pumpaluna 20.03.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Esiak w jakiej szkole jest tak fajnie? Ardea, wyceny na QS nie braliśmy ale tam sama listwa na metrze 15zł droższa była. Tu mamy wycenę 12tys za całość materiału + robociznę także ten tego, mało nie jest ale panele moim zdaniem cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.03.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Esiak no to mnie nie znasz;) Czego się podejmuję to zawsze robię to na 101% po godzinach, w weekendy, bezpłatnie, więc nie masz szans na tego typu rozrywkę w pracy. Laptopy (prywatne do zadań służbowych) stoją na biurkach, bo dzienniki są w wersji elektronicznej. W większości zawodów jest odwrotnie ma się służbowego laptopa do prywatnych celów;) Ten zawód to misja, inaczej tego nazwać nie można, chyba że chce się być olewaczem Pumpaluna, to ile metrów tych paneli zamówiłaś? A Balterio znam od dawna i rzeczywiście ładne. Poczytałam o moich i same dobre opinie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.03.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Ten zawód to misja, inaczej tego nazwać nie można, chyba że chce się być olewaczem zdecydowanie misja i to tylko dla tych z powołaniem lub jak twierdzi moja kuzynka dla desperatów idealistów którzy tyrają za grosze, są zdani na przemiłe zachowania uczniów, nie mają praw a tylko obowiązki a dziękuję usłyszą od 1% absolwentów. Pumpaluna, to ile metrów tych paneli zamówiłaś? A Balterio znam od dawna i rzeczywiście ładne. Poczytałam o moich i same dobre opinie:) jak się nie mylę to wyszło nam 98m2; cena była konkurencyjna, panele nie odbiegały opinią od QS a miały lepszą niż te zwykłe na które było nas stać no a jak wyszły nam taniej za panel 9mm niż QS 7mm to decyzja była prosta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.03.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Ja znalazłam takie niszowe panele, ale ładniejszych nigdy nie widziałam, jakościowo też podobno czołówka, nie wiem dlaczego wyłącznie o QS się słyszy. U mnie mniej tych paneli będzie, jeszcze dokładnie nie liczyłam, ale chyba ok. 50-60m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.03.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 No ja myślałam, że u nas też będzie mniej ale cóż, na myśleniu się skończyło. A cenowo te Twoje panele to plasują się bardziej w stylu QS czy Krono? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.03.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Nie wiem po ile Krono, teraz mam Eggera i jakościowo bez zarzutu, ale wizualnie to do p. się nie umywa, niestety cenowo też nie, ale Parador jest tak ładny, ze jestem gotowa zapłacić te 120-130zł (jak na laminowane panele to dość drogo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 20.03.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Ardea - drogie te panele, naprawdę warte są tych pieniędzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.03.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Oj no to drogie. QS te lepsze u nas przy robociźnie komfortu szło za 86zł kupić z v-fugą. Krono to połowa tej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.03.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Ardea - drogie te panele, naprawdę warte są tych pieniędzy? Nie mam pojęcia:( ilość paneli ograniczyłam do minimum, tylko tu gdzie podłogówka i szczerze mówiąc nigdzie nie znalazłam takich, które bym zaakceptowała, te były pierwsze i jedyne, które mi się podobają. Mają realistyczne fugi, strukturę łudząco podobną do drewna, nawet w dotyku są szlachetniejsze... ale czy warte takiej kasy nie wiem. Myślałam, żeby nie wydać więcej niż 100 na panele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.03.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 A ja pamiętam jak mówiłaś, że moje balterio drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 20.03.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 QS oglądałam na żywo i porównywałam do Barlinka Dąb Amber, naprawdę były niezłe jak na panele. Twoje Ardea to faktycznie muszą być jak drewno za tą cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.03.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 U nas QS to tylko na pojedynczych dechach można było zobaczyć a te nase akurat mieli na wystawce takiej z metr na metr i to mnie akurat przekonało. Była też opcja na dole droższe QS a góra egger ale w tych się zakochałam zwłaszcza po dokładnym wymacaniu. Bo ja to jak facet trochę jestem, muszę zlustrować i pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.03.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Jeszcze nie takie moje, zobaczę za ile uda mi się je kupić, może trafię wreszcie na jakąś promocję jak Pumpaluna:p Ja wszystkie z V fugami, które sobie upatrzyłam porównywałam na żywo i te od razu rzuciły mi się w oczy, a kompletnie ich nie znałam, byłam nastawiona na QS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.03.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 A pamiętacie jak ja miałam już zamawiać QS i wyniosłam je na światło dzienne. he he he, to by była porażka gdybym je zamówiła, ach jak dobrze że ten sprzedawca się naparł żebym je do domu zawiozła i pod oknem położyła. Wiedział chłopak co robi! A swoją drogą promocja nam się świetna trafiła bo gdyby nie to byłby QS najtańszy ze względu na cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.03.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Pumpaluna, nie strasz, że w domu mi zbrzydną, zresztą na dużej powierzchni też mogą gorzej wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.03.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Ardea te moje w sklepie wyglądały jakby miały delikatny odcień szarości a w domu wyglądały na mysie, jakby wieki nie były myte, takie brudasy-burasy. Pan w komforcie powiedział, że to ich sklepowe światło to takie mocno przekłamane i wszystkie inne panele które rozważaliśmy mieliśmy wypożyczone żeby pod oknem machnąć czy w mieszkaniu pod żyrandol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.03.2012 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Wybraliśmy na dół QS z 4str. v-fugą , bo jak na panele całkiem nieźle wyglądały. Ładnie widoczna jest struktura "drewna". Układałam w domu przy swietle dziennym i sztucznym i baaaaardzo mi sie podobaja. Zobaczymy jak bedą na większej powierzchni wyglądać. Do góry poszedł Krono, bo tańszy:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.03.2012 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Dzisiaj proszę trzymać kciuki, bo spotykam się ze stolarzem w sprawie kuchni. W piątek Pan nr 2 ma się pojawić. Z tym drugim to telefonicznie nadajemy na tych samych falach. Zobaczymy jakie wrażenie zrobi Pan nr 1;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.03.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Aga, poproszę wścibsko, podziel się wyceną Nie wiem czy mam moją w pełni akceptować czy jeszcze negocjować. Kciuki trzymamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.03.2012 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Oczywiście podzielę się wyceną Liczę tylko, że nie dostane zawału;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts