluna, śliczny kominek, mnie sie nawet bez obudowy podoba. Stalową ramkę też tu widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.03.2012 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 No i nie wiem po co weszłam na stronę http://www.aquaform.pl/reflektory,m10,polish.html. Szlag mnie chyba trafi, bo reflektory dokładnie jakich szukam, ale ceny zdecydowanie za wysokie:bash: Wg, wczesniejszej wersji miałaby wydać 500zł na cały hol, a tu wyszłoby ponad 1000:bash: Po prostu cudne są wszystkie razem i każda z osobna:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 12.03.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Pumpaluna - w końcu zdjęcie, kominek jest śliczny! Prosty i elegancki - takie mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.03.2012 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Do około idą 3 rzędy woodentic, w tej chwili wygląda to tak - na chwilkę Ci tu zaśmiecę, zaraz usunę http://farm8.staticflickr.com/7184/6827832396_6c8ce71ee3.jpg Nie zaśmiecasz. Fajne masz te kratki wąziutkie. Musze czegoś takiego poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.03.2012 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Szkoda, ze u mnie wnęka nie może być taka wysoka. niestety podłączenie do komina mamy z boku i wnęka tylko do tej wysokości. Ogólnie dzisiaj widziałam częscowo obudowany nasz kominek i niezły kawał kominka to będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.03.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Kominek, jak kominek. Moim zdaniem pozostawia wiele do życzenia ale powody już znacie Stalowa ramka z kratek to koszt ok 750zł, idealnie dopasowana do naszego wkładu. Nie wiem ile za konglomerat by nam wyszło albo za kamień chociaż tu mamy szansę rabatów. Tyle że ja nie wiem co bym wolała i chyba w tym tkwi największy problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.03.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Przez kominek Pumpaluny zaczynam się zastanawiac czy by nie zrobić takiego własnie a zrezygnować z narożnego...Tzn już się prawie zdecydowałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.03.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Aga, mnie się najbardziej podobały te pierwsze, które pokazywałaś. Pumpaluna, nie wiem czego Ty chcesz od tego kominka (wiem, większej szyby), jest zgrabny, prosty, nie przytłacza i mniej do czyszczenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.03.2012 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Przez kominek Pumpaluny zaczynam się zastanawiac czy by nie zrobić takiego własnie a zrezygnować z narożnego... Tzn już się prawie zdecydowałam:D Penwie trzeba jeszcze przekonać Ministra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.03.2012 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Aga, mnie się najbardziej podobały te pierwsze, które pokazywałaś. Te aquaformy to trochę poza zasięgiem sa;) Pumpaluna, nie wiem czego Ty chcesz od tego kominka (wiem, większej szyby), jest zgrabny, prosty, nie przytłacza i mniej do czyszenia Kominek prosty, zgrabny i jeszcze nie raz Pumpaluna doceni jego zalety;) Wąska i wysoka wnęka tylko go jeszcze wysmukla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts