agalind 29.03.2012 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Potrzebuję o wiele ostrzejszego grania, ale oczywiście Anathema trzyma poziom. Mój ulubiony numer z tej płyty (w sumie jedyny, który tak mi przypasował) to Untouchable 2:) Właśnie dlatego wolę Untouchable 1, bo ma pazur:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.03.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Ja na dole mam drzwi sztuk - 1 biorę wszystkie takie same. Aga, na jakie przeszklenie się zdecydowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.03.2012 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 (edytowane) U mnie na dole 3 sztuki. Przeszklenie białe matowe, wys. 8cm. Niektóre firmy do ciemniejszych drzwi proponują brązowe przeszklenie ale mi się to nie podoba. EDIT: No i skłamałam:oops: Przeszklenia mają 4cm:rolleyes: Edytowane 30 Marca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.03.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Nie spotkałam się z propozycją ciemnego przeszklenia i dobrze, bo na pewno bym nie skorzystała;) Pokaż jakiś wzór do porównania tych drzwi:). Ja spróbuję negocjować cenę za moje fornirowane, skoro w innych rejonach Polski da się o wiele taniej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.03.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 No u nas na dole to w sumie też 3 drzwi, z tym że każde z innej bajki wizualnie bo mamy łazienkowe z 1 szybką, przejściowe dom-wiatrołap z kilkoma i całkowicie zabudowane do spiżarni (te będą musiały być przycinane bo wejście pod schodami jest sporo niższe). No i nasza szynka to taka na grubość palca także wąziutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 29.03.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 To ile w sumie macie drzwi na obu poziomach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.03.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 No tak licząc to na dole też mam więcej - normalne bez szyby do wc, całkowicie szklane do wiatrołapu i łamane do spiżarni. Na górze 4 pary z przeszkleniem i jedne pełne oraz dwie pary łamanych. Do tego trzy pary drzwi zewnętrznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.03.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Do tego trzy pary drzwi zewnętrznych. to ładną ilość masz wyjść ewakuacyjnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.03.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 to ładną ilość masz wyjść ewakuacyjnych... 1 wejściowe (główne) 2 z kotłowni 3 między domem a garażem jeszcze zapomniałam o przeciwpożarówkach między garażem a kotłownią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.03.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 1 wejściowe (główne) 2 z kotłowni 3 między domem a garażem jeszcze zapomniałam o przeciwpożarówkach między garażem a kotłownią no to u mnie poza tymi drzwiami kotłownia-podwórko jest identycznie kupiłaś już drzwi p/pożarowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.03.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Nie kupiłam, ale znalazłam z certyfikatem za 900zł. Trochę jestem w szoku, taki mały domek, na parterze prawie wszystko otwarte a 14 par drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.03.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Mnie to pamiętam, że liczba m2 tynków zaskoczyła najmniej przyjemnie. Mały domek a wyszło tego po diable dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.03.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Widzisz Pumpaluna, że dużo mamy takich samych rzeczy:) rodzaj tynków, firmę piecową, wełnę, kibelki, podobną ilość drzwi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.03.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 I jeszcze się pochwalę, że przyszły już moje lampy i jestem zachwycona. Mogę śmiało polecić salon oświetleniowy , w prawdzie zajęło im to 14dni roboczych ale stały kontakt email i sposób zapakowania towaru wzorcowe więc przyplusowali. No i rabat fajny i ceny na niektóre rzeczy konkurencyjne mają. Teraz jeszcze zostało mi kupno jakiegoś kompletu do górnej łazienki bo mojego senso już nie było, plus coś na schody i korytarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.03.2012 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Była, widziałam i potwierdziłam zamówienie:wave: Drzwi drewniane są na 100% dębowe lub sosnowe:yes: Pytałam skąd ma taką cenę i czy ma las (wskazówka Pumpaluny)? Odpowiedział, że wie, że stolarstwo to tradycja rodzinna i mają swoje dojścia. Poza tym na Kaszubach drewno jest tańsze. Mam się nie martwić, nic się nie rozeschnie, drewno sezonowane, suszone i żadnego badziewia mi nie da. Znajomy, który 2-3 lata temu u nich robił jest zadowolony, nic mu się nie rozsycha. Facet sprawia wrażenie uczciwego, więc pozostaje mi czekać na moje drzwi:) Zamówiliśmy wg. tego wzoru: http://www.pol-skone.pl/store/productattributes/mx60_6201243b99c845c8e76b81eb5ccfe105.jpg Na górze będą w naturalnym kolorze a na dole pod kolor okien. Szkło białe matowe 4cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.03.2012 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Jak chodzi o drzwi to u nas:- 2 pary zewnętrznych + 1 między wiatrołapem i garażem- 5 par na poddaszu- 3 pary na parterze- 2 pary w piwnicyDo tego dojdzie jeszcze przeszklenie między wiatrołapem i holem i 1 para garderobianych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.03.2012 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Miało nie być, ale zrobiłam nowe wpisy w dzienniku. Zapraszam:) Byłam dziś o 7 rano na działce i wiecie jak tam ptaki śpiewają? Słońce świeciło, ptaki śpiewały, bosko po prostu. Najlepiej bym tam została:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 30.03.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Próba generalna udana Ha, teraz wieczory to wiesz, lampka wina, muzyczka i kominek zwróci się z nawiązką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.03.2012 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Wczoraj właśnie wina brakowało, bo muzyczka była:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.03.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Jak chodzi o drzwi to u nas: - 2 pary zewnętrznych + 1 między wiatrołapem i garażem - 5 par na poddaszu - 3 pary na parterze - 2 pary w piwnicy Do tego dojdzie jeszcze przeszklenie między wiatrołapem i holem i 1 para garderobianych. ale do piwnicy to chyba już leci jakiś masowy marketowiec, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts