Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Trendy jest miec jakoś mocno wyróżnioną, zaakcentowaną ścianę tv;) wnęka z k-g, podświetlenie, wyłożenie kamieniem, cegłą albo chociaż pomalowanie na inny kolor;) Jeśli u Ciebie tylko płyta, czy kamień, bez przybajerzony podświetleń to powinno byc ok. Ja niczym nie wyróżnię tej ścianki, bo to wcale nie najważniejsze miejsce naszego domu.

skoro już pośmieciłam trochę z lampami to może macie pomysł na coś do górnej łazienki do mnie żeby do elegant natur dopasować? Nie mam pojęcia na co miałąbym ochotę bo jedyne które mi się podobały są już we wszystkich sklepach niedostępne.

Tak mnie naszło że skoro ta łazienka wygląda dość elegancko (opinie przyjaciółki i kuzynek) to może machnąć tam jakieś pseudo kryształki? Podoba mi się jeden komplet (plafon musi być i 2 kinkiety) ale on metaliczny a już trochę z tym materiałem poszalałam i nie wiem czy w łazience by nie zaśniedziało bo nie jest typowy komplet łazienkowy. Czy coś takiego jak niżej zdałoby egzamin jako kinkiet? Boję się że ta 40tka i to w kryształkach może być niewystarczająca

http://www.superlights.pl/image_func.php?img=gfx/558e89d57d6d810fefcedc5e61c40b66.jpg&maxwidth=220

I jeszcze ledy wokół łóżka, wanny i schodów o skomplikowanym podwieszeniu sufitu w każdym pomieszczeniu nie zapominając;)

Kiedyś opisałam w komentach spostrzeżenia z elewacji domów, teraz chyba się pokuszę o TOP TRENDY wnętrz:D

Trza być trendy;)

Czekam na TOP TRENDY INACZEJ;)

Esiak jak zawsze na posterunku:)

Fulek, kominek rzeczywiście z płaszczem, no i też trochę kosztował, ale nie zamieniłabym na pojedynczą szybę, bo super to wygląda. No i można podziwiać ogień z różnych stron. Od początku chcieliśmy taki. No i jest nawiązanie do narożnych okien, co ktoś kiedyś zauważył;)

A czy przypadkiem ktoś Was nie trafił na wkłady z taką dwustronną szybą ale tańsze??

Bo patrzę na tą Lechmę ale choinka drogie to:/

Ja bez płaszcza ale z dystrybucją powietrza (chyba)

Jak nie znajdę z dwustronną to będę szukać czegoś z taką pojedynczą szybą i tyle:/