maldarec 15.03.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 No cóż tu napisać, chyba tylko: ach ten prysznic...... faktycznie wszystko dopracowane i bardzo dokładne. dobrą robotę widać po szczegółach. Czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.03.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Więcej to następnym razem:) Na dziś koniec zdjęc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 15.03.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Aga byłam w dzienniku, zobaczyłam i ide sie czegos chyba napic, taki postep prac, dopracownie szczegołow jak ktos wczesniej zauwazyl, dobor wszystkiego SUPER:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.03.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Na mnie największe wrażenie robi umiejscowienie przycisku od wc - jest idealnie symetrycznie wpisane:) Nie wiem czy u mnie się tak uda, jak to zrobiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.03.2012 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 (edytowane) Aga byłam w dzienniku, zobaczyłam i ide sie czegos chyba napic, taki postep prac, dopracownie szczegołow jak ktos wczesniej zauwazyl, dobor wszystkiego SUPER:) Ja już piję Sama jestem trochę w szoku, że tak to idzie. Edytowane 15 Marca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.03.2012 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Na mnie największe wrażenie robi umiejscowienie przycisku od wc - jest idealnie symetrycznie wpisane:) Nie wiem czy u mnie się tak uda, jak to zrobiłaś? Papier milimetrowy;) Rozrysowałam kafle zaczynając od tego z przyciskiem. Poza tym uczuliłam kafelkarzy, że symetria ponad wszystko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.03.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Warto się napić, bo jest okazja:) Można ładnie i sprawnie prowadzić wykończeniówkę? MOŻNA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maldarec 15.03.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Można sprawnie, gorzej jak większość rzeczy chce się samemu zrobić, żeby było taniej. Człowiek chce idealnie ale bez doświadczenia idzie to mozolnie. My uświadomiliśmy sobie- jak bardzo angażujemy się w budowanie domu i jego wykończenie i że jest to też dla nas chcąc nie chcą stresem- w momencie kiedy nasza 3,5 letnia córka bawiąc się z misiami wydawała im komendy: "podaj to szybko", "no trzymaj bo spadnie", gdzie ten śrubokręt?" Po tym wydarzeniu zwolniliśmy tępo, dla jej dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.03.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Esiak, a nie można położyć paneli np. w dwóch pokojach inaczej, pod prąd? można, ale jak pomiędzy tymi pokojami jest korytarz i też wyłożony tymi samymi panelami, to jak by taki przekładaniec wyglądał...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.03.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Aga, a ty masz podłogówke pod natryskiem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.03.2012 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Wywaliło mnie z FM, ale już jetem:) Warto się napić, bo jest okazja Można ładnie i sprawnie prowadzić wykończeniówkę? MOŻNA!!! Mozna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.03.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Można sprawnie, gorzej jak większość rzeczy chce się samemu zrobić, żeby było taniej. Człowiek chce idealnie ale bez doświadczenia idzie to mozolnie. My uświadomiliśmy sobie- jak bardzo angażujemy się w budowanie domu i jego wykończenie i że jest to też dla nas chcąc nie chcą stresem- w momencie kiedy nasza 3,5 letnia córka bawiąc się z misiami wydawała im komendy: "podaj to szybko", "no trzymaj bo spadnie", gdzie ten śrubokręt?" Po tym wydarzeniu zwolniliśmy tępo, dla jej dobra Czyli coś jest w powiedzeniu, że dzieci są odbiciem rodziców;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.03.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 można, ale jak pomiędzy tymi pokojami jest korytarz i też wyłożony tymi samymi panelami, to jak by taki przekładaniec wyglądał...? zdecydowanie nie wyglądaloby to dobrze:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.03.2012 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Aga, a ty masz podłogówke pod natryskiem...? Nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.03.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Nie mam. a to na początku zimny będzie taki brodzik z płytek, zanim nie nagrzejesz go wodą z prysznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.03.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 a to na początku zimny będzie taki brodzik z płytek, zanim nie nagrzejesz go wodą z prysznica Mam na swój sposób: Pierwszy pójdzie mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 15.03.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Aga, bardzo ładne panele - jejku u Was do robota śmiga, takim tempem idziecie że my się chyba schowamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.03.2012 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Ja tez jestem w lekkim szoku, że tak szybko to idzie:) Inna sprawa, że tak mamy zgrane ekipy i one same na nas naciskają żeby robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.03.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Asia, przecież nikt tu wyścigów nie urządza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 15.03.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 (edytowane) edit Edytowane 15 Marca 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts