Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cały dół będzie w lekkiej szarości także i salon w taką kolorystykę uderzy. Na hallu będą białe listwy przypodłogowe i schody, kominek ma białe kratki już wmontowane także chce się tej bieli trzymać. Zwłaszcza że nie wiem czy mi się nie odmieni i salonu nie zostawię białego z szarym akcentem kominkowym jedynie

No i nie wiem po co weszłam na stronę http://www.aquaform.pl/reflektory,m10,polish.html. Szlag mnie chyba trafi, bo reflektory dokładnie jakich szukam, ale ceny zdecydowanie za wysokie:bash: Wg, wczesniejszej wersji miałaby wydać 500zł na cały hol, a tu wyszłoby ponad 1000:bash: Po prostu cudne są wszystkie razem i każda z osobna:sick:

Kominek, jak kominek. Moim zdaniem pozostawia wiele do życzenia ale powody już znacie

Stalowa ramka z kratek to koszt ok 750zł, idealnie dopasowana do naszego wkładu. Nie wiem ile za konglomerat by nam wyszło albo za kamień chociaż tu mamy szansę rabatów. Tyle że ja nie wiem co bym wolała i chyba w tym tkwi największy problem.

Aga, mnie się najbardziej podobały te pierwsze, które pokazywałaś.

Te aquaformy to trochę poza zasięgiem sa;)

Pumpaluna, nie wiem czego Ty chcesz od tego kominka (wiem, większej szyby), jest zgrabny, prosty, nie przytłacza i mniej do czyszenia

Kominek prosty, zgrabny i jeszcze nie raz Pumpaluna doceni jego zalety;) Wąska i wysoka wnęka tylko go jeszcze wysmukla