Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

agalind Chwile nie zaglądałam a tu taki postęp prac !!! Łazienka na górze prezentuje się bardzo okazale, ile ma metrów? to chyba będzie salon kąpielowy? Niestety nie mam czasu żeby czynnie uczestniczyć w komentarzach ale podczytuję, zaglądam do dzienniki i oczywiście kibicuję :-)

Musisz częściej zaglądać;) Łazienka ma 12m2 po podłodze. Dojdą meble i sprzęty i pewnie się trochę zmniejszy. Zapraszam:)

Esiak jeśli to do mnie to półki bym nie chciała w grę wchodzi tylko jakaś dość dyskretna ramka. Na chwilę obecną w grę wchodzi biały konglomerat/granit lub ramka stalowa - wszystko będzie zależało od ceny.

z konglomeratu, nawet facet od kuchni by Wam ładnie to wszystko przyciął, skleił, przeszlifował i nawet łączeń nie byłoby widać...

Oglądałam i nie pasują mi funkcjonalnie, bo wygląd estetyczny

Na jakiej funkcjonalności @agalind Ci zależy? Gorenje wprowadziło do swojej oferty trochę nowych modeli, więc jeśli określisz czego oczekujesz, być może będziemy mogli pomóc.

Esiak z konglomeratu bym brała tam gdzie parapety braliśmy tyle że oni chcą szablon żeby im przesłać wg którego to ma być cięte i nie wiem czy poredzę wyzwaniu ;)

Liczę że po przyszłym weekendzie ruszymy z przetarciem ścian i malowaniem. Dzisiaj wynajęliśmy osuszacz, liczę że te kąty doprowadzi do właściwego stanu.

Rozumiem, że chcesz pochodzić po pięknej podłodze:) Zrób panom melisy i cyknij fotki, łazienki dolnej lub kominka, lub podłogi - najlepiej wszystkich elementów;)

Kominek widziałam we wtorek. Był w połowie już gotowy. Dzisiaj chyba sama sobie zrobię melisy;)

Oczywiście fotki będą :yes: