Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moja koza będzie wystarczającym zagrożeniem;) Najlepiej jest wyjaśniać, innego sposobu nie ma, jak będą chciały to zawsze coś wymyślą;)

Moja szwagierka gdzieś słyszała o przebiciach indukcji i dlatego jej nie kupuje;) lodówki Beko też wybuchały, a jednak ciągle się sprzedają. Mojej małej zawsze tłumaczę póki co skutkuje. Tylko balustrady i poręcze mnie przerażają, tu musi być w miarę bezpiecznie.

Dzień dobry:) O które płytki pytasz? Podłogowe to Kalisto Grafit K10 Opoczna, a ścienne to coś z Casto (kiedyś o nich pisałam; sa białe w delikatne paseczki jasno szare).

Z Kalisto zrobiliśmy tez parapety w piwnicy, pralni i garazu. To w sumie gres techniczny, ale nie jest chropowaty, więc łatwo sie go czyści. Kupiłam w necie, jak chcesz to poszukam.

Tu parę stówek, tam kilka i można gdzieś indziej wydać;) Dobrze, ze mi o lampach przypomniałaś: zamiana magica na nerkę i mam spoty do holu. Coraz bardziej mi to pasuje;)

a u mnie w magic jest tańszy 400zł niż nerki, ciekawe dlaczego taka różnica

Aga, a inne baterie np. wannową czy umywalkowe też z termostatami? Ja chyba tylko prysznicową wezmę taką.

Przy dzieciach chyba warto, żeby się nie poparzyły.

u nas z termostatem tylko prysznicowa, w wannie to i tak dziecka samego się nie zostawia więc tu nie miałam nawet dylematu, zresztą ja to wchodzę do letniej wody i potem wrzątku dolewam, lubię jak jest taka gorąca że aż paruje.

Parapety pasują idealnie, ale narożne okna robią furorę:) Słabo widać niestety panele, ale kolor śliczny. Jeśli u Ciebie jest brudno to przypomnij sobie etap tynkowania... ja mam tak teraz;)

Tak świeciło słońce, że ciężko było zrobić zdjęcie podłogi.