agalind 01.04.2012 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 nie przymykaj po prostu za bardzo szybra w kominie... Już to przećwiczyliśmy i chyba działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.04.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Aga, napisz czym czyścice, nazwę preparatu, bo ja też sporo tej szyby mam i w razie czego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.04.2012 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Kupiłam w casto piankę, która nie spływa i rozpuszcza ten brud. Nie pamiętam jak sie nazywa, ale sprawdzę i napiszę. Sporo tych preparatów jest do wyboru, ale trafiliśmy na dobry od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.04.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Dzięki, niektórzy dostają jakieś preparaty od kominkowych, ale my nie dostaliśmy. Nawet przy szybach z kurtyna powietrzną nie ma co się łudzić, ze będzie superczysto, jak się chce widzieć dużo ognia to trzeba czyścić. Aga, wszędzie zrobiliście gładzie? Kiedy malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.04.2012 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Gładzie zrobiliśmy wszędzie oprócz piwnicy i garażu;) Góra pomalowana i możnaby meble wstawiać Dół będzie malowany po świętach. Do sypialni musimy jeszcze kupić wykładzinę, ale to dopiero jak trochę opanujemy pył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.04.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Esiak, a to z tym powietrzem to tylko we wkładach z płaszczem? Zdaje sie, ze u Was też będzie Lechma? Aga, no coś te kurtyny powietrzne w lechmach nie za bardzo działają, a ludzie jeszcze przymykają przepustnice w kominie i szyby się wtedy bardzo brudzą, poza tym aby, nie zagotować wody w płaszczu nie pali się przecież na maxa no syf na szybie się tak nie wypala.... Aga, wszędzie zrobiliście gładzie? Kiedy malowanie? my gładzie mamy wszędzie i chyba jeszcze przed świętami zacznę coś nie coś malować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.04.2012 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Aga, no coś te kurtyny powietrzne w lechmach nie za bardzo działają, a ludzie jeszcze przymykają przepustnice w kominie i szyby się wtedy bardzo brudzą, poza tym aby, nie zagotować wody w płaszczu nie pali się przecież na maxa no syf na szybie się tak nie wypala.... Mamy sporo podłogówki, więc jak sie okazało możemy palić całkiem nieźle i woda sie nie gotuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.04.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Mamy sporo podłogówki, więc jak sie okazało możemy palić całkiem nieźle i woda sie nie gotuje. przecież do podłogówki to i tak na zasilaniu dajesz mniejszą temp. niż do grzejników - więc to nie o to chodzi... jaki macie sterownik do lechmy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.04.2012 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Tak, masz rację. Źle to ujęłam. Oczywiście po osiągnięciu zadanej temp. ceipło idzie w cwu, podłogówkę i grzejniki. I woda się nie gotuje. Sterownik Tatarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.04.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Sterownik Tatarek. Tatarek, ale jaki model? przyda się później do porównania pracy naszych kominków... oczywiście z przepustnicą powietrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.04.2012 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Z przepustnicą. RT08, albo coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.04.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Z przepustnicą. RT08, albo coś takiego. o to najbardziej wypasiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.04.2012 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Wszyscy nam go doradzali, choć wizualnie kiepski. Chciałam Lechmę, ale niby Tatarek lepszy. Okaże sie w praniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.04.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 u nas parapety już zamontowane, ekipa kończy ich obróbkę, więc w przyszłym tygodniu będzie większa relacja zdjęciowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.04.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Agalind to ja bym prosiła nie tylko nazwę ale najlepiej od razu jakąś fotę poglądową butelki, jestem wzrokowcem i nazwy mogę nie pamiętać ale po buteleczce poznam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.04.2012 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Agalind to ja bym prosiła nie tylko nazwę ale najlepiej od razu jakąś fotę poglądową butelki, jestem wzrokowcem i nazwy mogę nie pamiętać ale po buteleczce poznam Będę na budowie to pstryknę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.04.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Wszyscy nam go doradzali, choć wizualnie kiepski. Chciałam Lechmę, ale niby Tatarek lepszy. Okaże sie w praniu;) lechma nie ma swoich sterowników, robi dla nich tatarek, a lechma tylko markuje je swoją nazwą... masz taki: http://lechma.com.pl/images/akcesoria/kominkowe/ster_rt08_kominek_lux2_d.jpg taki: http://lechma.com.pl/images/akcesoria/kominkowe/ster_rt08_kominek_d.jpg czy taki? http://lechma.com.pl/images/akcesoria/kominkowe/ster_rt08g_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.04.2012 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 u nas parapety już zamontowane, ekipa kończy ich obróbkę, więc w przyszłym tygodniu będzie większa relacja zdjęciowa Czekamy, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.04.2012 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 lechma nie ma swoich sterowników, robi dla nich tatarek, a lechma tylko markuje je swoją nazwą... masz taki: http://lechma.com.pl/images/akcesoria/kominkowe/ster_rt08_kominek_lux2_d.jpg taki: http://lechma.com.pl/images/akcesoria/kominkowe/ster_rt08_kominek_d.jpg czy taki? http://lechma.com.pl/images/akcesoria/kominkowe/ster_rt08g_d.jpg Mamy ten drugi, niestety. Chyba zatłukę tego kolesia. Skoro Tatarek robi dla Lechmy to dlaczego wcisnął nam ten najbrzydszy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.04.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 wrzucę jedną fotkę z komórki z przymierzania parapetu, słabe światło ale chyba w miarę udało mi się dopasować kolor do okien...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts