Ardea 21.03.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Czerwone winko działa przeciwzawałowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.03.2012 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 (edytowane) Ale to dopiero wieczorem, bo muszę na budowę jakoś dojechać Poza tym w pracy przecież jestem;) Nie ma szans na prewencję Edytowane 21 Marca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.03.2012 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 (edytowane) Dostałam ofertę na przeszklenie w wiatrołapie, lustra i drzwi do kabiny w dolnej łazience. Przeszklenie i drzwi w kilku wariantach, co daje różnicę w cenie do 1000zł na każdej z tych rzeczy Zachcialo mi się szyb... Luster mam ponad 2,5m2 i wyszło za to 730zł. Dużo to? Jest jeszcze iskierka nadziei, bo ta firma to miała być ta droższa... Edytowane 21 Marca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.03.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 A te 730zł to już lustra z klejami i wszystkimi przygwizdami? Bo jeśli tak to chyba cena przyzwoita przy moich 160zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.03.2012 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Pumpaluna, niby wszystko w cenie. Muszę pojechać i pogadać. Dostałam jeszcze drugą ofertę (na tą firmę liczyłam) i każda pozycja jest tańsza, co cieszy:). Choć chyba w lustrach nie policzyli wszystkiego, bo wyszło im 470zł. Coś tanio patrząc ile Ty zapłaciłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.03.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Jak spotkanie ze stolarzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.03.2012 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Jestem po rozmowie w sprawie kuchni z Panem nr 1. Ogólnie jestem zadowolona. Facet zorientowany, rzeczowy i miał swoje pomysły. No i wiedział o czym mówię Do końca tygodnia powinnam dostać wizualizacje i dokładną wycenę. Termin realizacji 6 tygodni, ale teraz mają dużo zamówień, wiec może trochę się przesunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.03.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Mój stolarz ma terminy 4-6 tyg. I po pierwszym zdaniu skwitował mnie "widzę, że wiemy o czym mówimy";) Nawet go nie spytałam czy robi wizualki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.03.2012 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Nawet nie pytałam o wizulaki. Sam zaproponował, że wyśle. Poza tym powiedział, ze ma jeszcze pewien pomysł, więc też narysuje. Na koniec stwierdził, że jeszcze kilka razy się pewnie spotkamy, bo się dobrze rozumiemy;) Jeśli cena orientacyjna będzie taka jak ta z wyceny to pewnie się spotkamy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.03.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Pumpaluna, niby wszystko w cenie. Muszę pojechać i pogadać. Dostałam jeszcze drugą ofertę (na tą firmę liczyłam) i każda pozycja jest tańsza, co cieszy:). Choć chyba w lustrach nie policzyli wszystkiego, bo wyszło im 470zł. Coś tanio patrząc ile Ty zapłaciłaś. może ta moja firma po prostu taka droga, ale fakt najlepsi są i produkty dobre więc nie szukałam gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 22.03.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Aga gdzie kupowałas grzejniki do łazienek,podziel sie wiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.03.2012 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Aga gdzie kupowałas grzejniki do łazienek,podziel sie wiedza Co mam sie nie podzielić Grzejniki kupowałam TU. Szybko i bardzo fajna obsługa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.03.2012 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 może ta moja firma po prostu taka droga, ale fakt najlepsi są i produkty dobre więc nie szukałam gdzie indziej Pojadę i pogadam. Może więcej sie dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 22.03.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Aga zbadaj sprawę co do luster. Jestem ciekawa ile zapłacisz, bo my również za 2-3 miesiące będziemy szukać Firma firmie nie równa, ale niektórzy to jak usłyszą że dom jednorodzinny to ceny też od razu wyższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.03.2012 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Jak coś ustalę to dam znać. Ale to może dopiero w przyszłym tygodniu, bo coś mnie wiosenne przeziębienie złapało. Chyba bedzie lepiej, jesli nie pójde nic załatwiać w tym stanie, bo jeszcze namieszam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.03.2012 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 (edytowane) Z rzeczy, które mi sie przypomniały ze spotkania ze stolarzem:- lepiej le mans niż magic corner, bo tańsze, lepiej przestrzeń wykorzystuje, mniej siły potrzeba żeby to wyciągnać, płynnie chodzi - co ja na to poradzę, ze magic mi się podoba?- uchwyty listwowe mają ostre zakończenia (sprawdziłam na swojej skórze, dosłownie) i kosztują 100zł/komplet. Frezowane 30zł Edytowane 22 Marca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 22.03.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Aga, daruj sobie załatwianie spraw jak coś Ciebie bierze - lepiej teraz podleczyć niż się rozłożyć na dobre. Życzę zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 22.03.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 A jednak te le mansy lepiej wykorzystują przestrzeń - ja zaznaczyłam do wyceny u nas magic corner , ale jeszcze nie mamy podpisanej umowy to może zmienię. Nam tego stolarz nie podpowiedział. Czekamy na jeszcze jedną wycenę i zobaczymy którego wybierzemy. Jeszcze mimo wszystko postaramy się sprawdzić w Ikea ile ta kuchnia by nas kosztowała. Ostatnio jak byliśmy w Ikea to w dziale kuchennym była kolejka, numerki, i byśmy czekali 1,5 h dlatego sobie darowaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.03.2012 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Wiem, dlatego watpię, ze w tym tygodniu coś załatwię. Choć w piątek muszę być w formie bo z kolejnym stolarzem sie spotykam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.03.2012 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 A jednak te le mansy lepiej wykorzystują przestrzeń - ja zaznaczyłam do wyceny u nas magic corner , ale jeszcze nie mamy podpisanej umowy to może zmienię. Nam tego stolarz nie podpowiedział. Czekamy na jeszcze jedną wycenę i zobaczymy którego wybierzemy. Jeszcze mimo wszystko postaramy się sprawdzić w Ikea ile ta kuchnia by nas kosztowała. Ostatnio jak byliśmy w Ikea to w dziale kuchennym była kolejka, numerki, i byśmy czekali 1,5 h dlatego sobie darowaliśmy. W Ikei le mans chyba się cały z szafki nie wysuwa, wiec się nie sugeruj. Lepiej w jakims studiu zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts