Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U mnie na dole 3 sztuki. Przeszklenie białe matowe, wys. 8cm. Niektóre firmy do ciemniejszych drzwi proponują brązowe przeszklenie ale mi się to nie podoba.

EDIT: No i skłamałam:oops: Przeszklenia mają 4cm:rolleyes:

Edytowane przez agalind

No u nas na dole to w sumie też 3 drzwi, z tym że każde z innej bajki wizualnie bo mamy łazienkowe z 1 szybką, przejściowe dom-wiatrołap z kilkoma i całkowicie zabudowane do spiżarni (te będą musiały być przycinane bo wejście pod schodami jest sporo niższe). No i nasza szynka to taka na grubość palca także wąziutkie

I jeszcze się pochwalę, że przyszły już moje lampy i jestem zachwycona. Mogę śmiało polecić salon oświetleniowy , w prawdzie zajęło im to 14dni roboczych ale stały kontakt email i sposób zapakowania towaru wzorcowe więc przyplusowali. No i rabat fajny i ceny na niektóre rzeczy konkurencyjne mają. Teraz jeszcze zostało mi kupno jakiegoś kompletu do górnej łazienki bo mojego senso już nie było, plus coś na schody i korytarze.

Była, widziałam i potwierdziłam zamówienie:wave:

Drzwi drewniane są na 100% dębowe lub sosnowe:yes: Pytałam skąd ma taką cenę i czy ma las ;) (wskazówka Pumpaluny)? Odpowiedział, że wie, że stolarstwo to tradycja rodzinna i mają swoje dojścia. Poza tym na Kaszubach drewno jest tańsze. Mam się nie martwić, nic się nie rozeschnie, drewno sezonowane, suszone i żadnego badziewia mi nie da. Znajomy, który 2-3 lata temu u nich robił jest zadowolony, nic mu się nie rozsycha. Facet sprawia wrażenie uczciwego, więc pozostaje mi czekać na moje drzwi:)

Zamówiliśmy wg. tego wzoru: http://www.pol-skone.pl/store/productattributes/mx60_6201243b99c845c8e76b81eb5ccfe105.jpg

Na górze będą w naturalnym kolorze a na dole pod kolor okien. Szkło białe matowe 4cm.

Jak chodzi o drzwi to u nas:

- 2 pary zewnętrznych + 1 między wiatrołapem i garażem

- 5 par na poddaszu

- 3 pary na parterze

- 2 pary w piwnicy

Do tego dojdzie jeszcze przeszklenie między wiatrołapem i holem i 1 para garderobianych.

ale do piwnicy to chyba już leci jakiś masowy marketowiec, co?