pumpaluna 12.03.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Nie zaśmiecasz. Fajne masz te kratki wąziutkie. Musze czegoś takiego poszukać. braliśmy je u dystrybutora kratki.pl koszt za dwie coś ok 170zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.03.2012 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 (edytowane) braliśmy je u dystrybutora kratki.pl koszt za dwie coś ok 170zł Dziękuje:) Pewnie nie pamiętasz jak sie nazywały? Edytowane 12 Marca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.03.2012 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Zmykam spać. Miłych nocnych pogawędek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.03.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Nazwy jako takiej nie kojarzę, ale coś mi się wydaje że słowem kluczowym był "tunel", po wymiarze brałam bardziej - znaczy wykonawca brał wisząc ze mną na telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.03.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 kominek świetnie wygląda nawet bez kamienia...a może dać mu obramowanie z drewna, jakąś półkę litą...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maldarec 13.03.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 agalind Chwile nie zaglądałam a tu taki postęp prac !!! Łazienka na górze prezentuje się bardzo okazale, ile ma metrów? to chyba będzie salon kąpielowy? Niestety nie mam czasu żeby czynnie uczestniczyć w komentarzach ale podczytuję, zaglądam do dzienniki i oczywiście kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.03.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Esiak jeśli to do mnie to półki bym nie chciała w grę wchodzi tylko jakaś dość dyskretna ramka. Na chwilę obecną w grę wchodzi biały konglomerat/granit lub ramka stalowa - wszystko będzie zależało od ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.03.2012 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 agalind Chwile nie zaglądałam a tu taki postęp prac !!! Łazienka na górze prezentuje się bardzo okazale, ile ma metrów? to chyba będzie salon kąpielowy? Niestety nie mam czasu żeby czynnie uczestniczyć w komentarzach ale podczytuję, zaglądam do dzienniki i oczywiście kibicuję Musisz częściej zaglądać Łazienka ma 12m2 po podłodze. Dojdą meble i sprzęty i pewnie się trochę zmniejszy. Zapraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.03.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Esiak jeśli to do mnie to półki bym nie chciała w grę wchodzi tylko jakaś dość dyskretna ramka. Na chwilę obecną w grę wchodzi biały konglomerat/granit lub ramka stalowa - wszystko będzie zależało od ceny. z konglomeratu, nawet facet od kuchni by Wam ładnie to wszystko przyciął, skleił, przeszlifował i nawet łączeń nie byłoby widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorenje 14.03.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Oglądałam i nie pasują mi funkcjonalnie, bo wygląd estetyczny Na jakiej funkcjonalności @agalind Ci zależy? Gorenje wprowadziło do swojej oferty trochę nowych modeli, więc jeśli określisz czego oczekujesz, być może będziemy mogli pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.03.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Esiak z konglomeratu bym brała tam gdzie parapety braliśmy tyle że oni chcą szablon żeby im przesłać wg którego to ma być cięte i nie wiem czy poredzę wyzwaniu Liczę że po przyszłym weekendzie ruszymy z przetarciem ścian i malowaniem. Dzisiaj wynajęliśmy osuszacz, liczę że te kąty doprowadzi do właściwego stanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.03.2012 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Ale dzisiaj czas się wlecze..... W domu panele układają a ja w pracy siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.03.2012 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 No pięknie! Mąż przysłał mi mmsa. Teraz to już na pewno tu nie wysiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.03.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Rozumiem, że chcesz pochodzić po pięknej podłodze:) Zrób panom melisy i cyknij fotki, łazienki dolnej lub kominka, lub podłogi - najlepiej wszystkich elementów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.03.2012 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Rozumiem, że chcesz pochodzić po pięknej podłodze:) Zrób panom melisy i cyknij fotki, łazienki dolnej lub kominka, lub podłogi - najlepiej wszystkich elementów;) Kominek widziałam we wtorek. Był w połowie już gotowy. Dzisiaj chyba sama sobie zrobię melisy;) Oczywiście fotki będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.03.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 To jeszcze pytanie: dolną łazienkę masz nad piwnicą? Jak robiliście w niej izolację, tam będzie odpływ liniowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.03.2012 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 To jeszcze pytanie: dolną łazienkę masz nad piwnicą? Jak robiliście w niej izolację, tam będzie odpływ liniowy? Łazienka nad piwnicą. Chodzi Ci o hydroizolację? Tak, mamy odpływ liniowy pod ścianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.03.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Tak chodzi o te wszystkie folie w płynie, niektórzy dają papę... jestem ciekawa jak to rozwiązaliście, bo u mnie też łazienka nad kotłownią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.03.2012 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Wszystko wysmarowaliśmy folią w płynie. Zresztą w obu łazienkach wszytskie mokre strefy i podłogę tak zrobiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.03.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Wcięło mi post! Jak zamontowaliście odpływ liniowy, była tam jakaś wywijana papa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts