agalind 16.03.2012 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Skoro szefa nie ma... Kiedy będzie można korzystać z kibelków? Szefa nie ma, ale sama jestem, więc nici z wcześniejszego wyjścia. Pojadę i sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.03.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Efekty robią wrażenie Pewnie już przebierasz nogami, żeby się przeprowadzić, co? A ten nowy stolarz to też taki mający terminy od ręki? Fajnie, że macie w czym przebierać. U nas nawet na łóżko do sypialni trzeba się w kolejkę pisać i ponad miesiąc czekać. Mam nadzieję, że wieczorem będzie relacja z domowa. Normalnie aż Ci zazdroszczę bo ja dotrę dopiero jutro. Teraz bywam tylko weekendowo bo mąż wyjechany a ja do pracy wróciłam i ledwo wszystko ogarniam. Mężu niestety do końca miesiąca pracuje poza domem i tylko na weekendy bywa więc jest ciężej niż ciężko zwłaszcza z niesprawną ręką. Dobrze, że wykonawca zaufany to chociaż o budowę jestem spokojna. Chociaż trochę się mi zepsuł bo w zeszłym tygodniu to chociaż raport z budowy dostawałam, a teraz tylko płacę bez wglądu w efekty. W środę wstawili osuszacz więc mam nadzieję, że do przyszłego weekendu upora się z newralgicznymi miejscami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Pumpaluna, ten stolarz ma trochę dłuższe terminy, ale to może dobrze świadczy? Zaraz po pracy jadę to zobaczę czy będzie co pokazywać A przeprowadzka coraz bliżej;) Pewnie nie jest Ci lekko. Dobrze, że przynajmniej o budowę możesz byc spokojna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.03.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Pumpaluna, przecież Ty jesteś na podobnym etapie, co Aga, różnica chyba tylko w braku ocieplenia domu, nie masz na co narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.03.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Nie narzekam na budowę tylko na to że nie wiem jak idą postępy bo nie mam jak tam dotrzeć. Znaczy mogłabym pójść lub txówką pojechać ale jak już wracam do domu i ogarnę dzieci to nie mam siły. A zepsuł mi się wykonawca tak w przenośni, korona by mu z głowy nie spadła jakby mi jakiegoś mememesa wysłał z realizacji Jak w zeszły weekend byliśmy to górna łazienka była na wykończeniu. Oczywiście zabrakło płytek i trzeba było czekać aż do środy!! (zamówione w czwartek) ale tak to jest jak się z planu zlicza a nie pomiar z natury robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Pumpaluna, grunt, że jutro wszystko nadrobisz i najważniejsze, że nam zdasz fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Aga i co, korzystałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Aga i co, korzystałaś?? Całkiem wygodny ten Gap;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.03.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Aga, dasz fotorelacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Ściągam zdjecia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.03.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Całkiem wygodny ten Gap;) No musi być wygodny, bo będę miała aż dwa;) lubię małe kibelki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Jest wygodny, ale deską sobie nie odreaguję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.03.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Uff, ale pięknie:) Cudowne miejsce na kabinę. Widoczki na rzeczkę i dolinę bajka (takie lunetowe miejsce;)) Aga ten Cosmopolitan podobno da się zamontować w poziomie - potwierdzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 W poziomie jest inny Cosmopolitan. Ten jest pionowy i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.03.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Foty już nadrobiłam, prawdziwie udomowiony taki dom się robi nie? Piękna jest ta Wasza kabina! Ach gdyby nie opór męża, że musi być rozsuwana a nie otwierana to z pewnością alamtea byłaby nasza. I niby teraz powinnam umierać z zazdrości, że macie już tyle zrobione i że byłaś na budowie ale... no wcale a wcale Ci nie zazdroszczę bo też dzisiaj nadrobiłam nasze domostwo. Mąż mi zrobił niespodziankę i zjechał po 18tej i nawet butów nie zdjął tylko mnie od razu do domu wyciągnął I się pochwalę, że też mamy całą ceramikę i armaturę zmontowaną i nasz wykonawca mówi, że jeszcze kilka dni i się zbierają od nas. Znaczy mam nadzieję, że jednak zostaną do końca miesiąca a jeśli nawet nie to że mi pomoże pod nieobecność męża walczyć z pelletem chociażby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Pumpaluna, świetna niespodzianka:) Teraz to Ty musisz się pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 16.03.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Aga, super, a Gap jest śliczny (deska wolnoopadająca - tak?). A prysznic spory, czy drzwi mają tą super powłokę żeby kropelki wody się nie osadzały - nie pamiętam jak się ona fachowo nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.03.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 W poziomie jest inny Cosmopolitan. Ten jest pionowy i już. No nic, będę pytać u sprzedawcy, bo Grohe deklaruje, ze obydwa Cosmopolitan są odwracalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Aga, super, a Gap jest śliczny (deska wolnoopadająca - tak?). A prysznic spory, czy drzwi mają tą super powłokę żeby kropelki wody się nie osadzały - nie pamiętam jak się ona fachowo nazywa. Tak, deska wolnoopadająca. Szkło w kabienie jest pokryte powłoką EasyClean, czy jakoś tak. W kazdym razie ma ułatwiać czyszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts