agalind 26.03.2012 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Strach pomyśleć co będzie latem;) Sauna fińska na Kaszubach:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.03.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 W gratisie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 26.03.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 To latem zapraszam do nas - u nas salon od strony północnej - nad czym trochę ubolewam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.03.2012 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Chociaż raz coś gratis będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.03.2012 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 To latem zapraszam do nas - u nas salon od strony północnej - nad czym trochę ubolewam:( U nas wyjście do ogrodu od strony wschodniej, więc tam będziemy się chować latem. Ta duża witryna centralnie na południe wychodzi. A wejście frontowe mamy od zachodu i tam planuję sobie ławeczkę postawić żeby grzać się w zachodzącym słoneczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 26.03.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Aga - to kiedy parapetówa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.03.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Aaaaaga, dopiero zajrzałam do Dziennika... no pięknie masz, jaka łaźnia?? A to jedno okno masz fix tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.03.2012 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Aga - to kiedy parapetówa... Oj , jeszcze trochę, ale dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.03.2012 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Aaaaaga, dopiero zajrzałam do Dziennika... no pięknie masz, jaka łaźnia?? A to jedno okno masz fix tak? Tak, to duże to fix. Wychodzi centralnie na południe. Stąd sauna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.03.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 A ja żadnego okna nie mam na jasno określoną str. świata;) same płd.-zach., płn.-wsch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.03.2012 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Zimą nie będziemy narzekać gdy słońce będzie zaglądać, ale latem będzie pewnie "ciepło";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.03.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Ja salon i jedno okno jadalni też od mocno nasłonecznionej strony, ale drugi tarasik planuję od północy (dla równowagi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.03.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Agalind no pięknie się salon prezentuje! Sofy i meble można już wstawiać Co Wam jeszcze zostało do zrobienia nim się przeprowadzicie? ps. odkurzacz przemysłowy? proszę o jakieś szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.03.2012 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Brakuje nam np. kuchni;), ale przede wszystkim prądu, bo cały czas nie mamy skrzynki:( Do lata powinni nas podłączyć, ale jak to wyjdzie to się okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.03.2012 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Odkurzacz przemysłowy chcemy wypożyczyć, żeby sprzątnąć porządnie cały ten syf pobudowlany. One lepiej ciągną i nie wyrzucają tego pyłu z powrotem. Zwykłym odkurzaczem tak nie dam rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.03.2012 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Znalazłam firmę, która wypożycza różny sprzęt i za odkurzacz przemysłowy chcą ok. 60zł za dobę. Polecają go do zbierania kurzu i pyłu. Będę musiała po świętach się wokół tego zakręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.03.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Chyba zapytam pana od którego mamy wypożyczony osuszacz czy nie ma też takiego odkurzacza, może weekend by starczył na wysprzątanie. Tyle, że gdzieś czytałam że nim lepiej sprzątać przed malowaniem i układaniem paneli, musiałabym w temacie bardziej pogrzebać. Te 60zł to dość dużo. Chociaż my teraz za osuszacz płacimy 70zł/doba (stargowaliśmy z 80 bo wzięliśmy na 2,5tygodnia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.03.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 U nas za wypożyczenie było 50zł, można nim zbierać resztki budowlane z którymi na pewno nie poradziłby sobie zwykły odkurzacz. Do lżejszych prac wykorzystujemy naszego starego Zelmera, ale nie ma porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.03.2012 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 (edytowane) Myślę, ze nawet 60zł to warto żeby się nie męczyć. Tyle się pyłu najadłam, że więcej już nie chcę Edytowane 27 Marca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.03.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Pan od osuszacza niestety takowego sprzętu nie posiada. Szkoda, że u nas nie ma wypożyczalni sprzętu tego typu bo bym z pewnością się "szarpnęła". Nasz wykonawca mówił, że to co zmieciemy ze ścian szczotką (a najlepiej miękkim dużym pędzlem) i szczotą z podłogi a potem odkurzymy i to powinno do grutnowania starczyć. Grunt ten, który pójdzie pod panele ma 'ponoć' związać te wszystkie pyły. No ale że ja wygodna jestem a przy mojej astmie zbyt dużo kurzu może się okazać zgubne to będę szukała jakiejś porządnej machiny. Jak do tej pory to wykonawca sam zamiatał i ogarniał po sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts