Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dostałam ofertę na przeszklenie w wiatrołapie, lustra i drzwi do kabiny w dolnej łazience. Przeszklenie i drzwi w kilku wariantach, co daje różnicę w cenie do 1000zł na każdej z tych rzeczy :sick: Zachcialo mi się szyb... :confused:

Luster mam ponad 2,5m2 i wyszło za to 730zł. Dużo to?

Jest jeszcze iskierka nadziei, bo ta firma to miała być ta droższa...

Edytowane przez agalind

Pumpaluna, niby wszystko w cenie. Muszę pojechać i pogadać.

Dostałam jeszcze drugą ofertę (na tą firmę liczyłam) i każda pozycja jest tańsza, co cieszy:). Choć chyba w lustrach nie policzyli wszystkiego, bo wyszło im 470zł. Coś tanio patrząc ile Ty zapłaciłaś.

Jestem po rozmowie w sprawie kuchni z Panem nr 1. Ogólnie jestem zadowolona. Facet zorientowany, rzeczowy i miał swoje pomysły. No i wiedział o czym mówię;) Do końca tygodnia powinnam dostać wizualizacje i dokładną wycenę. Termin realizacji 6 tygodni, ale teraz mają dużo zamówień, wiec może trochę się przesunąć.

Nawet nie pytałam o wizulaki. Sam zaproponował, że wyśle. Poza tym powiedział, ze ma jeszcze pewien pomysł, więc też narysuje. Na koniec stwierdził, że jeszcze kilka razy się pewnie spotkamy, bo się dobrze rozumiemy;)

Jeśli cena orientacyjna będzie taka jak ta z wyceny to pewnie się spotkamy;)

Pumpaluna, niby wszystko w cenie. Muszę pojechać i pogadać.

Dostałam jeszcze drugą ofertę (na tą firmę liczyłam) i każda pozycja jest tańsza, co cieszy:). Choć chyba w lustrach nie policzyli wszystkiego, bo wyszło im 470zł. Coś tanio patrząc ile Ty zapłaciłaś.

może ta moja firma po prostu taka droga, ale fakt najlepsi są i produkty dobre więc nie szukałam gdzie indziej

Z rzeczy, które mi sie przypomniały ze spotkania ze stolarzem:

- lepiej le mans niż magic corner, bo tańsze, lepiej przestrzeń wykorzystuje, mniej siły potrzeba żeby to wyciągnać, płynnie chodzi - co ja na to poradzę, ze magic mi się podoba?

- uchwyty listwowe mają ostre zakończenia (sprawdziłam na swojej skórze, dosłownie) i kosztują 100zł/komplet. Frezowane 30zł

Edytowane przez agalind

A jednak te le mansy lepiej wykorzystują przestrzeń - ja zaznaczyłam do wyceny u nas magic corner , ale jeszcze nie mamy podpisanej umowy to może zmienię. Nam tego stolarz nie podpowiedział. Czekamy na jeszcze jedną wycenę i zobaczymy którego wybierzemy. Jeszcze mimo wszystko postaramy się sprawdzić w Ikea ile ta kuchnia by nas kosztowała. Ostatnio jak byliśmy w Ikea to w dziale kuchennym była kolejka, numerki, i byśmy czekali 1,5 h dlatego sobie darowaliśmy.

A jednak te le mansy lepiej wykorzystują przestrzeń - ja zaznaczyłam do wyceny u nas magic corner , ale jeszcze nie mamy podpisanej umowy to może zmienię. Nam tego stolarz nie podpowiedział. Czekamy na jeszcze jedną wycenę i zobaczymy którego wybierzemy. Jeszcze mimo wszystko postaramy się sprawdzić w Ikea ile ta kuchnia by nas kosztowała. Ostatnio jak byliśmy w Ikea to w dziale kuchennym była kolejka, numerki, i byśmy czekali 1,5 h dlatego sobie darowaliśmy.

W Ikei le mans chyba się cały z szafki nie wysuwa, wiec się nie sugeruj. Lepiej w jakims studiu zobaczyć.