Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Efekty robią wrażenie :) Pewnie już przebierasz nogami, żeby się przeprowadzić, co?

A ten nowy stolarz to też taki mający terminy od ręki? Fajnie, że macie w czym przebierać. U nas nawet na łóżko do sypialni trzeba się w kolejkę pisać i ponad miesiąc czekać.

Mam nadzieję, że wieczorem będzie relacja z domowa. Normalnie aż Ci zazdroszczę bo ja dotrę dopiero jutro. Teraz bywam tylko weekendowo bo mąż wyjechany a ja do pracy wróciłam i ledwo wszystko ogarniam. Mężu niestety do końca miesiąca pracuje poza domem i tylko na weekendy bywa więc jest ciężej niż ciężko zwłaszcza z niesprawną ręką. Dobrze, że wykonawca zaufany to chociaż o budowę jestem spokojna. Chociaż trochę się mi zepsuł bo w zeszłym tygodniu to chociaż raport z budowy dostawałam, a teraz tylko płacę bez wglądu w efekty. W środę wstawili osuszacz więc mam nadzieję, że do przyszłego weekendu upora się z newralgicznymi miejscami.

Nie narzekam na budowę tylko na to że nie wiem jak idą postępy bo nie mam jak tam dotrzeć. Znaczy mogłabym pójść lub txówką pojechać ale jak już wracam do domu i ogarnę dzieci to nie mam siły. A zepsuł mi się wykonawca tak w przenośni, korona by mu z głowy nie spadła jakby mi jakiegoś mememesa wysłał z realizacji :p

Jak w zeszły weekend byliśmy to górna łazienka była na wykończeniu. Oczywiście zabrakło płytek i trzeba było czekać aż do środy!! (zamówione w czwartek) ale tak to jest jak się z planu zlicza a nie pomiar z natury robi.

Foty już nadrobiłam, prawdziwie udomowiony taki dom się robi nie? Piękna jest ta Wasza kabina! Ach gdyby nie opór męża, że musi być rozsuwana a nie otwierana to z pewnością alamtea byłaby nasza.

I niby teraz powinnam umierać z zazdrości, że macie już tyle zrobione i że byłaś na budowie ale... no wcale a wcale Ci nie zazdroszczę bo też dzisiaj nadrobiłam nasze domostwo. Mąż mi zrobił niespodziankę i zjechał po 18tej i nawet butów nie zdjął tylko mnie od razu do domu wyciągnął :D I się pochwalę, że też mamy całą ceramikę i armaturę zmontowaną i nasz wykonawca mówi, że jeszcze kilka dni i się zbierają od nas. Znaczy mam nadzieję, że jednak zostaną do końca miesiąca a jeśli nawet nie to że mi pomoże pod nieobecność męża walczyć z pelletem chociażby.

Aga, super, a Gap jest śliczny (deska wolnoopadająca - tak?). A prysznic spory, czy drzwi mają tą super powłokę żeby kropelki wody się nie osadzały - nie pamiętam jak się ona fachowo nazywa.

Tak, deska wolnoopadająca. Szkło w kabienie jest pokryte powłoką EasyClean, czy jakoś tak. W kazdym razie ma ułatwiać czyszczenie.