Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga byłam w dzienniku, zobaczyłam i ide sie czegos chyba napic, taki postep prac, dopracownie szczegołow jak ktos wczesniej zauwazyl, dobor wszystkiego SUPER:)

Ja już piję ;) Sama jestem trochę w szoku, że tak to idzie.

Edytowane przez agalind

Na mnie największe wrażenie robi umiejscowienie przycisku od wc - jest idealnie symetrycznie wpisane:) Nie wiem czy u mnie się tak uda, jak to zrobiłaś?

Papier milimetrowy;) Rozrysowałam kafle zaczynając od tego z przyciskiem. Poza tym uczuliłam kafelkarzy, że symetria ponad wszystko;)

Można sprawnie, gorzej jak większość rzeczy chce się samemu zrobić, żeby było taniej. Człowiek chce idealnie ale bez doświadczenia idzie to mozolnie. My uświadomiliśmy sobie- jak bardzo angażujemy się w budowanie domu i jego wykończenie i że jest to też dla nas chcąc nie chcą stresem- w momencie kiedy nasza 3,5 letnia córka bawiąc się z misiami wydawała im komendy: "podaj to szybko", "no trzymaj bo spadnie", gdzie ten śrubokręt?" Po tym wydarzeniu zwolniliśmy tępo, dla jej dobra :-)

Można sprawnie, gorzej jak większość rzeczy chce się samemu zrobić, żeby było taniej. Człowiek chce idealnie ale bez doświadczenia idzie to mozolnie. My uświadomiliśmy sobie- jak bardzo angażujemy się w budowanie domu i jego wykończenie i że jest to też dla nas chcąc nie chcą stresem- w momencie kiedy nasza 3,5 letnia córka bawiąc się z misiami wydawała im komendy: "podaj to szybko", "no trzymaj bo spadnie", gdzie ten śrubokręt?" Po tym wydarzeniu zwolniliśmy tępo, dla jej dobra :-)

Czyli coś jest w powiedzeniu, że dzieci są odbiciem rodziców;)