Ardea 22.03.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Ja się nastawiłam na Paffoni i do góry pójdzie seria Level. Nie wiem czy do wannowej jest mi potrzebny termostat...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.03.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Przy dzieciach chyba warto, żeby się nie poparzyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.03.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Zobaczę jak wyjdzie cenowo, chociaż najpierw napuszczam wodę, potem sprawdzam i dopiero zanurzam się w wannie - ciężko się poparzyć, pod prysznicem to już inna sprawa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.03.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Dzieci lubią się bawic różnymi rzeczami i lepiej żeby sie nie poparzyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.03.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Moja koza będzie wystarczającym zagrożeniem;) Najlepiej jest wyjaśniać, innego sposobu nie ma, jak będą chciały to zawsze coś wymyślą Moja szwagierka gdzieś słyszała o przebiciach indukcji i dlatego jej nie kupuje;) lodówki Beko też wybuchały, a jednak ciągle się sprzedają. Mojej małej zawsze tłumaczę póki co skutkuje. Tylko balustrady i poręcze mnie przerażają, tu musi być w miarę bezpiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 22.03.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=9kJbvShZYsw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.03.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Cześć Aga:) O Twoich zdjęciach już nic nie napiszę bo się będę powtarzać Zapytam tylko: gdzie zakupiłaś te śliczne i praktyczne płytki piwniczne?? Tez chcę takie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.03.2012 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Dzień dobry:) O które płytki pytasz? Podłogowe to Kalisto Grafit K10 Opoczna, a ścienne to coś z Casto (kiedyś o nich pisałam; sa białe w delikatne paseczki jasno szare).Z Kalisto zrobiliśmy tez parapety w piwnicy, pralni i garazu. To w sumie gres techniczny, ale nie jest chropowaty, więc łatwo sie go czyści. Kupiłam w necie, jak chcesz to poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.03.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Ale na all kupowałaś czy gdzieś w sklepie internetowym? Tak o podłogę pytałam - podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.03.2012 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Lukarna, znalazłam sklep. Nie wiem jak teraz cenowo, ale jak kupowałam na przełomie roku to cena była dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.03.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Dzięki:) zapisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.03.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Tu parę stówek, tam kilka i można gdzieś indziej wydać Dobrze, ze mi o lampach przypomniałaś: zamiana magica na nerkę i mam spoty do holu. Coraz bardziej mi to pasuje;) a u mnie w magic jest tańszy 400zł niż nerki, ciekawe dlaczego taka różnica Aga, a inne baterie np. wannową czy umywalkowe też z termostatami? Ja chyba tylko prysznicową wezmę taką. Przy dzieciach chyba warto, żeby się nie poparzyły. u nas z termostatem tylko prysznicowa, w wannie to i tak dziecka samego się nie zostawia więc tu nie miałam nawet dylematu, zresztą ja to wchodzę do letniej wody i potem wrzątku dolewam, lubię jak jest taka gorąca że aż paruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.03.2012 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 a u mnie w magic jest tańszy 400zł niż nerki, ciekawe dlaczego taka różnica Może zależy od wielkości? Drugi stolarz potwierdził, ze nerki są tańsze. Chyba, że to taka atrakcja lokalnego rynku:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.03.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Ehh popatrzyłam na ostatnie zdjecia, jak slonce Ci wpada do salonu, tak domowo, cieplo, az sie chce zamieszkac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.03.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Parapety pasują idealnie, ale narożne okna robią furorę Słabo widać niestety panele, ale kolor śliczny. Jeśli u Ciebie jest brudno to przypomnij sobie etap tynkowania... ja mam tak teraz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.03.2012 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Oj, tak:yes: Ja już tam widzę kanapę Narobiliśmy się jak osły, ręce i każdy mięsień bolą jeszcze dziś, ale mimo wszystko sprzątanie tego domu było całkiem miłe i przyjemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.03.2012 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Parapety pasują idealnie, ale narożne okna robią furorę Słabo widać niestety panele, ale kolor śliczny. Jeśli u Ciebie jest brudno to przypomnij sobie etap tynkowania... ja mam tak teraz;) Tak świeciło słońce, że ciężko było zrobić zdjęcie podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 26.03.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Aga, jak pięknie słonecznie u Ciebie, aż ma się ochotę wlecieć na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.03.2012 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Zapraszam:) Tak świeciło, że w salonie mieliśmy 33st. C;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 26.03.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Temperatury jak w najgorętsze dni lata:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts