pumpaluna 30.03.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Ależ przepiękny ten wasz kominkowy ogień!!! CUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDOzdradzisz jaka będzie obudowa?no i napisz co to jest ten "kurzowstrzymywacz", czy może tak wygląda odkurzacz budowlany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.03.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Odkurzacze mnie nie kręcą ale ogień owszem:) Twój kominek pięknie go pokazuje - naprawdę bajka:) Skoro ptaszki śpiewają to dla mnie jest cudnie;) W końcu nie zdecydowałaś się na v-fugę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.03.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Pumpaluna, niestety w polecanym przez Ciebie salonie lamp, moich nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.03.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Moich wybranych do górnej łazienki też nie mieli. Muszę poszukać czegoś na miejscu bo i te do korytarza już wolę sprawdzić wielkościowo "naocznie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.03.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 A pochwalisz się jakie lampy kupiłaś? Niech się nacieszę Waszymi zakupami, bo do moich jeszcze daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.03.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 (edytowane) Moje to po części pokazywałam ale dobra, naśmiecę jeszcze raz Agalind W sumie to do dzeci mamy, do wiatrołapu też brakuje nam na górny korytarz, schody i korytarz na dole plus nieszczęsna łazienka (miały być senso ale zabrakło pojedynczych kinkietów) do kuchni: briluxy giganty już wam pokazywałam i tu jest moja porażka za to ten kitchen - prezent od mojej chrzestnej w realu re-we-la-cja, masywny, porządnie wykonany no i nie wiem czy ten czy salonowy bardziej ulubiony http://salonoswietleniowy.pl/image_func.php?img=gfx/9cb961ff7f25abf2e76af04f53b311a9.jpg&maxwidth=300 do salonu nad stolik kawowy http://salonoswietleniowy.pl/image_func.php?img=gfx/259498ea9af331ebaa1753c6181a6811.jpg&maxwidth=300 do salonu nad stół (w rzeczywistości te kulki są takie bombkowate i więcej dziurek mają a nie takie jak na obrazku kryształki) http://salonoswietleniowy.pl/image_func.php?img=gfx/0682d4e0a3728d98dadb75fc29a4d3d8.jpg&maxwidth=300 do łazienki nad lustro i zwis (jest boooski, właśnie zauważyłam że podrożał w 3tyg o 16zł!!!) http://salonoswietleniowy.pl/image_func.php?img=gfx/e3c37949a2bd1b3867bbf14a4086255a.jpg&maxwidth=300 http://salonoswietleniowy.pl/image_func.php?img=gfx/c65db82fcf20854fd93a07c28f1f5cb9.jpg&maxwidth=300 do sypialni http://salonoswietleniowy.pl/image_func.php?img=gfx/591c8361cc4da399a8a6ba38732f348b.jpg&maxwidth=300 lampki nocne (te akurat z allegro) http://img11.allegroimg.pl/photos/oryginal/21/50/51/57/2150515787 wzięliśmy też halogen z czujką do zamontowania przy garażu i takie najzwyklejsze po taniości na dom na taras na dole (chwilowe, kiedyś kupię ładne) Edytowane 30 Marca 2012 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.03.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Wszystkie mi się podobają Te żaróweczki gdzie w końcu kupiłaś? Te kinkiety (u Ciebie nad lustrem w łazience) też będę miała 70cm czerń połysk - 3 sztuki na klatce schodowej, gdy zamontujesz to powiedz jak świecą. Na elewację planuje jakieś ledy, mąż znalazł w miarę dobrze świecące, ale do czujnika ruchu nikt mnie nie przekona;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.03.2012 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 ale do piwnicy to chyba już leci jakiś masowy marketowiec, co? W piwnicy zamontowaliśmy już jakiś czas temu. Takie zwyczajne te drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.03.2012 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Ależ przepiękny ten wasz kominkowy ogień!!! CUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDO zdradzisz jaka będzie obudowa? no i napisz co to jest ten "kurzowstrzymywacz", czy może tak wygląda odkurzacz budowlany? Kurzowstrzymywacz to nasza jednostka centralna do odkurzacza centralnego. Szufelki podobno dzisiaj też już "uzbroili". Przemysłowy wypożyczymy po świętach i moze pyłu się pozbędziemy. Obudowa to tylko ramka z szarego kamienia (jak taki znajdę) wokół wkładu i parapet pod nim. No i wnękę też wyłożymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.03.2012 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Odkurzacze mnie nie kręcą ale ogień owszem:) Twój kominek pięknie go pokazuje - naprawdę bajka:) Skoro ptaszki śpiewają to dla mnie jest cudnie;) W końcu nie zdecydowałaś się na v-fugę? A nie widać, ze tam jest 4-stronna v-fuga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.03.2012 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Pumpaluna, śmieć sobie, bo moze mi się przydać jeszcze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.03.2012 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Dobra , lecę na shopping.... Casto, praktiker:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.03.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 A nie widać, ze tam jest 4-stronna v-fuga? Może widać, ja nie zauważyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.03.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Ardea poza tymi nocnymi wszystkie lampy kupiliśmy w salonie który linkowałam. Halogen z czujką na teraz żeby wieczorem nie świecić latarką jak zajeżdżamy. Teraz czeka nas kupno żarówek. Pewnie też po kieszeni to nas szarpnie ale na chwilę obecną uważam zakupy za udane i nie aż tak kosztowne bo wyrobiliśmy się spokojnie w 1,5tys Agalind bym nie wpadła, że to OC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 30.03.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Hejka, będę wdzięczna za te zdjęcia narożników.PozdrowieniaPS Pumpaluna, też mi się podobają Twoje lampy. Ja już bym wymieniła połowę swoich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.03.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Może widać, ja nie zauważyłam. Rzeczywiście kijowo na tych zdjeciach to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.03.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Ardea poza tymi nocnymi wszystkie lampy kupiliśmy w salonie który linkowałam. Halogen z czujką na teraz żeby wieczorem nie świecić latarką jak zajeżdżamy. Teraz czeka nas kupno żarówek. Pewnie też po kieszeni to nas szarpnie ale na chwilę obecną uważam zakupy za udane i nie aż tak kosztowne bo wyrobiliśmy się spokojnie w 1,5tys Agalind bym nie wpadła, że to OC Cena za lampy jak zawsze rewelacyjna. Jak Ty to robisz?! Chyba wszytskie te OC do siebie podobne:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.03.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Hejka, będę wdzięczna za te zdjęcia narożników. Pozdrowienia PS Pumpaluna, też mi się podobają Twoje lampy. Ja już bym wymieniła połowę swoich. Wrzucę u Ciebie jutro, bo nie mam przy sobie zdjeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.03.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Cena za lampy jak zawsze rewelacyjna. Jak Ty to robisz?! Chyba wszytskie te OC do siebie podobne:confused: kilka wieczorów siedziałam i porównywałam ceny wszystkich modeli, które mi się podobały, wybrałam sklep który miał wszystkie (w sumie miałam 3 takie) i wygrał ten gdzie koszyk był najtańszy a co do OC to... pierwszy raz widzę więc stąd moje zdziwienie aha - sprawdziłam u mnie w mieście nigdzie nie mają odkurzacza przemysłowego/budowlanego, zajeździmy naszą cobrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.03.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Aga, widok rozpalonego kominka - BEZCENNY.........Aż się rozmarzyłam:) Pumpaluna już wie że jej lampy mi się bardzo podobają;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts