Klesia 17.03.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Wiedziałam, gdzie zajrzeć. Agalind, powiedz mi proszę co to za płytki w górnej łazience, próbowałam odnaleźć, ale tyyyyyle produkujecie stron, że dla zwykłego śmiertelnika nie do przejścia... znalazłam jedynie, że Nowa Gala. Można zobaczyć gdzieś projekt? bardzo mi się spodobały, a łazienka górna czeka...Pędzicie z pracami, to już niedługo pakowanie walizek?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.03.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Aga usnelam wczoraj jak kladlam Mlode spac i teraz dopiero dojrzalam zdjecia. Dziekuje Ci bardzo, jestes WIELKA. Generalnie jestem zdecydowana na Radaway'a tylko sie zastanawic musze czy z brodzikiem, czy z samym odplywem liniowym. A na zdjeciach, na zywo wyglada mega fajnie:) Jeszcze raz dzieki:) Pumpaluna, moja przyjaciolka ma Pergo na podlodze, bedzie juz ze 3-4 lata i jest zadowolona, bardzo porzadny panel Nie za ma co;) Dzisiaj sobie pootwierałam drzwi, dokładnie obejrzałam i coraz bardziej mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.03.2012 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Byłam dzisiaj pod prysznicem i w ostatniej chwili wykonawca powstrzymał mnie przed sprawdzeniem baterii. Nie pomyślałam, że to przecież wszystko podłączone. Śmiałam się, że miss mokrego podkoszulka mogłam była chłopakom zafundować Mało brakowało a zrobiłabym podobnie:lol2: A gdzie fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.03.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Wiedziałam, gdzie zajrzeć. Agalind, powiedz mi proszę co to za płytki w górnej łazience, próbowałam odnaleźć, ale tyyyyyle produkujecie stron, że dla zwykłego śmiertelnika nie do przejścia... znalazłam jedynie, że Nowa Gala. Można zobaczyć gdzieś projekt? bardzo mi się spodobały, a łazienka górna czeka... Pędzicie z pracami, to już niedługo pakowanie walizek? Pozdrawiam Klesia, cieszę się, ze zajrzałaś. Dawno Cię nie było:) W górnej łazience jest Nowa Gala Signum 02. Nie mam projektu, bo to mój autorski;) Co najwyżej mogę zrobić zdjęcia wszystkich ścian. Pakowania nie moge sie juz doczekać. Zresztą sama wiesz jak to jest na tym etapie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.03.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Aparatu to ja nie mam jeszcze przez co najmniej tydzień :/ Jak się nic nie wydarzy (tfu tfu tfu) to ekipa wychodzi od nas w tym tygodniu. Wrócą jeszcze do ogrodzenia (i może ocieplenia jeszcze) także lada moment zaczną się wielkie porządki a nie potykanie się o jakieś pierdoły. Od przyszłego weekendu planujemy wielkie przecieranie. Znaczy się mąż będzie przecierał, a ja się zabawię w damę do towarzystwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.03.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Pumpaluna, co Wam jeszcze zostało do zrobienia? Kiedy montaż kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.03.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 W sumie to nie zostało wiele a jednak jeszcze mnóstwo roboty dla nas - musimy przetrzeć ściany z pyłu, zagruntować ściany i podłogi i pomalować ściany. W pierwszym tygodniu kwietnia montaż schodów i balustrady na górnym tarasie. Między 20 a 25 kwietnia montaż kuchni. Jakoś tak w między czasie przyjadą zamontować panele. ps. dotarły dzisiaj "downlighty" srebrny brilux , fajne ale... OGROMNE, może jak już się je nad blatem zamontuje to będzie ok ale krótko mówiąc nie jestem zadowolona (wymiar sobie wyobraziłam a nie miarką sprawdziłam - wys. 190mm, średnica 170mm) żeby nie powiedzieć rozczarowana. Niestety taki to już jest (duży) minus zakupów przez internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.03.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Intensywny miesiąc się zapowiada;) Szkoda tylko, ze jesteś częściowo wyłączona z prac. Widziałam te Brilluxy u kogoś na FM i rzeczywiście na małe nie wyglądały. Miarkę zawsze noszę w torebce i wszystko mierzę przed zakupem w necie. Mam problemy z wyobraźnią przestrzenną, więc jak nie zmierzę to nie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.03.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Ja je brałam w ciemno na allegro. U nas nie ma dobrego sklepu z oświetleniem więc musiałam zdać się na foto. I głupio zrobiłam, że sobie nie wyliczyłam wszystkiego, wydawało mi się, że t e17cm to jednak mniej będzie. No nic trudno, kiedyś jak będzie kasa to się zmieni. Za taką cenę to ładnie wyglądają przynajmniej. Właściwie to źle się wyraziłam bo pracowicie zacznie się dopiero od kwietnia bo wtedy mój mąż na stałe zjedzie do domu a tak to tylko coś sobota-niedziela podziała. Męczy mnie już ta weekendowość trochę zwłaszcza, że jestem zależna od innych. Jeszcze gdybym miała rodzeństwo czy tatę który by pomógł a tak jak nie zapłacę to nikt oprócz ślubnego do roboty nie stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.03.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Wy to już prawdziwie finiszujecie:) Mąż kończył płytki, ja byłam na spacerze, porobiłam zdjęcia, jutro gdy je ogarnę to wrzucę. Co do paneli do biorę pod uwagę dwa typy dwóch podobnie brzmiących firm: Prego i Parador - obie jednakowo mi nieznane, ale ich panele to mistrzostwo w naśladowaniu drewna, wiec albo te, albo żadne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.03.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Wy to już prawdziwie finiszujecie:) Co do paneli do biorę pod uwagę dwa typy dwóch podobnie brzmiących firm: Prego i Parador jeszcze nic nie piłam, a za pierwszym razem przeczytała PREDATOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.03.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Prawdziwy Predator - wymiata nieźle:) Już nie cierpię z powodu paneli, bo przekonałam się, że mogą byc ładne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 18.03.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Agalind, sama??? No to tym bardziej podziwiam. Budowanie uświadomiło mi, że nie mam wyobraźni przestrzennej... Jak możesz wrzucić więcej zdjęć, to będę wdzięczna. Czy jak jest pasek płytek a dalej ściana to płytki są zlicowane ze ścianą? Możesz pokazać łączenie szlifowanych płytek? WIdzę ile błędów popełniliśmy w dolnej łązience i nie chciałabym ich powtarzać...Wrzuciłam do mojego dziennika układ mojej łazienki, proszę zerknij i podpowiedz jak to zrobić, żeby nie były płytki do sufitu. co ze ścianą kolankową?Gdzie zamawiałaś swoje płytki, przez internet?Pozdrawiam i przepraszam z góry za taką ilość pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 18.03.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Pergo to Ardea wybrała, my kupiliśmy Balterio Nie raz mowilam, ze nie nadążam za Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.03.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Nie martw się MSU ja tez:)Ale do Agi dziennika ostatnio często zagladac się pogapić chociaz nawet jak nie czytam i nie piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.03.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 (edytowane) Agalind, sama??? No to tym bardziej podziwiam. Budowanie uświadomiło mi, że nie mam wyobraźni przestrzennej... Jak możesz wrzucić więcej zdjęć, to będę wdzięczna. Czy jak jest pasek płytek a dalej ściana to płytki są zlicowane ze ścianą? Możesz pokazać łączenie szlifowanych płytek? WIdzę ile błędów popełniliśmy w dolnej łązience i nie chciałabym ich powtarzać... Wrzuciłam do mojego dziennika układ mojej łazienki, proszę zerknij i podpowiedz jak to zrobić, żeby nie były płytki do sufitu. co ze ścianą kolankową? Gdzie zamawiałaś swoje płytki, przez internet? Pozdrawiam i przepraszam z góry za taką ilość pytań. Sama sobie to wymyśliłam,ale było o tyle prościej, ze żadnych dekorów i tylko jeden kolor;) U nas płytki sa max. do wysokości kabiny prysznicowej. Wc mamy na kominie, więc tylko tutaj płytki sa do sufitu, bo bardziej mi to pasowało. Gdybym skońcczyła je wcześniej czegoś by brakowało. Poniżej kilka zdjęć: http://img694.imageshack.us/img694/9622/img0013lun.jpg http://img267.imageshack.us/img267/1737/img0012ww.jpg http://img807.imageshack.us/img807/5989/img0014sm.jpg http://img703.imageshack.us/img703/9990/img0016kih.jpg http://img10.imageshack.us/img10/2867/img0026pv.jpg <a href=http://img854.imageshack.us/img854/884/img0030qi.jpg' alt='img0030qi.jpg'> Zlicowanie płytek i ściany (płyta k-g): http://img714.imageshack.us/img714/1867/img0038bs.jpg Klesia, będe na budowie to zrobię zdjęcia narożników, bo nie mam. Edytowane 18 Marca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.03.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Aga Twoja łazienka cieszy moje oczy;) A nie masz jakichś nowych fotek?? ps. może być coś innego niz łazienka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.03.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Aga Twoja łazienka cieszy moje oczy;) A nie masz jakichś nowych fotek?? ps. może być coś innego niz łazienka;) Moje oko też baaardzo cieszy:) Na razie nie ma nowych fotek, bo ekipa zrobiła sobie wczoraj wolne. Zasłużyli:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.03.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Aga, a co będzie naprzeciwko wanny, bo coś tam widac, ale nie wiadomo co to:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.03.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Aga, a co będzie naprzeciwko wanny, bo coś tam widac, ale nie wiadomo co to:) Nie wiem o co pytasz:confused: Na przeciwko wanny (miedzy wc a oknem) stanie jakieś krzesło/ ławka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts