agalind 11.04.2012 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 A ja biorę wolne na majówkę i wynosimy się na wieś pomieszkać trochę w domku:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.04.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 aaale fajnie... ciekawe jaka pogoda będzie - oby było pięknie, potrzymam kciuki za Cię Aga z co z kuchnią? ze stolarzem sie dogadałaś?? bo się pogubiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.04.2012 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 No właśnie się nie dogadałam, bo taki zarobiony, że nie ma czasu gadać. Boję sie, że z terminem tez moze być różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.04.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Z jednej strony jak ma dużo klientów to może znaczyć że dobry jest i warto czekać ale tak jak mówisz - potem z terminem realizacji może być różnie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.04.2012 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Wiem, wiem. Ostatnio jakaś niezdecydowana jestem. Jakiś urlop by mi się przydał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.04.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 O niezdecydowaniu to nic mi nie mów:/Widzisz jak ja się za wszystko zabieram, z namaszczeniem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.04.2012 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Wcześniej tak nie miałam. Oglądałam, szybka decyzja i kurier przywoził. A teraz im dalej w las tym więcej grzybów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.04.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 w barszczu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 11.04.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Aga, a my byliśmy w Ikea - i powiem szczerze że najbardziej korzystnie cenowo nam wyszło. Poważnie się zastanawiamy czy faktycznie nie weźmiemy od nich. U stolarzy z którymi rozmawialiśmy wycena była wyższa o 3-4 tys. Ta różnica to zawsze ta jakaś lodówka i okap:) Podobno może pod koniec kwietnia w Ikea będą promocje na kuchnie (tak nam pracownik powiedział), bo co roku w tym okresie taka akcja się zaczyna. Będziemy śledzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.04.2012 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 U mnie nie wszystko jest standardowe i w Ikei mi tego nie zrobią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 11.04.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Wiem, u nas też by były jakieś listwy maskujące - ale chyba góra 2. To jest niestety mankament mebli gotowych. Szczerze wolałabym też mieć na zamówienie, bo Ikea:1. Ma wszystko wymiarowe i nam wypada jedno cargo mniej.2. Kolor chciałam biały, a w Ikea jest jakiś kremowy czy coś takiego - przy froncie który nam się podoba.3. Okropne są dziurki na półki w środku szaf - szczególnie widoczne przy frontach z szybą - no już taka ilość . Plus:1. Cena2. W razie zniszczenia frontu nawet po 5 latach mogę dokupić sobie taki sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 11.04.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ale jeszcze decyzja u nas nie podjęta - a zawsze może się coś zmienić Ostatni kupuję zdrapki lotto - ale jakość szczęścia nie mam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.04.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 A jeszcze dochodzi gwarancja na ikeowskie meble długa: ostatnio kumpeli po 8 czy 9 latach coś się stało z 2 frontami (nie wiem dokładnie co:)) - jako, że nie mieli już tych frontów w sprzedaży zaproponowali wymianę wszystkich na nowe w ramach gwarancji, i tym sposobem kumpela ma nową kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 11.04.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 No widzisz Lukarna - o tym tonie wiedziałam. Koleżanka chyba musi wszystkim teraz polecać Ikea:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.04.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 No, zachwycona była:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.04.2012 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Rzeczywiście się jej trafiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.04.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Aga, ostatnio jakoś się mijamy, forumujesz, gdy mnie nie ma;) Co tam słychać? dzięki za namiary na piankę czyszczącą, znam, ale nie wiedziałam, ze taka dobra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.04.2012 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 U mnie ostatnio mało przyjemne sprawy nie-budowlane wyszły na prowadzenie i nie mam zbyt dużo czasu na wieczorne pisanie. Zresztą na budowie tez chwilowy przestój i na razie nawet mi to odpowiada. Kilka dni temu byliśmy kupić odpływy do umywalek, bo nasze meble do łazienek powinny się pojawić niedługo i tak niespiesznie wybierając śmialiśmy się, że tak jakoś dziwnie robić zakupy bez pośpiechu, na pełnym luzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 13.04.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Hej! Dawno nie wpadałam, mam lenia. Jednak jak człowiek już zamieszka to osiada na laurach, a jeszcze tyle do zrobienia. Życzę dużo luzu, chłodnego oka. Jeśli masz duuuużo czasu na przemyślenia w kwesti aranzacji wnętrz tym bardziej na finiszu będziesz zadowolona.Obiecuje na regularniejsze zagrzucanie okiem do Ciebie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.04.2012 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Lili, wcale się nie dziwię, że nie zaglądasz za często. Trzeba się było nacieszyć domem:) Wiosna za pasem i pewnie za ogród się zabierasz. W każdym razie zapraszam jak znajdziesz chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts