maldarec 15.03.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Mam na swój sposób: Pierwszy pójdzie mąż I bardzo dobrze :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 15.03.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 No pewnie że to nie wyścig ale w pewnym momencie byliśmy na tym samym etapie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.03.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 edit Przyznaj sie, co tu nawypisywałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.03.2012 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 No pewnie że to nie wyścig ale w pewnym momencie byliśmy na tym samym etapie:) No fakt, nawet przodowaliście;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.03.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Aga, na jaki kolor chcesz pomalowac ściany w górnej łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.03.2012 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Ściany na razie będą białe. Jak się oswoję to może coś zmienimy. Tak naprawdę to myślałam o jakims kolorze, ale nic mi nie pasuje, a nie chcę żeby było mdło. Chyba, ze masz jakąś propozycję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.03.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Ja bym zrobiła właśnie białe, ale w ciepłym odcieniu bieli, żeby nie raziły jaskrawością przy stonowanych piaskowych płytkach:)Masz na górze podłogówkę, w którymś pomieszczeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.03.2012 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Ja bym zrobiła właśnie białe, ale w ciepłym odcieniu bieli, żeby nie raziły jaskrawością przy stonowanych piaskowych płytkach:) Masz na górze podłogówkę, w którymś pomieszczeniu? Tak tez mi sie wydawało, że biel najlepiej się sprawdzi. Podłogówka jest tylko w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Aga po co ja zajrzałam do tego Twojego Dziennika...I teraz siedzę i się wgapiam... Jest świetnie!!!! Szybko, sprawnie i bez fuszerek!! I pytań 100 (pewnie już 100 razy o tym pisałaś ale nie pamiętam:():1. Jakie to panele?2. W dolnej łazience to płytki masto?3. Czy te małe do dekory czy kawałki cięte z dużej płytki?4. Jaką masz wielkość kabiny (możesz podać dokładny wymiar??) Ale macie już pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Aga po co ja zajrzałam do tego Twojego Dziennika... I teraz siedzę i się wgapiam... Jest świetnie!!!! Szybko, sprawnie i bez fuszerek!! I pytań 100 (pewnie już 100 razy o tym pisałaś ale nie pamiętam:(): 1. Jakie to panele? 2. W dolnej łazience to płytki masto? 3. Czy te małe do dekory czy kawałki cięte z dużej płytki? 4. Jaką masz wielkość kabiny (możesz podać dokładny wymiar??) Ale macie już pięknie... To ja wczoraj zdjęcia szybko zrzucałam a Ciebie nie było:P 100 odpowiedzi: 1. Na górze (czyli na zdjeciach) panele Krono Dąb Sudański (wątpię żeby w Sudanie po czymś takim chodzili:confused:). Na dole będzie Quickstep Dąb Jasny 2. W dolnej łazience Masto Bianco (jasne) i Grys(ciemne) 3. Dekor to pocięta oryginalnie płytka naklejona na siatce żeby sie nie rozleciała http://www.paradyz.com/GetFile/20111 4. Kabina ma prawie 98x105. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Aga, psychicznie byłam wczoraj tak wykończona po tym maratonie że padłam;) Panele i płytki zapisuję bo mi się podobają, wpiszę w notesik i nie zginie.Kabina jest szeroka 98 czy 105? I dzięki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Szeroka 105, głęboka 98. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.03.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Ściany na razie będą białe. Jak się oswoję to może coś zmienimy. Tak naprawdę to myślałam o jakims kolorze, ale nic mi nie pasuje, a nie chcę żeby było mdło. Chyba, ze masz jakąś propozycję? Tak krwisto czerwony, wściekły różowy albo death metal czerń, wybieraj Tylko nie mów, ze nic Ci nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Tak krwisto czerwony, wściekły różowy albo death metal czerń, wybieraj Tylko nie mów, ze nic Ci nie pasuje Przy takich kolorach o mdłościach nie ma mowy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 MSU, chcesz się w malarza zabawić? To zapraszam:) Na kominku mam mój ulubiony kolor to w łazience można poszaleć z innym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Oo dzięki czyli idealnie taka jak my planujemy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Podałam wymiary kabiny już na gotowo, po płytkach. Musisz doliczyć sobie płytkę (u mnie gres miał 1cm) i klej, czyli ok. 1,5cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Podałam wymiary kabiny już na gotowo, po płytkach. Musisz doliczyć sobie płytkę (u mnie gres miał 1cm) i klej, czyli ok. 1,5cm. Ok, dzięki A drzwi jak montujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Drzwi chcę miedzy scianami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Muszę się z teściuniem umówić na wizję lokalną i zobaczymy jak to wyjdzie wszystko... A długość ściany 170cm wystarczy na kibelek i bidet spokojnie prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts