Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

No nic, będę pytać u sprzedawcy, bo Grohe deklaruje, ze obydwa Cosmopolitan są odwracalne.

O, widzisz, tego nie wiedziałam. Wydawało mi się, ze sa rózne, bo na tym większym przycisku jest logo Grohe w poziomie i jak go odwrócisz, to logo bedzie tak jakby bokiem.

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W tym tempie to aparatu nie było jak zabrać. Jak dzieciak latałam z radości z kąta w kąt. Tylko moje ozdobne kolanko coś się wpasować nie chce i mają kombinować.

A wiecie, osuszacz robi swoje, w pomieszczeniu gdzie stoi poziom wilgoci spadł na 42% poza tym z doby było olbrzymie wiadro wody ściągnięte. Nie sądziłam, że facet który nam wypożyczał mówił prawdę z tymi na dobę nawet 40l wody ściągniętymi.

W tym tempie to aparatu nie było jak zabrać. Jak dzieciak latałam z radości z kąta w kąt. Tylko moje ozdobne kolanko coś się wpasować nie chce i mają kombinować.

A wiecie, osuszacz robi swoje, w pomieszczeniu gdzie stoi poziom wilgoci spadł na 42% poza tym z doby było olbrzymie wiadro wody ściągnięte. Nie sądziłam, że facet który nam wypożyczał mówił prawdę z tymi na dobę nawet 40l wody ściągniętymi.

Nadrobisz zaległości kolejnym razem.

Cieszę sie, ze udało sie z osuszaniem.

Dopytuje, bo może ułatwi mi to wpasowanie w płytkę, podoba mi się i tak i tak.

Pumpaluna, ale jutro chyba nadrobisz relację?:)

Zazdroszczę Wam obydwu:)

Najpierw wybrałam przycisk poziomy, ale zmieniłam na pionowy, żeby miec symetrycznie. Wiem, to juz choroba:sick:.

Edytowane przez agalind

Pumpaluna jakie kolanko??

ozdobne, takie które pójdzie pod umywalkę

chociaż to się może inaczej nazywa, syfon może?

Oj, tak. Przyjemna myśl:) Coraz trudniej mi się wraca do mieszkania;)

mi nie tylko się ciężko wraca ale jak sobie pomyślę, że mam tu sprzątać to mnie coś trafia; już nie mam serca do tego mieszkania, a do niedawna tak je lubiłam

Edytowane przez pumpaluna