Ardea 02.04.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ja tylko tak mówię, a ostatecznie zobaczysz półki za k-g. a w nich figurki afrykańskich bożków w świetle kryształowych halogeników;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.04.2012 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 zapomniałaś o ołtarzu dla tv:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.04.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 I jeszcze ledy wokół łóżka, wanny i schodów o skomplikowanym podwieszeniu sufitu w każdym pomieszczeniu nie zapominając;) Kiedyś opisałam w komentach spostrzeżenia z elewacji domów, teraz chyba się pokuszę o TOP TRENDY wnętrz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.04.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 ej a jaki to ołtarz dla TV? bo nie wiem czy u mnie jakiś taki nie wyjdzie bo ma być płyta na ścianie i na niej tv zawiśnie ale na razie postawimy nasz stary poczciwy na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.04.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Trendy jest miec jakoś mocno wyróżnioną, zaakcentowaną ścianę tv;) wnęka z k-g, podświetlenie, wyłożenie kamieniem, cegłą albo chociaż pomalowanie na inny kolor;) Jeśli u Ciebie tylko płyta, czy kamień, bez przybajerzony podświetleń to powinno byc ok. Ja niczym nie wyróżnię tej ścianki, bo to wcale nie najważniejsze miejsce naszego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.04.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Mój mąż chce schować kable, płyta taka z jakiej będą zrobione meble (witryna, szafka rtv'ka, może komoda), żadnych podświetleń i bajerów nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.04.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ja mam peszel na kable wkuty w ścianę. Pumpaluna, Ty intuicyjnie nie zrobisz ołtarzyka to już wiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.04.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 No ja nie wiem co my mamy w ścianie, wiem że tam gniazdka z tyłu na wysokości są wmontowane więc nawet czasowo tv stojący na szafce dobrym rozwiązaniem nie będzie (po czasie to stwierdziliśmy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.04.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 skoro już pośmieciłam trochę z lampami to może macie pomysł na coś do górnej łazienki do mnie żeby do elegant natur dopasować? Nie mam pojęcia na co miałąbym ochotę bo jedyne które mi się podobały są już we wszystkich sklepach niedostępne. Tak mnie naszło że skoro ta łazienka wygląda dość elegancko (opinie przyjaciółki i kuzynek) to może machnąć tam jakieś pseudo kryształki? Podoba mi się jeden komplet (plafon musi być i 2 kinkiety) ale on metaliczny a już trochę z tym materiałem poszalałam i nie wiem czy w łazience by nie zaśniedziało bo nie jest typowy komplet łazienkowy. Czy coś takiego jak niżej zdałoby egzamin jako kinkiet? Boję się że ta 40tka i to w kryształkach może być niewystarczająca http://www.superlights.pl/image_func.php?img=gfx/558e89d57d6d810fefcedc5e61c40b66.jpg&maxwidth=220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.04.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Nie umiem chyba doradzc:( U siebie na 100% zawsze wiem, czego chcę i co będzie mi pasowac, nie mogłabym byc architektem wnętrz;) Do Twoich dekorów kryształki by pasowały, wg mnie. Przecież lampy, baterie są chromowane, ja też nie planuję kolekcji łazienkowej do łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.04.2012 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Ja mam peszel na kable wkuty w ścianę. To tak jak ja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.04.2012 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 I jeszcze ledy wokół łóżka, wanny i schodów o skomplikowanym podwieszeniu sufitu w każdym pomieszczeniu nie zapominając;) Kiedyś opisałam w komentach spostrzeżenia z elewacji domów, teraz chyba się pokuszę o TOP TRENDY wnętrz:D Trza być trendy;) Czekam na TOP TRENDY INACZEJ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 03.04.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Agalind. Czy mogłabyś mi zdradzić ile kosztował wkład kominowy i jakiej jest firmy? To jest szyba gięta prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.04.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Agalind. Czy mogłabyś mi zdradzić ile kosztował wkład kominowy i jakiej jest firmy? To jest szyba gięta prawda? wkład to Lechma z płaszczem wodnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.04.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Pumpaluna ja w ogóle jakoś się kryształów boję Nie umiałabym ich dopasować po prostu... Lampa fajna ale Ci niestety ni9e doradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 03.04.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Dzięki. Ja szukam bez płaszcza wodnego. Widzę,że też mają, ale ich cena....powala mnie na łopatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.04.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Dzięki. Ja szukam bez płaszcza wodnego. Widzę,że też mają, ale ich cena....powala mnie na łopatki. A Lechma nie należy do najdroższych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 03.04.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 A Lechma nie należy do najdroższych... Wiem,wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.04.2012 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Esiak jak zawsze na posterunku:) Fulek, kominek rzeczywiście z płaszczem, no i też trochę kosztował, ale nie zamieniłabym na pojedynczą szybę, bo super to wygląda. No i można podziwiać ogień z różnych stron. Od początku chcieliśmy taki. No i jest nawiązanie do narożnych okien, co ktoś kiedyś zauważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.04.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 A czy przypadkiem ktoś Was nie trafił na wkłady z taką dwustronną szybą ale tańsze??Bo patrzę na tą Lechmę ale choinka drogie to:/ Ja bez płaszcza ale z dystrybucją powietrza (chyba)Jak nie znajdę z dwustronną to będę szukać czegoś z taką pojedynczą szybą i tyle:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts