agalind 27.03.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Nie wiem skąd ten pył wychodzi, ale cały czas go pełno. Podobno po założeniu listew jest lepiej, ale to zrobimy po montażu drzwi, czyli w maju. Do tego czasu zostaje mop;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.03.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 u nas jak już pójdą panele to drzwi będą montować z dnia na dzień i zaraz później listwy. Może jakoś ujdzie z tym pyleniem. A podłogę pod panelami na bank zagruntowali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maldarec 28.03.2012 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Ja dobrze wiem skąd u mnie bierze się pył z garażu! bo do tej pory nie ma tam płytek, no i z łazienki na poddaszu, bo też do niedawna nie było tam płytek. Zdecydowanie polecam ułożenie podłóg we wszystkich pomieszczeniach przed wprowadzeniem, bo inaczej tak jak u mnie trzeba mopa trzymać w pełnej gotowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.03.2012 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 u nas jak już pójdą panele to drzwi będą montować z dnia na dzień i zaraz później listwy. Może jakoś ujdzie z tym pyleniem. A podłogę pod panelami na bank zagruntowali?? Gdybym zdecydowała się na drzwi od razu to nie musiałabym tyle czekać. A tak to kilka tygodni to potrwa, ale myślę, że warto, bo drzwi będą w całości drewniane. Zamówiliśmy ostatecznie u stolarza z okolicy. Zrobi je w takiej cenie, że nie mogliśmy sobie odmówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 28.03.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Czesc i czołem:) Przydałby sie maly update dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.03.2012 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Na razie nie ma o czym pisać, bo chwilowa przerwa w działaniu. Teraz będę czekać na update u Was:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.03.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Jak spotkania w sprawie kuchni? Zdrowie lepiej? Zazdroszczę Ci tych drzwi (już kolejnych;)) ja marzyłam o drewnie, ale nie znalazłam sprawdzonego stolarza, na którego byłoby mnie stać. Dębowe będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.03.2012 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 W sprawie kuchni jestem zdecydowana na 90%. Czekam jeszcze na odpowiedź (i cenę) kilku szczegółów. W tym tygdoniu chcę juz zamówić i zając kolejnymi sprawami na liście;) Drzwi będą dębowe:yes: Były do wyboru jeszcze sosnowe ciut tańsze, ale rysunek słojów i twardość dębu bardziej nam odpowiada. Do stolarza trafiliśmy przypadkiem a jak powiedział za ile nam zrobi te drzwi, to myślałam, ze się pomylił i zaraz doliczy mi wszystkie dodatki po kolei. A tu niespodzianka, bo cena była za całość z montażem (chowane zawiasy, zamek magnetyczny, częściowe przeszklenie, ościeżnica i opaska). Byliśmy u niego obejrzeć co robi i na razie jesteśmy zadowoleni. Jedyny minus to czas, ale wydaje mi się, ze warto czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.03.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Możesz zdradzić cenę? Mnie za sosnowe powiedział 1500 za dębowe 2500, za fornirowane dębem 1600. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.03.2012 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Całe dębowe z dodatkami, o których już pisałam wyszły 1160zł/szt (sosnowe 860zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.03.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Całe dębowe z dodatkami, o których już pisałam wyszły 1160zł/szt (sosnowe 860zł). Biorąc pod uwagę marże w studiach kuchennych to wszystko jest możliwe, ale wydawało mi się, że mój wykonawca nie jest aż tak drogi... a tu różnica ponad 100% Czy Twój stolarz działa globalnie (np. w łódzkim;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.03.2012 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Też nie mogłam uwierzyć w tą cenę, ale kolega który nam go polecił 2 lata temu zamawiał u niego drzwi, też dębowe, i płacił ok. 1000zł. Cały czas jestem w szoku. Obawiam się, że ekspansji jeszcze nie rozpoczął Ma zakład w małej wsi, ale zamówień całą masę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.03.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 U nas drzwi w okleinie dębowej kosztują ok 1200zł u stolarza który tylko drzwiami się zajmuje, całe dębowe za 2tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.03.2012 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Nie wiem skąd on ma ceny, ale widziałam jego drzwi i nie sa w okleinie na 100%. Pumpaluna, chociaż raz mam coś taniej od Ciebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.03.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 ja moje polskone mam w cenie sosnowych i całkowicie mnie to zadowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.03.2012 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 ja moje polskone mam w cenie sosnowych i całkowicie mnie to zadowala Drzwi z Polskone, które początkowo wybrałam są droższe niż dębowe od stolarza:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.03.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 mnie uratowały duże rabaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 28.03.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Aga, a jak tam ze schodami na gore, robilas juz wycene? Jakie zamierzasz zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.03.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Aga, no cenę masz super! wyślij tego stolarza potem do nas do poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.03.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Ja nadal mam nadzieję że kupię drzwi poniżej tysiąca więc ja na stolarza nie czekam;) Ale Esiak i Joannk na pewno by się z niego ucieszyli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts