agalind 16.03.2012 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 No nic, będę pytać u sprzedawcy, bo Grohe deklaruje, ze obydwa Cosmopolitan są odwracalne. O, widzisz, tego nie wiedziałam. Wydawało mi się, ze sa rózne, bo na tym większym przycisku jest logo Grohe w poziomie i jak go odwrócisz, to logo bedzie tak jakby bokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.03.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 W tym tempie to aparatu nie było jak zabrać. Jak dzieciak latałam z radości z kąta w kąt. Tylko moje ozdobne kolanko coś się wpasować nie chce i mają kombinować.A wiecie, osuszacz robi swoje, w pomieszczeniu gdzie stoi poziom wilgoci spadł na 42% poza tym z doby było olbrzymie wiadro wody ściągnięte. Nie sądziłam, że facet który nam wypożyczał mówił prawdę z tymi na dobę nawet 40l wody ściągniętymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Ardea, wrzuciłam sobie w wyszukiwarkę i są chyba 2 rodzaje tego przycisku:http://www.dreambathroomsuk.co.uk/images/uploads/Concealed%20Cisterns/Grohe/Flush%20Plates/Cosmo%2038776.jpghttp://informatorbudownictwa.pl/images/stories/JmhwPTE1NSZ3bD0xNTA=/28839:grohe_Skate_Cosmopolitan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.03.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Dopytuje, bo może ułatwi mi to wpasowanie w płytkę, podoba mi się i tak i tak. Pumpaluna, ale jutro chyba nadrobisz relację? Zazdroszczę Wam obydwu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 W tym tempie to aparatu nie było jak zabrać. Jak dzieciak latałam z radości z kąta w kąt. Tylko moje ozdobne kolanko coś się wpasować nie chce i mają kombinować. A wiecie, osuszacz robi swoje, w pomieszczeniu gdzie stoi poziom wilgoci spadł na 42% poza tym z doby było olbrzymie wiadro wody ściągnięte. Nie sądziłam, że facet który nam wypożyczał mówił prawdę z tymi na dobę nawet 40l wody ściągniętymi. Nadrobisz zaległości kolejnym razem. Cieszę sie, ze udało sie z osuszaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 (edytowane) Dopytuje, bo może ułatwi mi to wpasowanie w płytkę, podoba mi się i tak i tak. Pumpaluna, ale jutro chyba nadrobisz relację? Zazdroszczę Wam obydwu:) Najpierw wybrałam przycisk poziomy, ale zmieniłam na pionowy, żeby miec symetrycznie. Wiem, to juz choroba:sick:. Edytowane 16 Marca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.03.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 My też mamy przycisk pionowo właśnie, żeby nam się zgrało symetrycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Dobrze wiedzieć, ze nie jestem w tym sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Aga ja jestem w szoku jak te wszystkie prace nabrały tempa!! Praktycznie codziennie jest widac znaczące róznice!! Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.03.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Najpierw wybrałam przycisk poziomy, ale zmieniłam na pionowy, żeby miec symetrycznie. Wiem, to juz choroba:sick:. Też na to cierpię, ale jakoś nie chcę się leczyć, bo mi z tym dobrze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Dziękuję. A co ja mam powiedzieć Czasami sie zastanawiam czy to się dzieje naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Też na to cierpię, ale jakoś nie chcę się leczyć, bo mi z tym dobrze;) Jak widać zamiast leczyć wybrałam pionowy przycisk;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Pumpaluna jakie kolanko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.03.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Dziękuję. A co ja mam powiedzieć Czasami sie zastanawiam czy to się dzieje naprawdę Zaraz będziesz wieszała sukienki w garderobie, odstawiała filiżanki na kuchenny blacik i brała prysznic w uroczej kabinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Zaraz będziesz wieszała sukienki w garderobie, odstawiała filiżanki na kuchenny blacik i brała prysznic w uroczej kabinie. Oj, tak. Przyjemna myśl:) Coraz trudniej mi się wraca do mieszkania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.03.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 (edytowane) Pumpaluna jakie kolanko?? ozdobne, takie które pójdzie pod umywalkę chociaż to się może inaczej nazywa, syfon może? Oj, tak. Przyjemna myśl:) Coraz trudniej mi się wraca do mieszkania;) mi nie tylko się ciężko wraca ale jak sobie pomyślę, że mam tu sprzątać to mnie coś trafia; już nie mam serca do tego mieszkania, a do niedawna tak je lubiłam Edytowane 16 Marca 2012 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 No syfon.Ozdobne kolanko to mi się skojarzyła zgrabna nózka w delikatnej pończoszce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 ozdobne, takie które pójdzie pod umywalkę chociaż to się może inaczej nazywa, syfon może? Syfon, przynajmniej w moich stronach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 mi nie tylko się ciężko wraca ale jak sobie pomyślę, że mam tu sprzątać to mnie coś trafia Też masz problem z miejscem:/?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.03.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 A ja znam nazwę kolanko:) Mnie dopadło wiosenne przesilenie, nic mi się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts