pumpaluna 01.04.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Tym razem mieszkanie sprzedajemy znajomym. Jutro podpisujemy umowę. Esiak bo mojego męża dalej nie ma (znaczy jest tylko w weekendy) a i osuszacz dopiero wczoraj przestał chodzić. W sumie zostało mu jeszcze przetarcie salonu, korytarza i wiatrołapu i można gruntować ale to jak zjedzie do domu na święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.04.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Tym razem mieszkanie sprzedajemy znajomym. Jutro podpisujemy umowę. Esiak bo mojego męża dalej nie ma (znaczy jest tylko w weekendy) a i osuszacz dopiero wczoraj przestał chodzić. W sumie zostało mu jeszcze przetarcie salonu, korytarza i wiatrołapu i można gruntować ale to jak zjedzie do domu na święta. czyli pracowite święta się zapowiadają...? a to nawet chyba lepiej niż siedzieć przed stołem i się obżerać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.04.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Pumpaluna to za ile w końcu udało Ci się kupić genderke..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.04.2012 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Ja to na budowie się nie pojawię dopóki trochę nie odpyli i nie odkurzy - raz że mam astmę a dwa że teraz zap.oskrzeli mnie złapało i wszelkie pyły mogłyby mnie uziemić na długie tygodnie A co do styro to ostatecznie kupowaliśmy genderkę 032 po 170zł brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.04.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 A co do styro to ostatecznie kupowaliśmy genderkę 032 po 170zł brutto cena bardzo, ale to bardzo dobra 8 zł taniej niż my... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.04.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Braliśmy w tym tygodniu i myślę, że dostałam taką cenę bo firma musiała jakiś limit przeskoczyć a może sprzedawcy do premii brakowało w każdym bądź razie cena wyjściowa była o 12zł/m3 drożej i nawet nie musiałam mocno negocjować. U mnie lokalnie za genderkę 032 chcieli 209.99 i jeszcze za transport na budowę doliczali 100zł a Ci za darmo dowiozą bo minimum logistyczne i z fabryki dowiozą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.04.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 tym bardziej, że my kupowaliśmy styro w listopadzie, a przecież wszystko poszło w górę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.04.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Od 1 kwietnia znowu podwyżka poszła, tutaj facet w znajomej hurtowni powiedział że u nich info o 10% przyszło na genderkę a w sklepie internetowym pan mi pisał że od 10kwietnia będzie u nich 15% drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.04.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Jak od 1 kwietnia to może to Prima Aprilis;) Bardzo się cieszę, że tyle rzeczy udało nam się kupic w ubiegłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.04.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Witam się tutaj bo nie wiem czy dotrę do siebie:) I nie na swoim kompie jestem i dziwnie mi sie pisze:/Ardea mądralińska ta Twoja pięciolatka;) Pumpaluna trzymam kciuki za Ciebie nieustająco jakby co:) Hmm myslalam że jestem w Bławatku ale chyba nie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.04.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Hmm myslalam że jestem w Bławatku ale chyba nie W sumie nie, ale nie jest chyba tak źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.04.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Moja pięciolatka taka normalna, ma słabe i mocne strony:) Ostatnio jakoś nas mylą, a raczej nasze domki i pomysły wykończeniowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.04.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 No przecież sie nie skarżę no nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.04.2012 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Ostatnio jakoś nas mylą, a raczej nasze domki i pomysły wykończeniowe:) Jakoś to przeżyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.04.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Jakoś to przeżyję Mnie się nawet podoba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.04.2012 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Pewnie, że tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.04.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Ja to mam powód do dumy, że mnie porównują z osobą, która ma taką łazienkę i taki kominek i taką blaszkę na dachu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.04.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Znowu zaczynacie????????? :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.04.2012 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Znowu zaczynacie????????? :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.04.2012 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ja to mam powód do dumy, że mnie porównują z osobą, która ma taką łazienkę i taki kominek i taką blaszkę na dachu ... Po samych Twoich opowieściach jak Bławi bedzie wyglądać sie cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts