MusiSieUdac 13.04.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Wpadłam sie przywitac,a wiec Czesc i czołem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.04.2012 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Czesc:) Jeszcze 2 godziny i weekend:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.04.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Widzę, ze humorek dopisuje, więc pewnie wszystko pod kontrolą. U mnie cała budowa na spokojnie, chociaż nie powiedziałabym, że leniwie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.04.2012 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Taka przedłikendowa głupawka mnie złapała;) Jak to mówi moja koleżanka: stres przed wolnym od pracy;) Ardea, a pochwalisz sie jakimiś fotkami z postępów prac w Bławim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.04.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Pochwalę się w sobotę przed wieczorem. Ja na głupawkę pozwolę sobie jutro, bo weekenduję dzień później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.04.2012 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Zatem czekamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 14.04.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 o widzę że u ciebie jakaś radość weekendowa:p ok, ok .....ale czemu pada, u nas miało być dzisiaj rozstawianie trampoliny w ogrodzie ale chyba nic z tego nie będzie , zostaje mi tylko polatać na mopie miłego week-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.04.2012 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 U nas cały dzień słonecznie, więc znów mogłam się wyżyć na działce:) Na mopie tez sobie polatałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.04.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Przeczytałam że na działce i zaraz do dziennika poleciałam sprawdzic czy jakieś nowości sie pojawiły a tam pustka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.04.2012 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Nie ma sie czym chwalić to nowych zdjęć brak. A swojej osobie (całej zakurzonej) nie pstyknęłam fotki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.04.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 No jak mogłaś???? A co teraz będziecie robić?? W domu oczywiście z nie sami ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.04.2012 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 W domu są drobiazgi jakieś do porobienia. Takie drobne poprawki, typu tu silikon, tam coś domalować itp. W poniedziałek chyba kopnę się do kamieniarza poszukać kamienia na kominek, można by go wtedy skończyć, bo kratki już czekają. Czekamy na szafki do łazienek. Drzwi wewn. w maju. Jakoś to sie teraqz bardziej leniowie toczy, ale o dziwo wcale mi to nie przeszkadza. No i muszę też dopiąć sprawę kuchni:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.04.2012 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 W domu oczywiście z nie sami ze sobą Sami ze sobą to wieczorem wychodzimy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.04.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Sami ze sobą to wieczorem wychodzimy:cool: Kurde kumpel mi proponował kręgle dziś ale mój P pewnie wróci około 23 to co, sama miałam iść??:/ A pytam o dom bo coś mi się kojarzyło że się w długi majowy weekend chcecie przeprowadzać?? Czy zmiana planów?? A nie czekaj pisałas ostatnio że w weekend ma być tylko testowanie noclegu czy jakos tak;)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.04.2012 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Przeprowadzka to bliżej lata, w majowy weekend "wyjeżdzamy" na działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.04.2012 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Oki, lecę. Jutro do Was zajrzę. Miłego wieczoru:_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.04.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 I wzajemnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.04.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Aga czy wy jeszcze palicie w piecu czy już przeszliście na tryb letni? My mieliśmy kilka dni na letnim ale przez te ulewy to jednak z powrotem włączyliśmy.. Temp niewielka ale jakoś mam obiekcje żeby wyłączyć już na stałe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.04.2012 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 W piecu jeszcze palimy, ale jak ten zbiornik się skończy to wyłączamy. Wrzuciliśmy we wtorek po świętach cały zasobnik, wszędzie grzejniki i podłogówka skręcona na 17st. i jak byliśmy w weekend to ledwie 1 worek dopiero był spalony, wiec chwilę to jeszcze potrwa. Jak tylko skończymy palenie kotłownia idzie do mega sprzątania, bo kupa tam pyłu budowlanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.04.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 a jak duzy macie zasobnik? U nas wchodzi 3,5 worka pelletu a srednio niecaly worek dziennie szedl ale u mnie to gwizdzi i pi...i strasznie a dom nieocieplony wiec to tez inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts