Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bylo 3, ale pierwszego skresliłam, bo cały czas mi przytakiwał i mowił, że "da sie zrobić". Obawiałam sie o efekt końcowy, tego "da sie zrobić";)

Wczoraj widziałam sie ze stolarzem, który zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, bo widać było, że sie rozumiemy i przedstawiał też swoje pomysły. W piętek spotkanie z trzecim stolarzem i wtedy już wybieram, bo nie chce mi sie więcej szukać. Poza tym parę tygodni potrzeba na realizację, wiec miło by było, gdyby zabrali sie za robotę;)

No my mamy też jednego takiego "wszystko da się zrobić" - pół roku temu się spotkaliśmy ale to tej pory nie widziałam frontów jakie bym chciała, za to wydzwania do mnie ostatnio często i mówi (co NIENAWIDZĘ) "szefowo". Ale cenowo był w miarę i robił u mojej koleżanki - sprawnie, szybko - ona jest zadowolona. Drugi stolarz no jest bardziej konkretny bo przywiózł nam front, teraz czekamy na wycenę, jedno ale chyba na tym froncie jest kijowy lakier bo szybko się porysał:( To musimy z nim obgadać.

Kupiłam grzejniki Terma Technologie Dexter biały (górna łazienka) i silver mat (dolna). Nie sa jakieś dizajnerskie, ale całkiem przyzwoicie wyglądają.

Blatu mam ok. 6mb.

Sama mam o czym myśleć a propos magica. Na pewno nie chcę z frontem zamontowanym na koszach, bo podobno po czasie opada (jest tańszy). Nerka zajmuje praktycznie cała szafke (mowa o szafce 110cm długosci) i mozesz wyciagnac gorna lub dolna półkę w zaleznosci od potrzeby. Przy magicu ciagniesz oba kosze na dwoch poziomach no i nie jest to takie płynne, bo najpierw ciagniesz za kosz, przesuwasz go i wtedy wyciagasz tylny kosz. Juz sama nie wiem. Cena to inna sprawa, ale to zawsze 600zł roznicy.

Magici sprawdzałam dla mnie ok. chociaż miejsca na nich mało, na nerki nie zwracałam uwagi, wiec nie mam porównania, ale przyjrzę się im bliżej, bo już sama nie wiem. A frezowanie zawsze podobało mi się bardziej niż uchwyty, ale wydawało mi się mniej wygodne, muszę sprawdzić czy są ostre.

Dzięki :)

Dlaczego odpadł Projekt instal?

Magici sprawdzałam dla mnie ok. chociaż miejsca na nich mało, na nerki nie zwracałam uwagi, wiec nie mam porównania, ale przyjrzę się im bliżej, bo już sama nie wiem. A frezowanie zawsze podobało mi się bardziej niż uchwyty, ale wydawało mi się mniej wygodne, muszę sprawdzić czy są ostre.

Nie wiem, moze ja miałam to wątpliwe szczęście, ale na brzegach uchwyty były ostre. Listwowe kosztują 100zł a frezowane 30zł, wiec jak sobie policzyłam te wszystkie szuflady to trochę mi tego wyszło;)

Też byłam zdecydowana na magica a teraz znów jest o czym myśleć. Miejsca na pewno mają mniej niz nerka.

To ja już pomniejszam w myślach wycenę o cenę uchwytów, bo frezy są ładniejsze;) Zobaczymy co doradzi stolarz, ale wszystko na razie przemawia za nerką, też by mi to pomniejszyło wycenę. Razem to pewnie ponad 1500 mniej, na lampy by było;)

Tu parę stówek, tam kilka i można gdzieś indziej wydać;)

Dobrze, ze mi o lampach przypomniałaś: zamiana magica na nerkę i mam spoty do holu. Coraz bardziej mi to pasuje;)

Edytowane przez agalind