Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Esiak no to mnie nie znasz;) Czego się podejmuję to zawsze robię to na 101% po godzinach, w weekendy, bezpłatnie, więc nie masz szans na tego typu rozrywkę w pracy. Laptopy (prywatne do zadań służbowych) stoją na biurkach, bo dzienniki są w wersji elektronicznej. W większości zawodów jest odwrotnie ma się służbowego laptopa do prywatnych celów;) Ten zawód to misja, inaczej tego nazwać nie można, chyba że chce się być olewaczem

;)

Pumpaluna, to ile metrów tych paneli zamówiłaś? A Balterio znam od dawna i rzeczywiście ładne. Poczytałam o moich i same dobre opinie:)

Ten zawód to misja, inaczej tego nazwać nie można, chyba że chce się być olewaczem

zdecydowanie misja i to tylko dla tych z powołaniem lub jak twierdzi moja kuzynka dla desperatów idealistów którzy tyrają za grosze, są zdani na przemiłe zachowania uczniów, nie mają praw a tylko obowiązki a dziękuję usłyszą od 1% absolwentów.

Pumpaluna, to ile metrów tych paneli zamówiłaś? A Balterio znam od dawna i rzeczywiście ładne. Poczytałam o moich i same dobre opinie:)

jak się nie mylę to wyszło nam 98m2; cena była konkurencyjna, panele nie odbiegały opinią od QS a miały lepszą niż te zwykłe na które było nas stać no a jak wyszły nam taniej za panel 9mm niż QS 7mm to decyzja była prosta.

Ardea - drogie te panele, naprawdę warte są tych pieniędzy?

Nie mam pojęcia:( ilość paneli ograniczyłam do minimum, tylko tu gdzie podłogówka i szczerze mówiąc nigdzie nie znalazłam takich, które bym zaakceptowała, te były pierwsze i jedyne, które mi się podobają. Mają realistyczne fugi, strukturę łudząco podobną do drewna, nawet w dotyku są szlachetniejsze... ale czy warte takiej kasy nie wiem. Myślałam, żeby nie wydać więcej niż 100 na panele...

U nas QS to tylko na pojedynczych dechach można było zobaczyć a te nase akurat mieli na wystawce takiej z metr na metr i to mnie akurat przekonało. Była też opcja na dole droższe QS a góra egger ale w tych się zakochałam zwłaszcza po dokładnym wymacaniu. Bo ja to jak facet trochę jestem, muszę zlustrować i pomacać :D

Jeszcze nie takie moje, zobaczę za ile uda mi się je kupić, może trafię wreszcie na jakąś promocję jak Pumpaluna:p

Ja wszystkie z V fugami, które sobie upatrzyłam porównywałam na żywo i te od razu rzuciły mi się w oczy, a kompletnie ich nie znałam, byłam nastawiona na QS.

A pamiętacie jak ja miałam już zamawiać QS i wyniosłam je na światło dzienne. he he he, to by była porażka gdybym je zamówiła, ach jak dobrze że ten sprzedawca się naparł żebym je do domu zawiozła i pod oknem położyła. Wiedział chłopak co robi! A swoją drogą promocja nam się świetna trafiła bo gdyby nie to byłby QS najtańszy ze względu na cenę.

Ardea te moje w sklepie wyglądały jakby miały delikatny odcień szarości a w domu wyglądały na mysie, jakby wieki nie były myte, takie brudasy-burasy. Pan w komforcie powiedział, że to ich sklepowe światło to takie mocno przekłamane i wszystkie inne panele które rozważaliśmy mieliśmy wypożyczone żeby pod oknem machnąć czy w mieszkaniu pod żyrandol.

Wybraliśmy na dół QS z 4str. v-fugą , bo jak na panele całkiem nieźle wyglądały. Ładnie widoczna jest struktura "drewna". Układałam w domu przy swietle dziennym i sztucznym i baaaaardzo mi sie podobaja. Zobaczymy jak bedą na większej powierzchni wyglądać.

Do góry poszedł Krono, bo tańszy:oops: