agalind 01.04.2012 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 wrzucę jedną fotkę z komórki z przymierzania parapetu, słabe światło ale chyba w miarę udało mi się dopasować kolor do okien...? Wygląda świetnie. Lapis nabiera rumieńców:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.04.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Esiak, świetnie dobrany kolor, ale usłojenie dziwne jak na orzech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.04.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Mamy ten drugi, niestety. Chyba zatłukę tego kolesia. Skoro Tatarek robi dla Lechmy to dlaczego wcisnął nam ten najbrzydszy???? to sterownik na stronie tatarka, widać, że są identyczne: http://www.tatarek.com.pl/img_produkty/ZRT8G.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.04.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Esiak, świetnie dobrany kolor, ale usłojenie dziwne jak na orzech. tzn..? mówisz, że mnie wrobili i to nie dąb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.04.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Esiak my w okolicy świąt tylko gruntem polecimy, a potem machina rusza już na wysokich obrotach. Dzisiaj sprzedaliśmy mieszkanie (po raz drugi oby szczęśliwy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.04.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Słoje parapetu nie wyglądają na orzech, a przecież z niego są zrobione, bo okna też imitacja orzecha - czy coś pokręciłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.04.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Słoje parapetu nie wyglądają na orzech, a przecież z niego są zrobione, bo okna też imitacja orzecha - czy coś pokręciłam? parapety są dębowe, a kolor dobierałem do okien, które są w orzechu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.04.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Esiak my w okolicy świąt tylko gruntem polecimy, a potem machina rusza już na wysokich obrotach. Dzisiaj sprzedaliśmy mieszkanie (po raz drugi oby szczęśliwy) my już mamy zagruntowane ściany pół na pół z farbą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.04.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 parapety są dębowe, a kolor dobierałem do okien, które są w orzechu... Teraz jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.04.2012 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 to sterownik na stronie tatarka, widać, że są identyczne: http://www.tatarek.com.pl/img_produkty/ZRT8G.jpg Napisałam do faceta, że ma nam zamienić sterowniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.04.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Esiak my w okolicy świąt tylko gruntem polecimy, a potem machina rusza już na wysokich obrotach. Dzisiaj sprzedaliśmy mieszkanie (po raz drugi oby szczęśliwy) jakiś większy zadatek wzięliście..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.04.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Napisałam do faceta, że ma nam zamienić sterowniki. poza tym lechma sprzedaje je 20zł netto taniej niż tatarek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.04.2012 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Esiak my w okolicy świąt tylko gruntem polecimy, a potem machina rusza już na wysokich obrotach. Dzisiaj sprzedaliśmy mieszkanie (po raz drugi oby szczęśliwy) Trzymam kciuki, żeby się tym razem udało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.04.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 może warto jeszcze kilka razy nie udanie sprzedać mieszkanie i zarobić na zachowanych zadatkach...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.04.2012 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Nie wiem, czy wiecie, ale macie do czynienia z "Olimpem Forum";) Kto te opisy wymyślił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.04.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Aga, po ile udało Ci się kupić Prolatex KABE...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.04.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Nie wiem, czy wiecie, ale macie do czynienia z "Olimpem Forum";) Kto te opisy wymyślił? jaśnie góro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.04.2012 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Aga, po ile udało Ci się kupić Prolatex KABE...? Chyba mnie pomyliłeś z Ardeą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.04.2012 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 jaśnie góro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.04.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Chyba mnie pomyliłeś z Ardeą. fakt! Ty malujesz nubilesem! sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts