Ardea 18.03.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Nie wiem o co pytasz:confused: Na przeciwko wanny (miedzy wc a oknem) stanie jakieś krzesło/ ławka. Na jednym ze zdjęc wanny, coś wystaje na przeciwległej ścianie, widac kawałek... jakiś róg szafki, ścianka z płytek. Siedzisz w wannie patrzysz w prawo i widzisz ... o to pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.03.2012 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Ok, przyjrzałam się dokładnie i chyba juz wiem o co chodzi:http://img267.imageshack.us/img267/1737/img0012ww.jpgTo obudowa stelaża do wc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.03.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 O to chodziło, myślałam, że jeszcze nam czegoś nie pokazałaś Kiedy wklejają lustro, oświetlenie wybrane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.03.2012 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Lustro chcę zrobić przy okazji zamówienia na drzwi do dolnej kabiny i tego przeszklenia we wiatrołapie. Wysłalam zapytanie zeby sie zorientować ile cała ta przyjemnosć będzie mnie kosztowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.03.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Lustro okazało się u nas jakąś 1/3 ceny całości, najdroższe były jakieś dystanse, listwy i kleje a braliśmy takie najzwyklejsze w świecie 56x79 :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.03.2012 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Lustro okazało się u nas jakąś 1/3 ceny całości, najdroższe były jakieś dystanse, listwy i kleje a braliśmy takie najzwyklejsze w świecie 56x79 :/ Chyba żartujesz:jawdrop: W sumei nigdy sie nad tym nie zastanawiałam, ale wydawało mi sie, ze to nie jest jakiś kosmos cenowy. U nas 2 lustra i to wcale niemałe (135x70cm i 180x80cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.03.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Samo lustro kosztowało 58zł, ostateczna cena ... 170 :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.03.2012 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Pumpaluna, lustro wklejaliście, a te dystanse do poziomowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.03.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Pumpaluna a to 56x79 to rozmiar lustra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.03.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Nic nie powiem, mam 5 dośc dużych luster:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.03.2012 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Nic nie powiem, mam 5 dośc dużych luster:o Reszty nie liczę. Te 2 to takie "na teraz";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.03.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Hmm miałam zamiar zrobić lustra dziewczynom w pokojach, przy garderobach ale coś czuję że chyba mi przejdzie;)Tak sobie to sprytnie wymyśliłam, że będą lustra w łazienkach, w wiatrołapie i gdzies musi byc jakies duże żeby się w całości przejrzeć. No i pomyślałam że dziewczyny by się cieszyły z własnych (Wika teraz ma i sobie bardzo chwali;)) No i o naszym pokoju myślałam;) Robicie gdzieś w domu takie duże lustro żeby objąć całą sylwetkę??Teraz w bloku mam w korytarzu ale w domu... nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.03.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Ja mogę garderobiane zostawic na później, ale pozostałe 4 będą wklejane, wiec muszą byc. Planuję 2 lustra obejmujące całą sylwetkę - wiatrołap i garderoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.03.2012 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Robicie gdzieś w domu takie duże lustro żeby objąć całą sylwetkę?? W wiatrołapie i garderobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.03.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Kurcze no własnie w wiatrołapie nie mam miejsca na duże lustro:/Na jednej ściance chcę dać lustro i pod nim szafkę niedużą tak żeby móc torebkę odstawić czy odłożyć klucze, na drugiej wieszak na podręczne kurtki i pod nim ławkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 18.03.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 My również mamy duże 2 lustra w górnej łazience i do tego na zamówienie musimy zrobić drzwi prysznicowe (skos) - boję się pomyśleć ile to nas będzie kosztowało. Lukarna - ja bym do pokoi dziewczynek kupiła lustra z Ikea - masz do wyboru dużą ilość i w miarę przystępne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.03.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 O mogę w garderobie przy wiatrołapie zrobić duże, może byc nawet jakies niezbyt reprezentacyjne bo tylko domownicy będą tam wchodzić Kupię sobie jakieś używane może, hmm tzn z duszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.03.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Pumpaluna, lustro wklejaliście, a te dystanse do poziomowania? nie wiem gdzie te dystanse szły i czy to na 100% się tak nazywa, wiem że pod spodem jakieś takie specjalne listewki były żeby wszystko grało. Wiem że to było na zasadzie że lustro nie zacznie matowieć czy nie wyjdą po czasie jakieś plamy. Lustro bez szlifowania ramki w koło i bez maty grzejnej pod spodem. Tylko klej specjalny do wilgotnych pomieszczeń Dziewczyny ale przecież inne lustra w domu można zawieszać a nie koniecznie wklejać to i taniej wyjdzie. Tak jak pisałam - sama tafla nie jest jakoś mega droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.03.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Lukarna - ja bym do pokoi dziewczynek kupiła lustra z Ikea - masz do wyboru dużą ilość i w miarę przystępne ceny. O widzisz lustrom ikeowskim się nie przyglądałam nigdy - to jeszcze nie ten etap. Po prostu wymysliłam że fajnie by było gdyby miały... Nawet w tym celu Starszej nieco garderobę zmniejszam aby miała widok z dystansu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.03.2012 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Żeby lustro nie dostało plam trzeba użyć specjalnego kleju bez rozpuszczalników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts